Beste Valentinsdag iPhone-apper-2020: Roundup of Loving iPhone-apper

De sier: “Ekte kjærlighet kan ikke defineres i ord eller uttrykkes. Det kan bare kjennes. ”Men disse iPhone-appene til Valentinsdag er designet for å la deg overføre dine romantiske følelser så enkelt som du noen gang kan forestille deg. Ettersom ingen annenverdens ting kan være mer fantastisk enn kjæresten din, må du komme med noe fantastisk for å få ham / henne til å føle seg spesiell. Og du vet hvorfor det er så interessant å skjemme bort din kjære.

Enten du ønsker å lage et vakkert kort, sende rørende tilbud eller spille kjærlighetsquiz med din kjære, disse Valentinsdag-appene sikrer at du kan vinne over kjæresten din med aplomb. La oss dykke over for å velge en fin app som gir mye smil for din kjære!

Valentinsdag iPhone-apper - 2019

#1. Bearentines Day

Når hjertet ditt er fylt av kjærlighet, hvorfor skal meldingene dine være uten følelsesmessige uttrykk? Bearentines Day er designet for å krydre meldingstiden din, slik at du kan uttrykke alle fargene på følelsene dine.

Appen har et stort bibliotek med emoji og klistremerker for å gjøre meldingene dine mer morsomme. Du kan enkelt navigere gjennom samlingen og sende nydelig blomst, delikat hjerte, gave og mer. Og velg klistremerke som kan gel sammen med humøret og samtalen. Kort sagt, dette er nettopp det du trenger for å øke kjærligheten til kjæresten!

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 2. Daily Love Quotes

Følelsen av kjærlighet er ikke begrenset til Valentinsdag, selv om det er dagen da kjærlighetsmåleren blomstrer rød. Denne appen vil gi deg vakre og romantiske kjærlighetssitater på iPhone så vel som Apple Watch. Flaunt dikteren inni deg til partneren din, uten å oppgi kilden til sitatene.

Appen vil helt sikkert gi en gnist i kjærlighetslivet ditt. Appen er gratis med noen annonser, men du kan fjerne dem ved å bruke en dollar.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. St. Valentine's Love Horoscope

Valentinsdag er anledningen når alles hjerte er fylt av kjærlighet og følelser. Dette tvinger deg til å tenke på om din kjære er kompatibel med deg, og også at to av dere vil være sammen hele livet.

Dette er når horoskop kommer i verk. Denne gratisappen tilbyr deg å sjekke kompatibiliteten mellom deg og din elskede. Det er mange andre funksjoner, men de må kjøpes. Totalt sett er appen anstendig å tjene ditt Valentine-formål.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Valentinsdag 2018

Valentinsdag er ikke bare for din sjelevenn eller familie; det er også knyttet til vennene dine. Så fordel kjærligheten med vennene dine denne valentinen med vakre klistremerker.

Du kan redigere gruppebildet ditt med rammer og annet materiale med Valentine-tema. Og når du er ferdig, kan du dele bildet på Facebook med bare noen få trykk, og ikke glem å tagge vennene dine.

Appen er gratis, men den tilbyr visse premiumfunksjoner som må kjøpes.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Valentine Expressions

“Valentine Expressions” er en ganske fin app designet for å la deg lage hyggelige hilsener og sende dem til dine kjære. Appen har en stor samling av vakre bakgrunner, livsglade teddys, delikate hjerter, søte sjokolader, gaveesker, sjarmerende blomster og mer.

Derfor vil du kunne tilpasse Valentine-hilsenen din med aplomb. Og å, du vil også bruke anførselstegn for å gjøre hilsenen din mer følelsesladet. Når du er fornøyd med kreativiteten din, kan du dele den via Facebook, Twitter og til og med lagre den til senere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. 1800Flowers.com

Hvis du planlegger å stjele hjertet til kjæresten din ved å sende vakre blomster, trenger du ikke se lenger enn “1800Flowers.com”. Det beste med denne populære appen er at den lar deg levere gaver i 195 land.

Du kan sende forskjellige typer blomster som roser, nelliker, tulipaner, solsikker, orkideer, liljer, tusenfryd og mer. Den leverer blomster samme dag og lar deg også spore leveransen. Så uansett om du feirer Valentinsdag eller bursdagsfest, kan du bruke denne appen til å sende blomster ved alle spesielle anledninger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Kjærlighetsquiz!

Forutsatt at du allerede har sjekket horoskopet, sendt et romantisk kort, ønsket dine venner og familie, nå er det på tide å nyte kvelden med din kjære. Last ned denne quiz-appen designet spesielt for Valentine Day.

Appen vil presentere deg med den forskjellige quizen som du og kjærligheten din vil måtte løse. Dette vil hjelpe deg å vite mer om hverandre, og også det vil gi deg kvalitetstid med partneren din. Appen er gratis, men det er forskjellige spørrekonkurranser som kan kjøpes.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Romantisk kortmaker

Vi går ofte tom for ideer når vi leter etter et valentinkort til våre kjære. Det er da vi søker hjelp fra apper på vår iPhone. Romantic Card Maker kommer til unnsetning, hvor du kan designe ditt eget kort.

Appen har også et bredt spekter av kort som du kan velge å sende. Bortsett fra det, viser det en nedtelling for Valentinsdag, tilbyr romantiske ringetoner, og lar deg dele kortet ditt på Facebook, Twitter og andre sosiale medier-plattformer. Det beste er at det er gratis.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Valentins bakgrunnsbilder

Akkurat når du ser på iPhonen din den første tingen om morgenen, hva med å se vakre bakgrunnsbilder som gir stemningen for dagen? Hvis du smiler mens du leser dette, må du prøve denne appen.

Det er gratis, og du får tonn HD-kvalitet iPhone Valentine-bakgrunnsbilder. OK, jeg skal innrømme en ting: ikke alle disse bakgrunnene ser bra ut, men noen av dem er bare uvurderlige.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Pic Collage

Ville det ikke være kjempebra hvis du kunne samle noen av de mest minneverdige bildene av kjæresten din og konvertere dem til en attraktiv collage? Ja, det ville være veldig fint!

"Pic Collage" er uten tvil den beste appen som lager collage for iOS. Det som gjør denne appen så imponerende, er den store samlingen av nettoppsett og bakgrunn. Dessuten kan du også legge til GIF-er, tekst og klistremerker for å gjøre gaven din mer attraktiv.

Appen lar deg skrive på bildene dine med unik håndskrift for mer personalisering. Dessuten kan du oppgradere til Pic Collage-premium for å bruke fjerningsverktøy for vannmerke og andre forbedrede funksjoner.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Nå er det på tide å dele tankene dine om appene ovenfor Valentinsdag. Har du funnet dem søte?

Ditt toppvalg?

Når det gjelder kjærlighet, er det ingen sett med regler som alltid kan gjøre underverker. Dermed må du fortsette å legge til mer krydder for aldri å la kjedsomhet snike seg inn. I tillegg må du også sørge for at du aldri blir forutsigbar. Ønsker deg alt det beste for kjærlighetslivet ditt!

Du vil gjerne se på følgende innlegg:

  • Beste bilderedigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste apper som lager collage for iPhone og iPad
  • Slik fjerner du musikk fra video på iPhone og iPad

Likte du å lese denne appoppdateringen? Del tankene dine og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter. Last ned appen vår for å følge med på de siste innleggene våre.