Beste iPhone SE-støtfangervesker i 2020: Perfekt fusjon av stil og sikkerhet

Ingen flere rykter eller lekkasjer, iPhone SE er nå offisiell. Selv om ordrene starter fra 31. mars 2016, tenkte vi å forberede deg litt tidlig. Det er grunnen til at vi har laget en runde med de beste kofangeren til iPhone SE. Med en størrelse på bare 4 tommer er det veldig mulig å slippe den lett.

La oss ikke ta noen sjanser med den nye enheten og få en fin støtfangerveske til den, før den kommer. Bare se på listen og velg ditt valg.

Beste kofanger for iPhone SE i 2019

#1. Caseology

Caseology er ganske kjent for sine stilige saker for iPhone. Denne nye iPhone SE-saken er ikke annerledes. Saken beskytter ikke bare telefonen, men den gir også skjønnheten. Ekte skinn på baksiden parer perfekt med metallfinishen på rammen, som sikkert er et iøynefallende bunt.

TPU- og polykarbonatmaterialet som er støtdempere, vil ivareta enheten din fra normale fall. Til slutt er det tre fargevalg tilgjengelige i skrivende stund.

USP: Militærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 2. Trianium klar pute

Utstyrt med en krystallklar og solid profil, gir Trianium Clear Cushion deg mulighet til å flaffe iPhone-en din samtidig som du motstår støt. Denne støtfangervesken har et dobbeltlags foringsrør og har en gummiert ramme og hard bakplate.

Med tillatelse av den hevede kanten på 1 mm har berøringsskjermen det nødvendige forsvaret for å beskytte mot riper. Knappene har en følbar følelse, noe som gjør det mer behagelig for deg å trykke. Og med de perfekte utklippene vil du ha enkel tilgang til hodetelefonkontakten og lynporten.

USP: Ripebestandig design

Sjekk ut på Amazon

# 3. i-Blason Ares

I-Blason Ares, designet for å tilby 360-graders beskyttelse til iPhone, er en av de fineste støtfangervesker for iPhone SE i markedet. Trekket har en solid ramme som tåler støt uten problemer.

Med den klare bakplaten, sikrer den at smarttelefonen har litt frihet til å vise det berømte designet. Den robuste ryggen kan forhindre riper, mens skjermbeskyttelsen av høy kvalitet gir en komplett beskyttelse mot berøringsskjermen.

De glatte sidene gir et sikkert grep, mens de uttalte knappene gir følbar tilbakemelding. Dessuten ser kofangeren fra Ares søt ut i den varme rosa og den stilige svarte fargen.

USP: 360-graders beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 4. Ailun

Det er en stor feil å gå glipp av en kjekk seende støtfangersak som Ailun. Det er mye å like i dette svært solide dekselet. Det kan overleve normaldråper og støt; det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for riper på enheten din hvis du faller den ved et uhell.

Den kan skryte av full åpenhet og føles neppe som om du har noen tilfelle på enheten din. De nøyaktige kuttene på saken gir deg full tilgang til alle porter og funksjoner på iPhone SE. Å være en klar sak, det er ingen fargevalg.

USP: Enkelt og stilig utseende

Sjekk ut på Amazon

# 5. Poetisk

Saken fra Poetic er slett ikke poetisk; faktisk er det mer som en robust sak. Det er laget av sterkt støtsikkert polykarbonat og TPU-materiale, som er i stand til å absorbere virkningen av vanlige fall og støt for å beskytte iPhone SE. Den beskytter ikke bare iPhone SE mot fall, men den beskytter også skjermen når enheten din er plassert opp ned. Det er ikke tilgjengelige fargealternativer i skrivende stund.

USP: Ekstra beskyttelse for skjerm og kamera

Sjekk ut på Amazon

Hvilken fra listen kjøper du i dag? Rop det ut i kommentarene eller på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar