Slik bruker du flere WhatsApp-kontoer på Mac og Windows PC

Jeg har to WhatsApp-kontoer; mens den ene er for kjære, den andre er for mine klienter og kolleger. Oftere enn ikke må jeg bytte mellom disse kontoene for å kommunisere med dem alle. Når jeg jobber med datamaskinen, foretrekker jeg å bruke WhatsApp-nettet til å chatte med venner litt mer komfortabelt. Nylig ble jeg fanget mellom to avføring og synes det var litt tungvint å bytte mellom mine personlige og profesjonelle kontoer. Heldigvis snublet jeg snart over et smart hack som hjalp meg med å bruke flere WhatsApp-kontoer på skrivebordet med letthet.

Hvis du også liker å bruke WhatsApp Web på Mac- eller Windows-PCen din, vil du virkelig sette pris på dette trikset. La meg vise deg hvordan det fungerer!

Slik bruker du flere WhatsApp-kontoer på skrivebordet

Trinn 1. Start WhatsApp på din mobile enhet.

Steg 2. Trykk på Innstillinger- appen → WhatsApp Web / Desktop på din iOS-enhet .

På Android-enheten din trykker du på de tre bittesmå prikkene (plassert vertikalt) øverst i høyre hjørne → WhatsApp Web.

Trinn 3. Nå åpner du hvilken som helst nettleser på datamaskinen din og går over til //web.whatsapp.com/ og peker deretter smarttelefonen din til skjermen for å fange QR-koden.

Trinn 4. Hvis du vil bytte til en annen konto, kan du bare åpne en ny fane og lime inn følgende lenke: og trykk Enter.

Trinn 5. Deretter må du skanne QR-koden ved å bruke din andre WhatsApp-konto.

Når du har skannet QR-koden, vil du begynne å bruke begge kontoene stimulerende på skrivebordet ditt, og også kunne bytte mellom dem enkelt.

Si din mening

Så det er slik du kan gå frem og tilbake mellom WhatsApp-kontoene dine sømløst. Har du spørsmål? Skyt tankene dine i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Hvordan skjule sist sett i WhatsApp på iPhone og Android
  • Kan du ikke se "Betalinger" i WhatsApp på iPhone og Android? Here Is the Fix
  • Hvordan sende / motta penger ved hjelp av WhatsApp på iPhone og Android
  • Slik eksporterer du WhatsApp Chats History fra iPhone og Android

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar