Hvordan ringe en WhatsApp-gruppeanrop på iPhone og Android

Da Apple lanserte gruppeanropsfunksjon i FaceTime, tok WhatsApp dette som en utfordring og begynte deretter å jobbe med denne funksjonen for iPhone- og Android-brukere. Chat-klienten introduserte denne gruppeanropsfunksjonen som en dose salter. Nå kan iPhone- og Android-brukere foreta gruppeanrop WhatsApp.

For å ringe grupper på iPhone og Android, må brukere oppdatere enhetene sine til den nyeste WhatsApp-versjonen. Metoden er ganske enkel. I noen få enkle trinn kan du legge til tre personer til gruppen som ringer. Dermed kan fire personer snakke med hverandre ved å bruke gruppeoppringingsfunksjon på sine iPhone- eller Android-enheter.

Som nevnt ovenfor, må du oppdatere enhetene dine til den nyeste versjonen av WhatsApp. Når du er ferdig, følg trinnene nedenfor. Husk at du kan ringe gruppe- og videosamtaler på enheten din. Midt i samtalen kan du også bytte til lyd- eller videomodus.

Merk: Siden dette er en vanlig funksjon for iOS og Android, forblir trinn de samme for begge enhetene.

Slik foretar du gruppelyd- og videosamtaler i WhatsApp på iPhone og Android

Trinn 1. Start WhatsApp på din iPhone / Android.

Steg 2. Velg deretter en enkelt kontakt og trykk på lyd- eller videosamtaleikonet øverst til høyre.

Trinn 3. Når personen henter samtalen, kan du legge til en annen person i denne gruppen som ringer ved å trykke på Plus-ikonet øverst til høyre.

Trinn 4. Nå, fra kontaktlisten, må du legge til deltaker. Bare søk i kontakten din og trykk på den. En pop-up vises, der du blir bedt om å trykke på Legg til- knappen.

Trinn 5. Når du trykker på "Legg til" -knappen, vil den neste deltakeren bli lagt til i gruppen som ringer.

Følg trinnene ovenfor, kan du legge til en deltaker til (4 totalt) til gruppesamtaler.

Merk: Hvis noen kobler fra samtalen, kan gjenværende personer fortsette med WhatsApp-gruppeanropet.

Det er alle venner!

Nå kan alle de fire deltakerne (inkludert deg selv) snakke med hverandre i denne gruppesamlingen. Merk at du er initiativtaker til gruppeanropet, men den andre personen kan også legge til en kontakt i dette gruppeanropet.

Denne gruppeanropsfunksjonen er ikke begrenset til WhatsApp-gruppene du kan ha opprettet i appen. Du kan bruke denne funksjonen uavhengig av grupper som er aktive på appen.

Spesielt har WhatsApp nylig tillatt bare administratorer å sende gruppemeldinger på iPhone og Android. Denne funksjonen var imidlertid eksklusiv for gruppene som ble opprettet i appen.

Du bestemmer…

WhatsApp har alltid vært en dynamisk chat-klient, siden det har introdusert brukervennlige funksjoner med jevne mellomrom. Jeg liker spesielt integrasjonen av Siri for å sende gruppemeldinger på iPhone.

Du kan også gjerne lese:

  • WhatsApp appellerer brukere i India til ikke å spre falske nyheter
  • Hvordan endre WhatsApp-språk
  • WhatsApp videosamtaler fungerer ikke
  • Slik bruker du flere WhatsApp-kontoer på Mac og Windows PC

Hvilken WhatsApp-funksjon likte du mest? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å prøve ut appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar