Beste produktivitetsapper for iPhone og iPad

Disse smarttelefonene har virkelig endret måten vi forvalter livene våre. Og disse gjøremål-appene og oppgaveledere har virkelig gjort ting mye mer forskjellig fra hva det ville ha vært hvis det ikke hadde vært noen smarttelefoner i det hele tatt.

Det er mange produktivitetsapper for iPhone (eller iOS-økosystemet generelt). Utvalget av mangfold som utviklere har utøvet seg til å designe og utvikle produktivitetsappene sine er utrolig.

Primært basert på kvalitet og evnen til å øke produksjonen betydelig, er dette de beste produktivitetsappene for iPhone og iPad. La oss hoppe over for å utforske dem alle!

De beste produktivitetsappene for iPhone og iPad

#1. google Dokumenter

"Google Docs" er en av de fineste appene for oppretting av dokumenter. Du kan enkelt opprette, redigere og administrere dokumenter på iOS-enheten din. Det lar deg også samarbeide med andre om dokumentet.

Du vil legge til kommentarer til dokumentene dine for enkelt å huske viktige punkter. Appen lar deg svare på kommentarer med letthet. Du vil kunne åpne, redigere og lagre Word-dokumentene dine. Den støtter noen språk som tsjekkisk, dansk, nederlandsk, estisk, filippinsk, finsk, fransk, galisisk, georgisk, tysk, gresk, etc. Enda viktigere, det fungerer også uten nett for å sikre at arbeidet ditt ikke har noen forstyrrelse.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Fantastisk 2

“Fantastical 2” har vært en topp kalender-app for iOS. Med forskjellige svært brukervennlige funksjoner som parsing av naturlig språk, påminnelser, en vakker ukevisning tilgjengelig, vil du uten problemer kunne følge med på den kommende begivenheten og være oppmerksom på viktige ting.

Hovedlisten viser alle daterte påminnelser og hendelser. Du kan angi dato, klokkeslett og til og med geofences for enhver hendelse. Du må bare trykke og holde på enhver hendelse for å flytte, duplisere eller dele den. Kalenderappen støtter seks språk som engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, spansk.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 3. Gnist

Spark er lett den mest funksjonsrike og beste e-postappen for iOS. Med denne appen kan du øyeblikkelig gå gjennom innboksen din og administrere e-poster på en enkel måte. Den smarte innboksen finner raskt ut om e-post, nyhetsbrev eller varsling er personlig og grupperer dem slik at du enkelt kan se gjennom dem.

Ettersom appen er fullt tilpassbar, kan du finjustere den for å styrke produktiviteten. Når du skriver en e-post, vil du enkelt få tilgang til de mest brukte signaturene og velge riktig alternativ. Det lar deg lagre vedlegg til iCloud Drive, Google Drive, Dropbox, OneDrive, Lesbarhet, Pocket, Evernote og OneNote.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Wunderlist

Wunderlist er en utmerket oppgaveliste og oppgavebehandler-app. Du kan legge til, organisere og planlegge oppgaven din. Appen lar deg stille forfallsdato og påminnelser for å sikre at du alltid er opp til oppgaven og aldri glemmer å utføre viktige ting.

Widgeten I dag vil hjelpe deg med å følge med på oppgavene dine med størst mulig enkelhet. Du vil bruke notater, filer og kommentarer for å enkelt huske viktige ting. Lagre websider eller favorittartiklene dine for å lese senere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Simple

Simplenote gjør notatet utrolig enkelt. Med denne appen vil du kunne fange ideer og lage lister raskt og effektivt. Bruk tagger og pinner for å holde alle viktige notater organisert. Det rene grensesnittet og de brukervennlige funksjonene gjør det mer praktisk å spille. Du kan synkronisere filene dine for å få tilgang til dem via alle enhetene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Planner Pro

Planner Pro er en fin oppgavebehandler. Ved å kombinere oppgaver, notater og hendelser på ett sted lar appen deg håndtere dem komfortabelt. Du kan legge til, redigere og slette hendelser. Hvis du vil ha mer privatliv, kan du skjule kalenderne.

Du vil legge til underoppgaver med prosjekter og oppgave. Det er 25 prioriteringer for oppgaver og prosjekter. Lag enkelt notater og administrer dem. Legg påminnelser til hver oppgave for å sikre at du aldri glemmer å utføre noe essensielt arbeid.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Produktivitet - Day Planner Productive Task Manager

Produktivitet kan styrke produktiviteten din enormt og motivere deg til å nå målet ditt. Du kan planlegge oppgavene dine og fullføre dem med ønsket resultat.

Lag dine daglige regler og sørg for å følge dem. Ulike effektive verktøy kan hjelpe deg med å håndtere oppgavene dine uten å brekke svette. De enkle funksjonene og det intuitive grensesnittet gir bedre brukeropplevelse.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. E-post- Rask og sikker e-post for Gmail, iCloud, Yahoo

E-post tar bort all stress fra administrasjon av postkasse; gjør oppgaven utrolig enkel. Den leveres med en innebygd assistent som lar deg holde utgiftene, shoppingene og reise fullstendig organisert.

Du kan avslutte abonnementet på søppel, snooze meldinger og til og med angre sendt post. Den oppdager og foreslår også HTML-signatur fra den sendte boksen. Appen støtter Gmail, iCloud, Yahoo, Hotmail, Outlook, Office / Outlook 365, Exchange og AOL, IMAP-postkontoer, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Evernote

Evernote utmerker seg i å la deg styre og organisere dine personlige og profesjonelle prosjekter. Du kan fange og skrive tankene dine som sjekklister, notisbok, notater og oppgavelister.

Appen lar deg ta notater i flere formater som tekst, skisser, bilder, lyd, video, PDF-er, webutklipp, etc. Med iPhone-kameraet vil du kunne skanne dokumenter, visittkort, tegninger og håndskrevne notater. Det lar deg også kommentere bilder. Du kan bruke passordet for å gi mer sikkerhet for kontoen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Microsoft OneNote

Microsoft OneNote er en kraftig notat-app. Med denne appen kan du fange tankene, ideene dine og holde dem organisert akkurat slik du vil. Du vil bruke den innebygde opptakeren til å spille inn lydnotater.

Den lar deg feste sider for å finne dem umiddelbart. Du kan samarbeide med kollegaene eller vennene dine i en delt notisbok. Hold kontoen din trygg ved å bruke Touch ID. Appen støtter noen språk som engelsk, arabisk, katalansk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, gresk, hebraisk, hindi, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

Logger av

Bruk best mulig av disse appene for å ta kontroll over oppgavene dine, fange notater raskt selv på farten og styrke produktiviteten. Ikke glem å stille påminnelser for å holde deg oppladet hele tiden. Sett deg et mål og sørg for å oppnå det ved å sette din beste fot frem.

Hvilken app vil du bruke for å fremskynde produktiviteten? Gi oss beskjed om det i kommentarene.

Du vil gjerne sjekke ut: beste Mail-appalternativer, beste notat-apper, beste shopping-apper, beste kupong-apper og beste Evernote-alternativer for iPhone og iPad.

For raskt å få tilgang til flere slike topp-app-lister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar