Slik legger du inn live bilder på Facebook fra iPhone som kjører iOS 9

Facebook-appen mottok nylig en oppdatering og sammen med den kom livefoto-funksjonen. Den nye funksjonen er for øyeblikket bare begrenset til iOS 9-enheter på iPhone eller iPad. Hvis noen ser på profilen din fra et skrivebord eller en Mac, vil de se et stillbilde.

Her vil vi guide deg hvordan du bruker denne nye funksjonen. Prosessen er nesten identisk med å laste opp et stillbilde, det er en fangst du ikke bør glemme. Etter å ha lastet opp bildet, må du bare trykke på “ Live ”, så viser det seg å være animert. Sjekk guiden nedenfor for fullstendige detaljer.

Slik legger du ut levende bilder på Facebook fra iPhone / iPad

Trinn 1 . Det helt grunnleggende kravet er å ha den oppdaterte Facebook-appen. Etter oppdatering åpner du Facebook-appen fra startskjermen.

Trinn 2 . Når du er i seksjonen for nyhetsstrøm, trykker du på Bilder .

Trinn 3 . Velg livebildet du vil dele. Dessverre er det ingen indikasjoner. Du må huske hvilket bilde som er live og hvilket ikke.

Trinn 4 . Når du har valgt livebildet, klikker du på Fullført .

Trinn 5 . Her er den vanskelige delen, etter at du har trykket på Ferdig- knappen, trykker du på Live som ligger nederst til høyre på skjermen. Hvis du ikke trykker på det, vil Facebook ta stillbildet.

Trinn 6 . Etter det kan du redigere, legge til en bildetekst og trykke på Innlegg når du er ferdig.

Det er veldig enkelt; alt du trenger å huske er å trykke på Live- knappen. Å se et levende bilde i Facebook-appen er nesten likt å se levende bilder av iPhone 6s. Den eneste betingelsen er at du trenger tilgang til bildet inne i Facebook-appen.

Slik ser du live bilder i Facebook på iPhone og iPad i iOS 9

  • Hvis du bruker iPhone 6s eller iPhone 6s Plus, 3D Trykk på bildet for å gjøre det liv.
  • Hvis du bruker en tidligere versjon av iPhone eller iPad med iOS 9, er det bare å trykke og holde på bildet for å se det i live-modus.

Har du prøvd denne funksjonen på iDevice? Del opplevelsen din med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar