Beste iPhone 7 Plus lommebokdeksler i 2020: Perfekt blanding av komfort og stil

iPhone 7 Plus lommebokvesker kan gi det beste fra verdens topp funksjonalitet og mye nødvendig beskyttelse mot fall eller skade. Med den nyeste designen og den ultramoderne profilen gir lommebøker et imponerende stiluttrykk. Og tro meg; de har hevet stangen helt igjen!

Har du noe imot å få et glimt av de beste lommebokene til iPhone 7 Plus ? Jeg er sikker på at du har lyst til å utforske dem alle og til og med ønske å håndplukke et par saker på forhånd for den splitter nye 5, 5-tommers phableten (Her er listen over de beste iPhone 7 lommebokvesker.) La oss seile gjennom listen!

Beste iPhone 7 Plus lommebokvesker i 2019

 • Luksusbok fra Pad & Quill
 • Silkehvelv
 • Spigen Slim Armor CS
 • Bella Fino fra Pad & Quill
 • SHIELDON
 • Snugg
 • v6 Sport Wallet Case fra Dock Artisan
 • SafeSleeve
 • Vena vCommute
 • TUCCH

#1. Luksusbok fra Pad & Quill

Pad & Quill er synonymt med topp-of-the-line luksuriøse saker. Og luksusboken ser ikke ut til å være annerledes.

Kvaliteten som gjør denne lommebokvesken fast favoritt for folk som foretrekker intet mindre enn den aller beste kvaliteten er blandingen av tre og lær. Den baltiske bjørkvedvedvuggen og fullkorns amerikansk skinn har kombinert for å gjøre den unik.

Den UV-resistente nylonsting sammen med den tidløse patinaen gjør Luxury Book til et langvarig par for iPhone 7 Plus. Med muligheten til å beholde 6-8 kort og litt penger, bør lommebokvesken oppfylle det grunnleggende kravet ditt. I tillegg har du fem stilige fargekombinasjoner å velge mellom.

USP: Høyt håndverk

Ta en titt på Pad & Quill

# 2. Silkehvelv

Silk Vault spesielt designet for minimalistene. Svelte-profilen ser iøynefallende ut. Med de myke teksturerte sidene forbedrer det grepet.

Den har en spor på baksiden hvor du kan lagre opptil tre kort. Du har fire flotte farger som svart onyx, blå jade, pistolgrå og lilla orkide.

USP: Trådløs lading kompatibel

Sjekk ut på Amazon

# 3. Spigen Slim Armor CS

Spigen Slim Armor CS lommebokveske scorer ganske høyt både når det gjelder stilig design og beskyttelse. Opprettet med det harde polykarbonatutvendige og myke TPU-interiøret, og det to lagdelte etuiet har støtdempende teknologi som gir den ønskede beskyttelsen på enheten din mot utilsiktet fall.

Kortlagringen som er plassert på baksiden av saken, lar deg oppbevare et par kort sikkert. Du får lett tilgang til kortene ved å skyve bakdekselet. Fem sjarmerende fargevarianter som gunmetal, rød, svart, jethvit og rosegull hjelper deg med å velge en knallhard match til phablet.

USP: Støtdempende TPU

Sjekk ut på Amazon

# 4. Bella Fino fra Pad & Quill

Bella Fino er nok et flaggskip-lommebokveske fra Pad & Quill. Amerikansk skinn i full korn kombinert med det rike utførelsen gjør det til en søt dress for phablet.

UV-motstandsdyktig lar ikke lommebokvesken skinnet miste glansen. I tillegg forlenger den tidløse patinaen sin levetid, og sikrer at dekselet fortsetter å se betydelig ut.

De innvendige sporene kan inneholde opptil 6-8 kort, og tilgjengeligheten av en egen kontantlomme gjør det til et fullverdig lommebokdeksel. Når det gjelder beskyttelse, kan denne luksuriøse saken beskytte phabletten mot støt og riper. Akkurat som Luxury Book, kommer Bella Fino også i flere farger som galloper svart, whisky og mer.

USP: Amerikansk skinn av full korn

Ta en titt på Pad & Quill

# 5. SHIELDON

SHIELDON lommebokveske er skåret med ekte kuskinn. Presisjonsfinishen forbedrer designen. Med det glatte ytre gir det et mye bedre grep.

Saken kommer med tre spor for kort og et rom for regninger. Du kan konvertere den til en stand-case for å se filmer håndfri. Til slutt er denne lommebokvesken tilgjengelig i to fargevarianter - svart og brunt.

USP: Ekte skinn i skinn

Sjekk ut på Amazon

# 6. Snugg

Snugg lommebokveske ser behagelig ut for øynene. Denne lommeboken er en fantastisk følgesvenn for din iPhone, og viser den fascinerende designen som er fullt oppmuntret av den merkbare sømmen.

Mens det robuste ytre sikrer at enheten din har den nødvendige beskyttelsen mot dråper, beskytter det myke interiøret skjermen fra enhver riper. Den magnetiske låsen holder verdisakene dine godt inne. Enda bedre er Snugg tilgjengelig i så mange som ti livlige farger.

Det er nok en lommebokveske som prøver å tjene alle dine formål til tross for at den er tilgjengelig til en relativt beskjeden pris. Fra å tilby nødvendig beskyttelse til smarttelefonen din til å holde verdisakene dine trygt, gjør saken sin jobb med et tilfredsstillende resultat.

USP: Livstidsgaranti

Sjekk ut på Amazon

# 7. v6 Sport Wallet Case fra Dock Artisan

V6 Sport lommebokveske er beriket med høykvalitets kornskinn. Denne lommeboken har en førsteklasses design, og har en bedårende profil.

V6 har en magnetisk etui som du enkelt kan skyve for å svare på en samtale komfortabelt. RFID-blokkeringsteknologien sikrer at informasjonen til kortene dine forblir beskyttet. Kortsporene og stativfunksjonen gjør det til en komplett lommebokveske. Den er ekstremt motstandsdyktig mot støt. Den robuste konstruksjonen øker levetiden.

Hvis du er villig til å hoppe noen ekstra meter, kan v6 være en langsiktig løsning. Den høykvalitets kornskinnkonstruksjon og rike håndverk er det viktigste høydepunktet.

USP: RFID-blokkeringsteknologi

Les mer på Kickstarter

# 8. SafeSleeve

Det som gjør SafeSleeve lommebokveske til et veldig konkurransedyktig alternativ, er de tre beskyttelseslagene. Mens TPU-saken tilbyr det sårt tiltrengte skjoldet for baksiden og sidene av enheten, snu dekselet til skjermen, er RFID-blokkeringen forberedt på å beskytte ID-informasjonen.

Det er tre lommer som lar deg beholde kort. Og det er et spor hvor du kan holde penger. De tre konstruksjonslagene gir denne lommeboken den sårt tiltrengte styrken for å absorbere støt. Ekte skinn gir mer verdi til saken. Til slutt er det også noen få fargealternativer.

USP: RFID-blokkering

Sjekk ut på Amazon

# 9. Vena vCommute

Vena vCommute lommebokveske har et trendy utseende. Det første du vil merke i dette tilfellet er den slanke designen som har skjulte spor for å lagre opptil tre kort.

Dobbeltlags foringsrør med polykarbonat og TPU-materiale er bra for å motstå påvirkningen av dråper. Når du er ekstremt lett, vil du føle deg komfortabel med å bære den i hånden. Det magnetiske låsestativet lar deg se favorittvideoene dine i ønsket vinkel. Du har tre fargealternativer for å håndplukke riktig dress til smarttelefonen din.

vCommute lommebokveske er laget for den minimalistiske. For design og holdbarhet er det over gjennomsnittet.

USP: Militær dråpsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 10. TUCCH

Det bemerkelsesverdige håndlagde designet forsterker kvaliteten på TUCCH lommebokveske. Den lave profilen kan ikke føre til at iPhone ser strålende ut, men det gir smarttelefonen en profesjonell drakt.

Du har tre kortspor og en pengehylse for å sette inn litt penger. Den magnetiske klaffen lar deg lukke og åpne saken enkelt. Lommebokvesken har tre fargevarianter som svart, brun og rød.

USP: Premium PU-lærveske

Sjekk ut på Amazon

Det er alt, kompis!

Logger av

Med tilgjengeligheten til så mange lommebøker av høy kvalitet, er det aldri lett å velge en. Du kan imidlertid velge riktig match basert på spesifikke parametere som budsjett, preferanser og komfort. Så, hvilket av disse sakene vil du velge for din iPhone 7 Plus?

Du vil også se gjennom:

 • Beste iPhone 7 Plus lommeboksaker Roundup
 • Beste iPhone 7 Plus Folio-deksler
 • Beste iPhone 7 Plus slanke tilfeller

For å øyeblikkelig få tilgang til flere slike topptilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar