Delt skjerm Fungerer ikke på Mac Kjører macOS Mojave eller High Sierra? Tips for å fikse det

Multitasking er et must når du vil at arbeidsflyten skal være jevn og mindre distraherende. Gjør det ganske enkelt å jobbe på to Mac-apper side om side og utføre flere oppgaver på en gang, er Split View en velsignelse for produktivitet.

Det er grunnen til at produktiviteten din kan lide hvis Mac Split View ikke fungerer. Etter å ha brukt denne funksjonen i lang tid og også kommet over dette problemet noen ganger, kan jeg fortelle de skyldige som kan være kjernen i problemet. Ikke kast bort mer tid. La oss ta turen sørover for å fikse det med en gang!

Tips for å fikse Mac-delt skjerm fungerer ikke

Første ting først: Ikke alle appene støtter delt skjerm

Selv om Split View-modus kom med OS X EL Capitan, er det ganske mange apper som ikke støtter den ennå. Så sørg for at appene du prøver å bruke er kompatible med denne multitasking-funksjonen.

Appene som ikke har støtte for delt skjerm, vil vise en zoomknapp

i stedet for fullskjerm-knappen

.

En annen bemerkelsesverdig ting du trenger å vite at appene som krever mer skjermplass for å jobbe med denne multitasking-funksjonen, kan vises en popup-melding og sier at de ikke er tilgjengelige i fullskjerm.

Husk disse viktige tingene før du blir skuffet eller tenker at denne nyttige funksjonen har blitt problematisk eller bare ikke lever opp til etterspørselen din.

Mest pålitelige løsninger: Forsikre deg om at alternativet "Skjerm har separate mellomrom" er sjekket

Mens jeg tilpasser innstillingen for Mission Control, deaktiverte jeg ubevisst alternativet "Visninger har separate mellomrom". Og da Split Screen sluttet å fungere på macOS-enheten min, lurte jeg på hva som plutselig gikk galt. Jeg prøvde ut nesten alle triksene, men til ingen nytte.

Mens jeg var på jakt etter en løsning, landet jeg på Apple Support-siden der jeg ble kjent med at hvis “Displayer har separate mellomrom” innen Mission Control er deaktivert, kan Split View-modus kanskje komme i problemer. Jeg prøvde det og gjett hva; trikset fungerte for meg i å løse problemet.

Så sørg for at dette alternativet er merket av: Åpne Systemvalg → Oppgavestyring → Merk deretter av for det.

I tilfelle dette alternativet allerede er aktivert, fjern merket i ruten, start Mac-maskinen på nytt og aktiver den deretter. Nå kan du prøve å bruke delt skjerm som vanlig. Problemet bør være borte.

Hvis ingenting fungerer: Gå til programvareoppdatering

I de fleste tilfeller kan ovennevnte løsning hjelpe deg med å løse dette problemet på Mac-en. Men vi har alle kommet over rare problemer på et eller annet tidspunkt. Derfor kan jeg tro denne frustrerende situasjonen.

Hvis det er tilfelle, kan den skyldige være en fast bug. Og den bedre måten å bli kvitt det er å dra nytte av programvareoppdatering.

Siden prosessen med å oppdatere macOS er blitt finjustert i macOS Mojave, kan du sjekke ut dette innlegget hvis du trenger hjelp.

Pakk inn ...

Jeg håper du har begynt å bruke denne nyttige funksjonen sømløst på MacOS-enheten din. Før du kommer inn i sporet i arbeidsflyten, må du huske å fortelle oss om hackingen som gjorde jobben for deg.

Se også på følgende guider:

  • Lader ikke Macbook-en din? Prøv disse løsningene for å løse problemet
  • Slik partisjonerer du en harddisk på Mac
  • Finder svarer ikke på Mac? Følg denne rettelsen før du treffer panikk-knappen
  • Universal utklippstavle fungerer ikke mellom macOS Mojave og iOS 12 [Slik løser du]

For å holde deg synkronisert med alle ting-Apple, sørg for å holde kontakten med Facebook, Twitter og Telegram, samt laste ned iOS-appen vår.