Slik tømmer du søkeloggen i Spotlight i iOS 11 på iPhone og iPad

Drevet av Siri, tilbyr Spotlight-søk personlige forslag til søk, slå opp, nyheter, bilder og mer basert på appbruk, nettleserhistorikk, e-postmeldinger, meldinger, kontakter og informasjon fra tredjepartsapper. Som et resultat kan du raskt få tilgang til tingene du for det meste bruker på enheten din. Men hva hvis du ikke vil at noen skal finne ut de nylige søkeresultatene dine for å ha mer privatliv? I motsetning til tidligere, er det en enkel måte å fjerne søkelys eller Siri-forslag i iOS 11 på iPhone og iPad.

Selv om det kanskje ikke er en stor sak for folk flest, kan det hende noen vil rydde opp i Siri Search-forslag fra tid til annen bare for å forhindre at andre gjetter hva de gjør opp på enheten deres. La meg vise deg hvordan det fungerer:

Slik tømmer du Siri-søkeforslag i iOS 11 på iPhone og iPad

Trinn 1. Bare sveip ned fra midten av skjermen for å få frem Spotlight.

Steg 2. Deretter trykker og holder du på Fjern ved siden av Siri Search-forslag.

Trinn 3. Nå, trykk på OK i popup-vinduet for å bekrefte.

Det er det!

Du har ryddet opp i Siri Search-forslag.

Pakk sammen:

Så det er den raske måten å utslette Siri-forslag på iOS-enheten din. Bruk dette lille, men kjekkeste trikset for å holde personvernet ditt om appbruk eller hva du mest søker litt skjermet for.

I tillegg kan du også bruke Begrensninger for å forhindre andre i å få tilgang til noen av favorittappene og -funksjonene dine. For å beskytte dine bilder, videoer og notater velger du en av disse beste fotohvelv-appene for iOS.

Det kan være lurt å lese disse historiene også:

  • Slik tømmer du Safari-historikk og nettstedsdata
  • Slik bruker du Siri-oversettelse i iOS 11
  • Hvordan tilpasse iMessage-appskuffen i iOS 11
  • Slik aktiverer du Type til Siri i iOS 11

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige guider.

 

Legg Igjen Din Kommentar