Beste baseball-apper for iPhone og iPad i 2020: Få baseball-fix akkurat nå

Gi lidenskapen din for baseball et stort løft ved å prøve ut de beste baseball-appene for iPhone og iPad. Forbli oppdatert med alle de siste nyhetene, bli kjent med spillernes rangering, anslag og sjekk ut analysen fra kjente eksperter. Dessuten kan du også ta del i spillet og sprenge motstanderne.

Du kan opprette et legendarisk spillerteam og trene dem til å vinne ligaen. Vinn mange fordeler og fordeler for å være stjernen til mange. Dominerer konkurransen for å nå toppen. Gå over for å oppdage alle de flotte tingene du kan gjøre med disse toppbaseball-appene for iOS!

Beste gratis baseball-apper for iPhone og iPad [2019-utgaven]

#1. ESPN Fantasy

Denne er et must ikke bare for ivrige baseballfans, men også for de som har en stor lidenskap for fotball og hockey. Du kan opprette en eksklusiv liga for å spille med vennene dine eller ta del i den tilgjengelige ligaen for å spille med andre.

Det gir deg full frihet til å forberede et team i verdensklasse. Du kan redigere laget ditt, endre oppstillingen og til og med bytte spillere. Bli kjent med spillerrangeringene, projeksjonen samt analysen fra Matthew Berry og andre bemerkede eksperter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. CBS Sports Fantasy

CBS Sports Fantasy er en veldig populær app som dekker Baseball, Fotball og Basketball alt i en ren pakke. Du kan få spillerrangeringer og anslag fra kjente eksperter. Forbli oppdatert med de siste spillernyhetene. Bruk den dyptgående analysen for å ha et bedre perspektiv. Enkel teamledelse med live og spotte utkast gjør denne appen verdt å laste ned.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. MLB.com At Bat

Denne appen er rangert som nummer én-app for live baseball, og er den offisielle appen Major League Baseball. Du kan holde deg oppdatert med nyheter, plan og statistikk for spillere / lag. Du vil også høre på radiosendingen av vårens treningsspill.

Det er et stort arkiv for videobibliotek som du kan søke etter spiller, lag eller nøkkelord. Du kan abonnere på det, og glede deg over å se live MLB-spill fra vårtrening til verdensseriens åpningsdag.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Yahoo Fantasy

Regnet som en av de beste og alle i en fantasy-app, er denne baseball-appen et absolutt beist. Du kan raskt veksle mellom dine idretter og ligaer. Velg de mest dyktige spillerne i laget ditt og administrer dem smart.

Få de siste poengsumoppdateringene og bønnnyhetene. Ekspertanalysen vil hjelpe deg å ha bedre innsikt. Det er ikke alt, du kan utarbeide en ny vaktliste hver dag for å vinne penger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. MLB.com Home Run Derby 18

Det er det offisielle hjemmekjørte derby-spillet fra Major League Baseball og MLBPA. Du vil glede deg over å spille tidsbestemte runder i bracket-stil i enspiller. Det er også en multiplayers derby-modus som er basert på basert på det offisielle derbyformatet i 2018.

Arkademodusen er så skinnende som du noen gang kan forestille deg. Treff maksimale hjemmeløp, knus målene og MLBuck-ballene. Og ja, også ta del i flerspiller-derbies og daglige turneringer for å vinne mange belønninger for å klatre øverst på stigen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. MLB 9-omganger 18

MLB 9 Innings 18 har et avansert simuleringssystem som lar deg spille av handlingen automatisk. Med bruk av live-spillersystemet gir det en virkelig opplevelse.

Du får en sjanse til å spille i alle 30 MLB ballparks. Basert på målet ditt, kan du velge å spille et aggressivt eller defensivt merke av cricket. Fullfør utfordringene for å vinne mye belønning.

Den har et Live Player System som viser den siste spillerstatistikken og tidsplanen for sesongen 2018. Dessuten kan du også lytte til ekspert-for-play-kommentaren.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Baseball Star

Baseball Star er en godbit å spille! For å komme i gang kan du bygge et robust lag med gode spillere og lede dem. Det endelige målet ditt er å vinne Legend Championship.

Spillet lar deg velge både antall spill og omganger. Den har fem ligaer som Minor, Major, Master, Champion og Legend.

Den har en utfordringsmodus for å teste mettlen din som spiller. Dessuten holder appen deg oppladet med gratisbonuser som spillerkort, elementer, spillpoeng og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Big Win Baseball

“Big Win Baseball” er et fantastisk baseballspill. Du får den absolutte friheten til å lage ditt drømmeteam som kan være det beste i virksomheten.

Forbedre spillerens ferdigheter for å ligge foran løpet. Åpne bronse-, sølv- og gullkortpakker for å få nye talentfulle spillere i laget ditt. Lås horn med motstandere for å vinne mange mynter og lukrative premier. Del prestasjonene dine med vennene dine via Facebook og Twitter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Race til Pennant

Race to the Pennant er en super app for raskt å skanne gjennom plasseringen av favorittlaget ditt. Det representerer lagets stående stilling i ligaen mot andre lag i søylediagrammet. Dette gjør det lettere å finne hvor bra eller dårlig favorittlaget ditt presterer mot andre lag.

Appen er tilgjengelig gratis med grunnleggende funksjoner, men hvis du oppgraderer til betalt versjon; det tilbyr deg mye mer. Hvis du er en hardcore baseball-fan, er denne appen noe du virkelig bør se nærmere på.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Baseball Quiz

Hva med å teste kunnskapen din om baseball? Baseball Quiz har mer enn 150 spillere å gjette. Du må gjette navnet på hvilken som helst spiller fra bildet.

Det er syv spennende nivåer som holder deg opptatt av mer. Selv om det ikke er veldig utfordrende, vil du elske å spille det med vennene dine og kjære.

Pris: Gratis

nedlasting

Pakk inn

Det er på tide å ta disse toppbaseball-appene for en snurr. Jeg er sikker på at de vil lyse opp spillopplevelsen din. Har jeg savnet noe av favorittspillet ditt på denne listen? Gi meg beskjed om det i kommentarene.

Jeg vil anbefale deg å sjekke ut disse like kule app-listene:

  • Beste Pokemon Go-alternativer for iPhone
  • Beste Super Mario-kjørealternativer for iPhone
  • Beste iPhone og iPad Space Shooter-spill
  • Beste Cricket-apper for iPhone og iPad

Hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å utforske flere slike topplister. Sørg også for å prøve den på iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar