De beste iPad-appene for å se filmer, videoer og TV-serier [2020 Edition]

I tillegg til å surfe på nettet, brukes iPad for det meste til å se på filmer, TV-serier og andre videoer. I tråd med målet har iPad vist seg å være en av de mest populære enhetene for å konsumere videoinnhold gjennom tidene. Millioner av brukere søker aktivt, laster ned / streamer videoer - av filmer, TV-serier eller annet videoinnhold - på iPad-en. Noen ganger, selvfølgelig, er det muligheten til å bruke AirPlay til å streame direkte til Apple TV.

IPad-en har mange apper klare til å tilby deg utallige timer med streamingvideoer. Dine favoritt TV-serier, filmer og andre videoer er der oppe, klare til å bli streamet via utallige apper designet for dette formålet.

Selv om noen få tjenester virkelig tilbyr gratis filmer og TV-serier slik det er lovet i reklamemateriellet, er det stort sett abonnementsbaserte tjenester som tilbyr en av de beste tjenestene i denne sektoren.

Beste iPad-apper for å se filmer, videoer og TV-serier [2019-utgaven]

#1. Amazon Prime Video

"Amazon Prime Video" har ikke bare gitt en enorm konkurranse til overherredømmet til Netflix, men også truet med å ta numero-uno-stillingen bort fra den. Det tilbyr en fantastisk opplevelse av å se toppfilmer og TV-serier.

Du kan se IMDB-data om skuespillere, sanger og trivia. Hvis du vil glede deg over å se filmer til og med uten nett, kan du laste ned flikkene. Kunder i USA har lov til å se videoene som er kjøpt eller leid på Amazon.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. YouTube

"YouTube" er den desidert mest populære underholdningsappen. Du kan se dine favorittvideoer, filmer og TV-serier. Appen lar deg også oppdage trending nyheter, sport, musikk og mer.

Abonner på fav-kanalene dine for raskt å få tilgang til de nyeste videoene. Basert på sehistorikken din, anbefaler appen videoer som du vil elske å se på.

Du kan lage din egen kanal, redigere videoer og laste dem opp. Ytterligere støtter YouTube flere språk, inkludert engelsk, katalansk, kinesisk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, estisk, filippinsk, finsk, fransk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Hulu

Rett ved siden av Netflix ligger Hulu, som er en stiv konkurrent til førstnevnte. Hulu har tilbudt et like fantastisk sett med TV-serier for sine abonnenter og er med rette rangert som nummer 2 i underholdningskategorien.

Det har et stort bibliotek som inneholder nåværende og siste sesonger fra de berømte showene. I tillegg får du tilgang til over 50 direktesendte og on-demand kanaler for å øke opplevelsen av mediene.

Du kan oppgradere til premium-versjonen ($ 7.99) for en mer personlig opplevelse. For eksempel vil du lage opptil seks profiler og til og med spore favorittene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. DirecTV

DIRECTV er rangert som den syvende mest populære underholdningsappen, og er det du trenger for å krydre filmvisningene dine. Det er den offisielle appen til DIRECTV-tjenesten.

Med denne appen til disposisjon har du øyeblikkelig tilgang til tusenvis av toppfilmer og TV-serier. En viktig funksjon ved denne appen er at den lar deg spille inn favorittvideoene dine og laste ned DVR-opptak til iOS-enheten din.

Enda bedre, kan du sjekke hva som spilles på TV-en din og kontrollere avspillingen med letthet. Med bytteskjermfunksjonen vil du bytte visning fra en enhet til den andre på et blunk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Netflix

Netflix er kjempefint for å se på filmer og TV-serier. Basert på typen varer du ser på, anbefaler det filmer til deg. Familievennlig underholdning gir trygg opplevelse for barna.

Du kan også laste ned favorittfilmene dine for å se dem frakoblet. Enda bedre, det lar deg lage opptil fem individuelle profiler på en enkelt konto. Prøv det gratis i en måned før du går til abonnementsplanen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Tubi TV

"Tubi TV" er perfekt for å se topp filmer og TV-serier helt gratis. Du kan bla gjennom kategorier for å oppdage internasjonale blockbusters og skjulte flicks. Den lar deg opprette og administrere videokøen etter beste smak.

Hvis du av en eller annen grunn måtte slutte å se filmen, kan du enkelt hente den der du slapp. Når nye videoer legges til hver onsdag, vil du fortsette å utnytte de beste videoene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Bare se

JustWatch er grunnlagt slik at du kan strømme favorittfilmer og -videoer. Du kan raskt bla gjennom filmer og TV-serier for å finne ut om de er tilgjengelige. Med den nye tidslinjen får du øyeblikkelig tilgang til de nylig lagt til elementene. Du kan finne spennende tilbud både for kjøp og leie av TV-serier. JustWatch er bare tilgjengelig i Storbritannia, Canada, Australia, Brasil, Tyskland og New Zealand.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Crackle

Crackle fra Sony er ikke noe sted nær toppen av spillet, men det gir deg noen TV-serier (inkludert Seinfeld) og mye mer enn det, det gir gratis filmer. Du kan se på forespørsel, og interessant nok er det ingen abonnement her. Det er i motsetning til Netflix og Hulu der du må betale for å streame.

Crackle har tydeligvis også noen gode spesifikasjoner: HQ-videoer, det er AirPlay-støtte, og det inkluderer noen sjangre du kan velge mellom.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. SnagFilms

SnagFilms har en enorm samling (over 5000) filmer i databasen som du kan streame gratis. Som Crackle er dette en fantastisk samling av filmer som går gratis: ingen abonnement, ingen betaling. Et flertall av disse filmene er ikke populære etter behov. Med sin samling av over 300 indiefilmer, vet du hvor appen er fokusert på.

Hvis du er mer enn en gjennomsnittlig filmvanger, har SnagFilms noe virkelig flott å tilby.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. CONtv

CONtv er en av de hotteste appene for å se film og TV-serier gratis. Du kan også få tilgang til original programmering, sniktitt, kjendiser og mer. Hvis du er en stor fan av kultklassikere, er det mange klassiske flicks som He-Man, Voltron, Masters of the Universe vil vinne deg over. Det lar deg også streame originale serier, paneler så vel som live-hendelser fra Comic Con.

Pris: Gratis

nedlasting

Hva er ditt valg?

Alle disse appene er ypperlige til å se på filmer og TV-serier. Avtalt, Netflix og Amazon Prime Video har fått mye fan etter, men andre apper har kvaliteten til å tilby deg mye underholdning. Hvilken av disse underholdningsappene har vunnet deg? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Beste appredigeringsapper
  • Beste videoredigeringsapper
  • Beste musikkredigeringsapper
  • Beste DJ-apper

Hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å prøve den på iOS-appen din på iPhone og iPad.