Beste iPad-fakturaapper for fakturering mens du er på farten

En vakker faktura snakker mye om bedriften din. De store spillerne har vanligvis alle de fantastiske fakturamaler som de bruker og ikke mye bryr seg om. De små bedriftsgutta trenger noe raskt, men like behagelig og tilfredsstillende. Hva med en fakturerings-app som fungerer på iPad-en din (eller til og med iPhone) og som også får deg vakre, listige små maler som ser veldig bra ut?

Det er mange faktureringsapper bygget spesielt for iPad, noe som gir utmerket funksjonalitet og brukervennlighet. Disse fakturaappene er stort sett gratis og veldig enkle å bruke. Noen inneholder mye mer enn grunnleggende faktureringsfunksjoner.

Men først, hva skal du se etter i en faktureringsapp? Siden dette ikke bare er en tradisjonell faktura, er det ting du kan legge til for at den skal se ut og fungere bedre for deg. Her er noen funksjoner:

  • Svært tilpassbare felt (logo, kontaktinformasjon, oppføringsfelt)
  • Beregning av skatter, faste kostnader og andre
  • Rask og enkel betalingsknapper (som PayPal)
  • Sporing for alle fakturaer (betalte og ubetalte)
  • Enkel e-post / delingsalternativer

La oss ta en titt på noen av de beste iPad-faktureringsappene:

#1. QuickBooks-regnskap

QuickBooks Accounting er den beste faktura-appen for iOS. De 4, 7 stjernene av 73k vurderingene gjenspeiler populariteten. Enten det er å lage profesjonelle fakturaer eller overvåke utgifter, utmerket appen i alle avdelinger.

Men den ene tingen som jeg personlig liker mye med denne appen er den innsiktsfulle økonomiske rapporteringen. Som et resultat vil du ha en bedre ide om hvor virksomheten din står. Og mer betydelig, hva du trenger å gjøre for å styrke veksten.

En annen bemerkelsesverdig egenskap med denne appen er at den lar deg forberede deg på skatt ulastelig. Derfor får du ønsket skattefradrag. Dessuten fungerer QuickBooks sømløst med mer enn 80 apper slik at du kan administrere bedriften din på en god måte.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Faktura og tidsporing - Zoho

Zohos faktureringsapp er svært effektiv. Dette er nettopp det du bør bruke for å lage detaljerte fakturaer med største letthet. Med flere kategorier som drivstoff, transport, mat osv., Kan du spore utgiftene uten problemer.

Dra nytte av PayPal, Stripe, Authorize.Net og 2Checkout for å raskt godta betaling. I tillegg sporer den tiden din for å sikre at du synkroniserer med arbeidsflyten.

Takket være støtten for flervalutaen lar du deg håndtere globale kunder. Videre kan du laste ned faktura som PDF og til og med skrive den ut med AirPrint.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Invoice2Go

Enkel, elegant og mest brukervennlig faktura-app for iPad. Bringer mange grunnleggende funksjoner du trenger.

Invoice2Go tilbyr åtte forhåndsdefinerte maler som lar deg lage raske fakturaer. Du kan legge til logoen til bedriften din. Dessuten er det også en nyttig logo-designer som kan hjelpe deg med å lage en kreativ logo.

Med denne appen kan du spore forfalte fakturaer og også sende automatiske betalingspåminnelser. Appen lar deg følge med på utgiftene også. Dessuten vil du også planlegge avtaler og planlegge oppgavene dine perfekt.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

LES OGSÅ: Beste iPad-inventaradministrasjonsapper

# 4. Faktura ASAP (for PayPal og hurtigbøker) / strong>

Faktura ASAP er ganske brukervennlig og gir mer fleksibilitet. Basert på etterspørselen din, kan du tilpasse fakturaer og estimater. Dessuten kan du synkronisere dem med QuickBooks for mer kontroll.

Du vil bruke denne appen til å godta kredittkort, spore betalingene og få betalt raskere. Takket være rask rapportering vil du kunne administrere teamet ditt enkelt.

En viktig funksjon ved denne appen er at den tilbyr deg ubegrenset skylagring. Til slutt har gratisversjonen av appen en viss begrensning, og du må oppgradere til InvoiceASAP Base eller pluss ($ 3, 99 / $ 7, 99) for å bruke alle funksjonene.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Liten faktura

Tiny Invoice blir generelt sett ansett som det perfekte forretningsstyringsverktøyet ifølge mange brukere. Fra å opprette en faktura til månedlige estimater og fra betalingsdetaljer til den totale skatten, kan alt beregnes i løpet av en brøkdel av sekunder.

Du kan enkelt notere og følge med på betalingene dine ved å skrive ut PDF-fakturaene fra din iPhone. Alle fakturamalene i appen ser profesjonelle og kule ut!

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Timewerks

På et tidspunkt må du kanskje gå videre til apper med enda flere funksjoner, maler og fasiliteter. Det er der Timewerks kommer opp.

Den grunnleggende ideen med appen er å hjelpe deg med å spore tid / timer brukt på prosjektene dine for å hjelpe deg med å fakturere bedre. Med faktureringsstøtte for PDF er Timewerks bare det du måtte ønske deg.

Du kan utnytte oppgavetimeren best mulig for å holde deg i takt med arbeidet ditt. Den lar deg ta sikkerhetskopi av alle dataene dine og lar deg gjenopprette dem når og når du vil.

I tillegg støtter Timewerks flere språk, inkludert engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk og spansk.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 7. Easy Books

Easy Books er en av de mest populære fakturaappene for iDevices. Det er mer en bokføringsapp med fullverdige funksjoner i en bokføringssuite, men den har et fantastisk fakturasystem som er direkte knyttet til bøkene.

Det enkle og rett frem grensesnittet skal være distraksjonsfritt. Appen er i utgangspunktet gratis, men IAP-er ser ut til å gi kraft til de fleste av de essensielle funksjonene.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Månefaktura

Hvor ofte sender eller mottar du en faktura? Er det daglig, ukentlig, to-ukentlig eller månedlig? Det har ikke noe å si når du sender fakturaen for en bestemt betalingsoverføring, men med Moon Invoice-appen kan du gjøre det med letthet. Appen har 22 PDF-maler for å opprette fakturaen din i appen. Innkjøpsordrealternativet i appen hjelper deg å følge med på kjøpene dine. Du kan også beregne de estimerte kostnadene for månedlig eller daglig.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Quick Sale Pro

For brukere som trenger litt mer kontroll og funksjoner, er Quick Sale et godt program. Quick Sale er en utmerket app som inneholder flere funksjoner som man ønsker fra en standard faktureringsapp.

Det er mange oppgraderinger også med avanserte funksjoner, og appen har en solid 4, 5-stjerners rangering for nesten alle versjoner med generelt gode anmeldelser.

Kompatibilitet: Bare iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Fakturamaker Pro

Faktura Maker Pro står unikt på listen på grunn av flere funksjoner. Du kan nå legge inn valutaene du ønsker. Det er fem profesjonelle fakturamaler som du kan redigere og sende dem selgerne eller leverandørene dine. Du kan enkelt følge med på det betalte beløpet, restbeløpet og de totale kostnadene for appen.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Valgte det beste alternativet for rask fakturering?

Følg med for mer ...

Det beste med appene ovenfor er at de er enkle å sette opp. Dessuten trenger du ikke bruke tid på å oppdage måtene å bruke verktøyene dyktig på. Så om du er godt kjent med teknologi eller ikke er teknisk erfaren, kan du få mest mulig ut av dem.

Det kan være lurt å lese disse artiklene:

  • Beste prosjektstyringsapper for iPad
  • Beste presentasjonsapper for iPad
  • Beste ERP-apper for iPad
  • Beste CRM-apper for iPad

For å sikre at du enkelt kan spore våre siste innlegg, kan du laste ned appen vår og holde kontakten med oss ​​via Twitter, Facebook og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar