Slik løser du inn App Store-kampanjekode på iPhone og iPad

Selv om det ikke er noe som heter en gratis lunsj i verden, elsker folk alltid å få noe gratis. Og for en iPhone-bruker er det ikke mindre enn en fornøyelsestur til Las Vegas å få en kampanjekode for å laste ned en betalt app gratis.

Som ny iPhone-bruker må du laste ned mange apper, noen betalte og noen gratis. Mange apputviklere tilbyr kampanjekoder for å laste ned appen gratis på iPhone. Slik bruker du denne kampanjekoden her, er hvordan du løser inn kampanjekoden i iPhone.

Slik løser du inn App Store-kampanjekode på iPhone og iPad

Trinn 1: Start App Store på iPhone / iPad.

Trinn 2: Trykk på den valgte appen.

Trinn 3: Bla nå ned til bunnen.

Trinn 4: Du kan se to alternativer for Innløs og Send gave.

Trinn 5: Trykk på Innløs-knappen.

Trinn 6: Angi Apple ID-passordet .

Trinn 7: Skriv inn kampanjekoden for å laste ned appen.

Følg de ovennevnte enkle trinnene og innløs kampanjekode for å laste ned en app gratis. Hvis du er en utvikler, ikke glem å tilbakebetale ved å tilby noen kampanjekoder til andre utviklervenner.

Det er en annen måte du kan løse inn kampanjekoden på din iPhone. Du kan bruke det innebygde kameraet på iPhone for å løse inn koden.

Løs inn App Store-kampanjekode i iPhone-kamera

Følg de seks første trinnene som er nevnt over. Etter å ha tastet inn Apple ID-passordet, trykk på Bruk kameraalternativet .

Hold kameraet foran koden på et gavekort, og kameraet skanner koden automatisk. Nå kan du laste ned appen.

Vær oppmerksom på at du kan laste ned noen gratis apper uten å oppgi Apple ID-passordet. Sjekk blogginnlegget vårt for å vite hvordan du kan laste ned gratis apper uten passord på iPhone eller iPad .

Du kan også sjekke ut lignende innlegg:

  • Hvordan gave film, TV-show eller album fra iTunes
  • Hvordan løse inn iTunes-gavekort på Windows eller Mac med iTunes

Det er alt, folkens!

Liker du denne opplæringen? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar