Beste iPhone X-treetui i 2020: Pent skåret treverk med estetisk design

En av de vakreste måtene å style smarttelefonen på er å bruke forskjellige tilfeller som ideelt kan matche din kjole og humør. For eksempel, hvis du ønsker å bli prangende, ville det være en stor hit å velge en ultraklar sak eller en utrolig tynn sak. Men hvis du vil ta en litt annen rute, ville det være en god ide å utforske de beste iPhone X-tresakene.

Disse sakene er utarbeidet med ekte treverk og funksjoner som er rik på håndlaget design. De tilbyr pålitelig beskyttelse til smarttelefonen og passer skinnende. Ønsker å finne ut, hva mer har de å tilby? La oss dykke rett inn!

Beste iPhone X-trevesker i 2019

Hurtigkoblinger:

 • Pad & Quill
 • YFWOOD
 • IATO
 • snittet
 • B BELK
 • Kwmobile
 • Irton-Tech
 • NeWisdom
 • Max-konge
 • iCASEIT
 • Native Union
 • Mous
 • Skål
 • Woodcessories

#1. Woodline fra Pad & Quill

“Pad & Quill” har kommet med noen av de mest kjente trevesker til iPhone X. Og “Woodline” er en av dem. Det ripebestandige polerte treverket sammen med Aramid-polymerkjernen gjør det svært holdbart.

FSC-sertifisert løvved sikrer at smarttelefonen din har det hele forsvaret mot sjokk. Med tak i det sklisikre utsiden gir dekselet et sikkert tak.

Bortsett fra Woodline, har jeg funnet Heritage Pocket Book og Little Pocket Book veldig imponerende. De er en rik blanding av lær og tre av ypperste klasse. Hvis du er ute etter et premium trebelegg, bør du se dem.

USP: FSC-sertifisert løvtre

Ta en titt på Pad & Quill

# 2. YFWOOD

YFWOOD har gjort denne saken unik, ettersom den er håndlaget av ekte tre. Den inngraverte totemet skiller den fra andre tresaker, som kan være helt enkle. YFWOOD har brukt dobbeltlags gummi og ekte tremateriale for å beskytte telefonen mot støt og dråper.

Merket har uanstrengt utført en utfordrende oppgave med å holde presise utklipp slik at du raskt får tilgang til alle portene og knappene. Sjekk at 3mm hevet leppe som løfter berøringsskjermen på telefonen og holder den borte fra riper.

USP: Håndlaget veske

Sjekk ut på Amazon

# 3. IATO

Få med deg en særegen treveske til din iPhone X. Denne iATO klassiske designer valnøtt trevesken er elegant i utseende og minimalistisk i design. Hvis det ikke er noe, er det noe. Dette er mantraet som ble vedtatt av iATO.

Den stilige designen på denne saken kompletterer for å forbedre og beskytte utseendet og følelsen av din nyeste Apple-smarttelefon. Valnøttens treveske ser tynn og lett ut, men den er solid og holdbar.

USP: Stilig design

Sjekk ut på Amazon

# 4. snittet

Hva kan du legge til din iPhone som en stil og beskyttelse ikke oppnår? Designer Ben Saks stilte dette spørsmålet til seg selv, og han fant svaret i treverkstedet på Carnegie Mellon University arkitekturskole, hvor han opprettet en sak for sin iPhone 5. Ben ble inspirert av hans misnøye med eksisterende tresaker.

KERF er resultatet av Bens omfattende forskning, tester og revisjoner. Å lage et bærekraftig produkt fra lokale og naturlige materialer er en prestasjon i seg selv. Tresaker av KERF har blitt populære ettersom de kan oppfylle brukernes behov for stil, beskyttelse og unikhet.

USP: Stort utvalg av saker

Sjekk ut KERFCase

# 5. B BELK

B BELK er en klassisk treskrin. Den er tilberedt med miljøvennlig tre. TPU-interiøret styrker konstruksjonen. Du kan stole på at den tåler dråper med letthet.

OLED-skjermen har fått ekstra beskyttelse i form av forleppen. Pene kuttede hull sikrer at den passer feilfritt på enheten og gir enkel tilgang til alle funksjonene. Videre kommer BELK i fire varianter laget av forskjellig tre som bjørk, kirsebær, teak og valnøtt.

USP: TPU-støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 6. Kwmobile

Kwmobile har laget denne saken med vann som design skåret på treverket. Vesken har en myk-materiale ramme og polert tre bakplate som gjør det enkelt å holde. Touch-skjermen til din iPhone er beskyttet selv om den er droppet, da den hevede kanten gir avansert fallbeskyttelse.

Kwmobile har brukt mykt trekk i valnøtttre. Dette dekselet lar deg trykke på knappene. Du kan raskt trykke på strøm- og volumknappene.

USP: Unik, men elegant design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Irton-Tech

iRton-Tech har kombinert tre og TPU for å designe denne 100% håndlagde saken for din iPhone X. Merket har skapt en naturlig og miljøvennlig premiumveske av tre. Etuiet har vist utrolig presisjon for å produsere denne saken med nøyaktige utskjæringer for knapper, kontroller og porter.

Trerammen beskytter telefonen mot riper, skitt og støt. Denne regnbuevesken skiller seg ut på listen med sitt utmerkede design og materiale.

USP: 100% håndlaget

Sjekk ut på Amazon

# 8. NeWisdom

NeWisdom har gjort en utmerket jobb på treverk som andre ikke klarer å gjøre på andre materialer. Hvis du ser nøye på saken, vil du merke ekstra beskyttelse i fire hjørner av denne trevesken. Dette gjør saken unik på listen og den beste julegaven i år.

Siden saken er laget av naturlig tre, vil du ikke finne noen andre lignende tilfeller i verden. For beskyttelse har NeWisdom forsterkede kabinhjørner med luftpute, noe som reduserer effekten av dråper.

USP: Luftpute

Sjekk ut på Amazon

# 9. Max-konge

Max-king tar ikke bare vare på iPhone-en din, men tenker også på helsen din. Og derfor bruker Max-king ikke-giftig tre- og TPU-materiale for å produsere denne trevesken til iPhone X. Laget av naturlig ibenholt, er denne saken perfekt integrert med TPU-materiale.

Siden saken er laget av naturlige og sunne materialer, er det ingen dårlig kjemisk lukt. Denne saken holder riper og skrubber i sjakk og beskytter telefonen mot alle mulige skader.

USP: Ikke-giftig trevirke

Sjekk ut på Amazon

# 10. iCASEIT

iCASEIT bruker naturlig tre for å lage tresaker til iPhones, og derfor vil du ikke finne en trekasse som ligner din. Denne saken er laget av naturlig dyrket premiumved av hard kvalitet, som ser elegant ut.

Med PC-rygg kan denne saken tåle dråper, støt og riper. Saken etterlater nok plass i nærheten av portene slik at du enkelt får tilgang til kontroller på iPhone X. Dessuten kan du komfortabelt bruke lynkabler og andre tredjepartskabler.

USP: Naturlig trevirke

Sjekk ut på Amazon

# 11. Native Union

Native Union CLIC har flauende tofargede farger, og det ser ut til å lage en fin match med iPhone X. Konstruert med ekte amerikansk tre; saken er ekstremt holdbar. Med den støtdempende polymerrammen har den muligheten til å tilby den nødvendige beskyttelsen til smarttelefonen din både fra støt og riper.

Takket være den hevede leppen holder saken fra kant til kant fra bakken når den plasseres med forsiden ned. Når det gjelder utklipp, er de presise og tilbyr smertefri tilgang til alle funksjonene. Det er ikke alt, CLIC-treveske kommer i fire fargevarianter.

USP: Støtdempende polymerramme

Sjekk ut på Amazon

# 12. Mous

Vis, som viser kompakt og beskyttende design, og vikler seg plettfritt på din iPhone. Laget av ekte valnøttre har treetui blitt pent laget for å se stilig ut. Inkludert med TPU interiør, kan den absorbere støt og beskytte smarttelefonen din fra bunnen av.

Den gummierte rammen gir et forbedret grep, og lar deg dermed holde enheten mer praktisk. Eksakte utklipp og responsive knapper sikrer at du ikke har noe problem med å bruke enheten. Til slutt følger det også med en skjermbeskytter med kjøpet.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Skål

Toast tror på enkelhet. Denne trevesken flaunts en enkel design laget av ekte tre. Dette dekselet i ett stykke pakker baksiden og sidene av din iPhone X med ekstra knapper og kameralinsedeksler.

Før du installerer saken, kan du rydde opp i enheten din ved å bruke en spritserviet (inkludert i pakken). Vær oppmerksom på at Toast-deksler er flyttbare, men når du først har fjernet det, kan du ikke bruke det på nytt. Du vil ikke se noen rester når du fjerner dekselet.

USP: Cover i ett stykke

Sjekk ut på Amazon

# 14. Woodcessories

Hvis du har en spesiell smak for en vintage bambusveske, vil du virkelig sette pris på Woodcessories. Idrettslig et formtilpasset design, pares det feilfritt med iPhone. Silikonramme gir den nødvendige styrke for å motstå slag.

Den myke rammen sørger også for at du føler deg komfortabel mens du holder telefonen i håndflaten. Sjekk den hevede rammen som fungerer som en pålitelig forsvarer for berøringsskjermen. Til slutt kommer Woodcessories i tre fargevarianter.

USP: Lett og elegant

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Valget ditt?

Hvilken av disse trekassene vant over smarttelefonen din? Det vil være fint å vite navnet og funksjonene du beundrer i det.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

 • Beste iPhone X lommebokvesker
 • Beste iPhone X slanke tilfeller
 • Beste iPhone X Kickstand tilfeller
 • Beste iPhone X ringetasjer

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår, og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar