SlowCam: En perfekt Slow-Motion iPhone-app for iPhone 5c, 5, 4s og 4

Vi skrev om Slo-Mo, iPhone-appen for å fange og gjengi sakte film på eldre iPhoner som ikke har 120fps-funksjonen som iPhone 5s kan skryte av.

Tilsynelatende oversvømmet SlowCam tech-verdenen nylig, og det ser ut som den har tatt all kaken til den beste sakte-appen til iPhone. Det er enkelt, det er enkelt, og det er en av de raskeste måtene å fange sakte film på iPhone. Den anbefalte telefonen er iPhone 5 / 5c, selv om den også fungerer på iPhone 4 / 4s.

SlowCam fungerer omtrent på samme måte som iPhone 5s innebygde slo-mo-funksjon. Den tar videoer i høyere fps for å gi et resultat (ved 30 bilder per sekund) der videoen ser tregere ut. Resultatene er naturlig nok gode i iPhone 5s - hvor du kan bruke appen til å fange saktefilmer utenfor den native kamera-appen - og også i iPhone 5 / 5c der den maksimale bildefrekvensen er 60 bilder per sekund - en god verdi for å produsere sakte film videoer.

På iPhone 4 / 4s fungerer appen, men siden den høyeste bildefrekvensen for fangst er 30 bilder per sekund, er ikke effektene gode.

Her er noen gode ting om SlowCam:

  • Bakgrunnen gjengitt: mens appen behandler slow motion-videoen du har tatt, kan du fortsette å spille inn andre videoer.
  • Jevn overgang mellom normal og langsom bevegelse. På en eller annen måte er effekten sømløs.
  • iPhone 5: 60fps og iPhone 5s: 120fps. Appen angir automatisk den beste bildefrekvensen for innspilling.
  • Zoom
  • Lagre video i kamerarulle, og del også øyeblikkelig (gjengitt) på forskjellige sosiale kanaler.

Det beste med SlowCam er at den er enkel å bruke. Det er ingen problemer når det er på tide å spille inn videoer med treg film. Gjengivelsen er jevn og til slutt, på iPhone 5, er resultatene bare gode.

Hvis du bruker iPhone 5 / 5c, er SlowCam den perfekte medisinen for iPhone 5s slo-mo-misunnelse.

Pris: $ 1, 99

Last ned SlowCam

 

Legg Igjen Din Kommentar