Slik spiller du Pokémon Go på iPhone uten å bevege deg

Oppriktig sagt hadde jeg aldri før hatt glede av å spille med noe spill så mye som Pokémon Go på min iPhone. Ferdig med en rekke kjedelige spill som knapt krevde fysiske aktiviteter, hadde jeg ventet på denne typen augmented-reality-spill i lang tid.

Det beste med Pokémon Go er at det presser deg til å gå rundt og gå for drapet for å fange Pokémons. Denne fristende jakten på skapninger gjør en stor fordel for din kondisjon også.

Men hva om du ikke vil gå rundt eller bare ønsker å spille spillet innendørs? Du kan fremdeles fange skapninger mens du spiller dette spillet hjemme, på skolen eller på kontoret.

Slik spiller du Pokémon Go uten å gå utenfor

For å spille Pokémon Go uten å bevege deg og fange Pokémons lett, må du være litt smart. Du har kanskje hørt formspråket, "Hvis du ikke kan drepe fienden din i en rett kamp, ​​må du felle den bedre." Samme triks gjelder dette spillet.

Få best mulig bruk av røkelse

Pokémon Go har en ganske fin funksjon som heter “Røkelse” som lar deg lokke til Pokémons. Når du har aktivert Røkelse, avgir den den mystiske duften som tiltrekker skapninger. Etter å ha blitt slått av duften, kommer Pokémons nær deg og blir fanget i fellen din.

Røkelse er dyrebar

Når du starter spillet, får du to incenser. Etter at du har aktivert Røkelse, varer det i 30 minutter. Selv om du forlater spillet, vil det fortsette å bli ferdig etter timeout.

Hvis du ikke har røkelse eller allerede har brukt det, kan du kjøpe det fra butikken ved å bruke Pokecoins. Så sørg for å vinne mange Pokecoins mens du spiller spillet. Du kan også kjøpe dem via kjøp i appen.

Andre triks

Noen mennesker kobler iPhone-en til en drone og speiler deretter enhetens skjerm på en datamaskin. Når dronen vandrer rundt i de nærliggende omgivelsene, fanger de Pokémon fra sengen sin komfort. Hvis du ikke vil gå utendørs, men likevel vil spille spillet etter ditt hjerte, kan det også være en god idé.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar