iMobie AnyTrans for iOS: Det eneste alternativet som er bedre enn iTunes

AnyTrans fra iMobie er sannsynligvis det beste alternativet til iTunes når det gjelder administrering av innhold på iPhone / iPad. Å kalle det et "alternativ" gjør faktisk en alvorlig urettferdighet mot programvaren. Det er mye bedre, enklere, raskere og kjøligere enn iTunes på nesten alle måter du kan tenke på.

AnyTrans har et glatt grensesnitt (det er super minimalt og rent) og fungerer akkurat som iTunes (kopiere, overføre, synkronisere osv.). Imidlertid tilfører den massevis av funksjoner, inkludert en virkelig kraftig appbehandler, filbehandling, iCloud data explorer, en måte å enkelt overføre filer mellom din iPhone og datamaskin (omvendt) og mellom to tilkoblede iDevices.

Vi vurderte det i detalj og brøt deretter opp observasjonen vår i flere kategorier. Fortsett å dra sørover for å vite alt om iMobie AnyTrans.

iMobie AnyTrans: Et av de beste iTunes-alternativene

Design, UI og UX

La oss først begynne med grensesnittet. Apple har kontinuerlig revidert grensesnittet på iTunes for å gjøre det enklere, minimalistisk og enklere å bruke. Selv om det har mange sider av grensesnittet riktig, i det øyeblikket du ser på AnyTrans, skjønner du at dette er slik iTunes burde vært.

AnyTrans har et veldig kult, minimalistisk grensesnitt - noe som gjør det superenkelt å synkronisere, overføre filer mellom enheter, å administrere apper og sikkerhetskopier og data, etc. Den første tommelfingerregelen er å gjøre ting enkelt å finne, og AnyTrans har spikret den.

Sync + Transfer

AnyTrans fungerer omtrent som iTunes når det gjelder å la deg synkronisere data fra datamaskinen til iPhone (og omvendt), men det endrer måten du gjør det på. AnyTrans lar deg legge til musikkfiler og andre mediefiler manuelt til iPhone / iPad.

Det blir kvitt det unødvendige “biblioteket” -konseptet (selv om du fremdeles kan bruke det). Det forhindrer også duplisering og kontinuerlig synkronisering for å kopiere filer til iOS-enheten din. På den måten anser den iPhone som en fysisk stasjon, men fungerer helt fint med synkroniseringen.

Å legge til musikk og bilder / videoer (som spillelister eller som enkeltfiler) kunne ikke bli enklere enn dette.

Det som er enda mer interessant er at hvis du vil overføre medier mellom to iOS-enheter, vil AnyTrans gjøre det også. Det er gjort enklere ved å la en iOS-enhet snakke direkte med en annen iOS-enhet gjennom AnyTrans.

App- og filhåndtering

Den andre funksjonen til AnyTrans som jeg liker veldig godt fordi jeg er avhengig av ting som iFile mye for å tømme cachen, er den innebygde app-manageren. Ikke bare kan du finne ut detaljer om apper som er installert på iDevice, men du kan også bla gjennom filsystemet. Det er svært få filbehandlere av god kvalitet for iPhone (iExplorer, iFunbox), og AnyTrans teller seg selv blant dem. Og med rette.

Som en ekstra fordel med denne muligheten, vil AnyTrans lar deg bruke iPhone som lagringsenhet. Du kan faktisk føre filer på din iPhone, men selvfølgelig trenger du en annen filutforsker for å kunne få tilgang til dem andre steder.

Behandle sikkerhetskopier

Noe av det sprøeste med en iDevice-sikkerhetskopi på iTunes er at du aldri - via iTunes - kan finne ut hva som er lagret i sikkerhetskopien. Jada, den har alle tekstmeldinger, bilder, kontakter, e-poster, Safari-data, til og med appdata, men du kan ikke fortelle det, og du kan ikke se gjennom det.

Det er der programvare som AnyTrans spiller inn. AnyTrans lar deg ikke bare administrere sikkerhetskopier (gjenopprette, lage osv.), Men du kan sjekke hva som er lagret i sikkerhetskopiene enkelt.

Du kan få tilgang til deler av sikkerhetskopien bare slik at du kan hente tekstmeldingene, eller si, Notater eller app-relaterte filer, osv. Med denne funksjonen kan du også selektivt ta sikkerhetskopi av noen tekstmeldinger (eller bare spesifikke apper) til iPhone. Selektiv sikkerhetskopiering av sikkerhetskopier er noe du bare får med apper som iBackupBot eller, en bedre løsning, AnyTrans.

iCloud Explorer

For å legge glasur til kaken, har AnyTrans også en iCloud Explorer. Til å begynne med er det en enkel måte å få tilgang til filene på iCloud-sikkerhetskopien din. Dette er et litt annet grensesnitt fra det du ser på iCloud.com fordi her inne kan du synkronisere selektive filer og mapper på iPhone / iPad til iCloud sikkerhetskopi direkte.

Totalt sett er AnyTrans en pokker for en programvare som effektivt kan erstatte iTunes hvis du begynner å jobbe med den. Visst er det en litt kostbar affære på $ 39, 99 (enkelt lisens) og $ 59, 99 (nesten ubegrenset lisens), men det er verdt hver krone du betaler for.

Lær mer om det.

Hvis du er lei av iTunes, kan du prøve AnyTrans. Det er tilgjengelig for både Windows og Mac.

  • Kjøp AnyTrans for Windows - Personlig lisens ($ 39.99)
  • Kjøp AnyTrans for Mac - Personal License ($ 39.99)
  • Kjøp AnyTrans for Windows - Familielisens ($ 59.99)
  • Kjøp AnyTrans for Mac - Familielisens ($ 59.99)

Du kan også gjerne utforske:

  • De beste iTunes-alternativene for Mac og Windows i 2018
  • WinX MediaTrans: Det mest allsidige iTunes-alternativet for Windows
  • DearMob iPhone Manager for Mac og Windows

Hvilken funksjon av AnyTrans imponerte deg? Del det med oss ​​i kommentarene. Gjør også som vår Facebook-side, følg oss på Twitter, og bli med på vår Telegram-kanal for siste oppdateringer. Og sørg for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar