Beste iPhone- og iPad-strategispill i 2020: Skjerp hjernen din ved hjelp av iDevice!

Når det gjelder spill på iPhone, foretrekker vi strategi fremfor alt annet. Det er litt sjarm ved strategispill som tankeløse virtuelle blodutgytelser og flaksende fugler ikke har, uavhengig av hvor vanedannende de kan bli. Og først og fremst basert på konseptet, er dette de beste strategiene for iPhone og iPad som jeg har elsket å spille.

Det jeg liker med disse strategispillene er at de holder interessen i live, og byr på masse bisarre utseende. Når du har startet spillet, har du ikke lyst til å forlate det brått. Les videre for å finne mer om dem!

Beste iPhone- og iPad-strategispill i 2019

#1. PUBG MOBIL

“PUBG MOBILE” sitter helt øverst som et strategispill for iOS. Etter å ha gitt dette spillet et langt skudd, vet jeg hvor vanedannende dette spillet er.

For meg er det beste med dette spillet det intense spillet der 100 spillere må kjempe voldsomt for å være den siste som står. Dessuten må de fange våpen, kjøretøy og andre viktige forsyninger.

Det fantastiske HD-kartet kombinert med de overveldende 3D-lydeffektene kompletterer fullt med slaget royal. Benytt deg best av det dødelige arsenalet med skytevåpen, nærkampvåpen og kastbare ting for å ødelegge dine rivaler.

Dra nytte av biler, lastebiler, motorsykler og båter for å spore opp motstanderne og skyte dem alle. Og å, bygg også det mest dominerende laget for å jakte dine rivaler i en pakke.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Clash Royale

"Clash Royale" er det du trenger for å glede deg over episke kamper. Konstruer den robuste Battle Deck og desimiser fiendens konge og prinsesse, og kast dem ut av tårnet.

Inviter vennen din til en privat duell eller vis din fantastiske kampferdighet i 2v2-slaget. Ødelegg enhver utfordring som kommer din vei i flere arenaer for å nå toppen av stigen.

Gå ikke glipp av de daglige og ukentlige oppdragene for å få store belønninger. I tillegg kan du bygge en massiv klan for å dele kort og alle de fantastiske minnene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Clash of Clans

“Clash of Clans” er et av de mest spennende strategispillene jeg noen gang har prøvd på iOS-enheter. Dette spillet handler om å bygge en fantastisk landsby, heve en klan og deretter komme inn i den episke klankrigen.

Konstruer en flott strategi som kan hjelpe deg å ta på deg fiendene dine og beseire deres plan. Bruk kanoner, bomber, feller, mørtler og murer effektivt for å ødelegge landsbyen til dine rivaler. Forhindre enhver utfordring fra den mektige Goblin King og finn en måte å desimere ham på.

Dessuten, ta del i noen spesielle begivenheter for å vise din karismatiske tapperhet og vinn mye belønning.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Planter vs. zombier 2

Plants vs. Zombies er et legendarisk spill, intet mindre enn bisarr, der du må beskytte hagen din mot zombier. Zombiene blir stadig smartere og utfordrer reaksjonshastigheten og strategien. Plantemat kan samles for å lade enhver plante når ting blir spesielt hårete.

Plants vs. Zombies 2 er en morsom, fargerik pakke som tilbyr flott spill!

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Forge of Empires

“Forge of Empires” er fantastisk når det gjelder å gi deg all moroa og utfordringene til å glede deg over spillet i det uendelige. Du må konstruere det fantastiske imperiet og reise gjennom tidene.

Møt alle hindringene tappert og bygg din ideelle by for å utvikle seg fra steinalderen til ikke bare moderne tid, men også utover. For å sikre at skaperverket ditt skiller seg ut, må du utvikle nye teknologier og oppdage nye varer. Finn ut nye territorier og fanget andre provinser så vel som fordelene deres.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Dawn of Titans

“Dawn of Titans” tilbyr en lysende spillopplevelse. Du må kjempe mot de mektige titanene og tusenvis av andre krigere. Den beste måten å vinne kampen på er å smart utvide hæren din og styrke styrken.

Fang så mye fiendeland som mulig. Sett sammen med vennene dine for å strategisere og finne den rette måten å vinne mange territorier. Den fantastiske grafikken kombinert med den fantastiske 3D-verdenen, og dette spillet er designet for å tilby deg mye moro.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Stick War: Legacy

“Stick War: Legacy” er et utfordrende strategispill. Du må kontrollere hæren din i formasjoner eller spille hver enhet i henhold til spillplanen din. Få mest mulig ut av din fullstendige kontroll over hver stickman og gi hæren din mulighet til å vinne slaget som knuser fiendene.

Bygg enheter og gullet mitt for å styrke din dominans. Mester sverd, bueskyting, spyd, magi. Sørg for å ødelegge fiendens statue og fange alle territoriene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Zombie Anarchy

Klar til å kjempe mot absolutt ødeleggelse? Med "Zombie Anarchy", må du bekjempe den apokalyptiske verden full av dødelige møter. Den eneste måten du kan vinne det umulige slaget er å samle alle de overlevende og lade dem alle opp for å møte de farlige angriperne på hodet.

Forsvar leiren ved å bruke ressursene på best mulig måte. Beseir fiendens spillere ved å bruke smarte strategier og ødeleggende våpen. Ditt endelige mål er å skape den største leiren og bli en legende.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Samurai Wars

"Samurai Wars" er et ypperlig krigsspill for opptil fire spillere. Den realistiske kampsimuleringen av et stort antall soldater gjør dette spillet veldig spennende.

Ligger i Sengoku jidai-perioden i middelalderen Japan, og består av mange vendinger og svinger for å holde deg oppslukt i løpet av spillet. Du må være en ikonisk leder og kommandere troppene dine på slagmarken. Bruk den taktiske ferdigheten til å slå fienden din og bevise din overherredømme.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Worms3

Klassisk (berøringsvennlig) turnbasert strategisk skytespill der spillerne bygger opp et team med tullete stemme-virvelløse dyr bevæpnet til tennene for å sprenge motstanderne mot smedere. Distribuer usannsynlige maskiner for å komme jevnlig fremover i spillet! Animasjonene er verdt tommelen opp, og dette er ett spill du garantert vil glede deg over uansett alder! Latterlig krigføring på sitt beste!

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 11. Djevelens advokat

Dette strategiske lovspillet dreier seg om en uhyggelig advokat kalt Max McMann som bretter ut karismaen sin og justerer logikken for å avvikle søksmål mot skyggefulle karakterer for å tjene fortjeneste og dekke opp sin leilighet. Med solid spillmekanikk har dette spillet en fargerik, tegneseriekunst og flott stemmeskuespill. Med all sin strategi og alt er det noen morsomme dialoger også.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 12. Høstdynastiet

Dette fingervennlige sanntidsstrategispillet er satt i det føydale Kina hvor spillerne dirigerer en variert styrke til seier over et bredt spekter av terrengtyper i en kampanje med en spiller eller i skjermmodus. Kommandoer er utført med en rekke bevegelser, som hver etterlater en stilig kalligrafisk sti.

Den har 10 forskjellige landskap for å få det beste ut av heroikkene dine. Og ikke glem, det er en historiemodus også for å holde spenningen intakt lenge. Autumn Dynasty er absolutt et av de best designte sanntids strategispillene.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

#1. 3. Galaxy At War

Hvis du er ute og jakter på et fantastisk strategispill som kan teste ut intelligensen din, må “Galaxy At War” være en topp innsats. Du må kjempe for galaksen, mester universet og viktigst av alt; Før pakken din til seieren.

Det er en rekke ekstremt mektige fiender som kan ødelegge hæren din hvis du ikke legger ditt beste frem. Oppdag og koloniser nye planter, konstruer militærbaser, injiser den sårt tiltrengte tilliten til styrken din for å levere 100%. Dette sci-fi-strategispillet er veldig vanedannende og gir en stor sjanse til å kjempe mot andre spillere fra hele verden.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt, kompis!

Bunnlinjen

Strategispill er utmerket da de tvinger deg til å tenke annerledes og sette din beste fot frem til å vinne kampen. Det jeg liker med dem er at du har mange hinder å overvinne. Fiendene er så mektige, du må være på ditt aller beste for å dominere dem.

Er det noe av det beste strategispillet ditt som mangler på denne listen? Gi oss beskjed om det i kommentarene.

Ettersom vi snakker om spill, vil jeg anbefale deg å sjekke ut noen like interessante spillelister som beste virtuelle kjæledyrspill, beste romskytespill, beste Pokemon Go-alternativer, beste Super Mario Run-alternativer, beste racingspill for iPhone og iPad .

Hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram, for å utforske flere slike topplister med iOS-spill. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på enheten din.

 

Legg Igjen Din Kommentar