Beste Apple Watch-ladestativ i 2020: The Kingly Stands for a Royal Watch

Akkurat som iPhone, vil jeg aldri holde Apple Watch borte - ikke engang når den lader. Derfor liker jeg å ha luksusen av en dyktig havn. Bortsett fra å saft opp den bærbare enheten raskt, gir en dock også bedre synsvinkler for komfortabel håndfri bruk. Likevel for å få en? Jeg har vurdert de beste Apple Watch-ladestativene, og en av dem kan vise seg å være din favoritt.

Det er tre primære egenskaper som jeg har sett på mens jeg plukket ut klokkebryggene. Enkelheten, holdbarheten og sikker lading. Og alle følgende ladestandarder har levd opp til merket på disse parameterne. Les videre for å utforske roundup!

De beste Apple Watch-ladestativene i 2019

#1. BENTOBEN

“BENTOBEN” har kommet med et veldig nyttig ladestativ. Dokken ser godt bygget ut og har et solid design. Og med den raffinerte finishen ser den merkbar ut.

På grunn av skumputen på bunnen, forblir den stabil mens du holder Apple Watch og til og med din iPhone. Du kan også plassere iPad-en på kaien for en komfortabel videosamtale. Til slutt tilbyr BENTOBEN denne dokkingstasjonen i et par farger: rosegull og grått.

USP: Godt bygd og robust design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Spigen

Enkelhet er det som gjør at Spigen-ladestativet er et ganske bra alternativ. Den holder Apple Watch sikkert for hurtiglading. Dessuten får du en mer praktisk synsvinkel mens enheten lades.

Dokken er klargjort med høykvalitets aluminium og har TPU-dokk for å forhindre riper. Sklisikker base gir den den nødvendige stabiliteten. Med den pene kabelforvaltningen holder den kabelruten i sjakk.

USP: Massivt aluminium oppbygget

Sjekk ut på Amazon

# 3. OMOTON

OMOTONs Apple Watch ladestativ har sett imponerende ut for meg. Jeg har funnet konstruksjonen veldig solid. Det høykvalitets aluminiumet har blitt perfekt komplementert av den pene finishen som gir den et proff utseende.

I tillegg har dokken en anti-riper silikonpute for å beskytte smarturet mot riper. Du kan også finjustere visningsvinkelen for å forbedre din håndfri opplevelse. Når det gjelder kabelhåndtering, tror jeg at det er opp til merket, så det er mindre sjanse for kabelstruder.

USP: Høykvalitets aluminiumskonstruksjon med silikonpute mot riper

Sjekk ut på Amazon

# 4. Orzly

Hvis det kompakte designet er det du leter etter, kan Orzly være verdt å vurdere. Dette ladestativet er laget av TPU og har en slitesterk struktur. Med den sklisikre sokkelen forblir den jevn mens du holder klokken for sikker lading.

Den innebygde kabelforvaltningen er på rett tid. Du kan samhandle med klokken din komfortabelt mens den lades. Til slutt kommer Orzly i fem flotte farger som sort, blått, grønt, rosa og rødt.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 5. OLEBR

Hvis du ønsker en alt-i-en-dokkingstasjon for Apple Watch, AirPods og iPhone, ville "OLEBR" være et mye bedre valg.

Dokken ser ganske kompakt ut og har sportsrundede hjørner. Den har en justerbar skrue som gjør at den kan fungere perfekt med eller uten etui.

Den sklisikre basen gir den mer stabilitet, og derfor vil enhetene dine forbli stabile under lading.

USP: Fullt justerbar skrue

Sjekk ut på Amazon

# 6. ZVEproof

“ZVEproof” ser ut til å være et langsiktig potensiale for både iPhone og Apple Watch. En av funksjonene som har kalt min oppmerksomhet i denne dock er det veldig imponerende aluminiumsbygget.

I tillegg kan ladestativholderen justeres for å ha en mer praktisk synsvinkel. Og antidisken-dyna hindrer enhetene dine i å gli. Dessuten har ZVEproof stativ også en sklisikker matte som holder den jevn på alle underlag.

USP: Svært holdbar konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 7. Mangotek

Årsaken til at jeg har tatt med “Mangotek” i denne samlingen er den bedårende og minimalistiske designen. Så hvis du vil at ladestativet skal se kompakt ut og heller ikke tar mye plass på skrivebordet ditt, bør det være på radaren din.

Dokken er MFi-sertifisert og fullt utstyrt for å slå på smartklokken din trygt. Den leverer 1A ut som er tilstrekkelig til å juice opp klokken i god fart. I tillegg kommer Mangotek med en ekstra USB-port som lar deg lade iPhone eller andre enheter.

USP: Minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Tolv South Forte

Tolv South Forte Apple Watch-stativ har eleganse skrevet over det hele. Denne ladedokken holder klokken i en forhøyet vinkel som gjør det praktisk for deg å samhandle med klokken selv mens den lades.

Den toppkornede lærbunnen sikrer at smarttelefonen din holder seg borte fra bunnen av. Med solid fotfeste er det ganske enkelt å fjerne smarturet med bare en hånd. Den vinklede armen er designet for å la deg bruke smarttelefonen perfekt i nattbordsmodus.

Hvis du vil at stil og komfort skal være høyt prioritert i en ladedokk for Apple Watch, ser denne ut til å være perfekt designet for din smak.

USP: Vinklet arm for økt synsvinkel

Sjekk ut på Amazon

# 9. Nomad Apple Watch Ladestativ

Nomad Apple Watch Stand har en minimalistisk profil som lett kan fange øyeeplene dine. Det er laget for å tilby en overlegen ladeopplevelse til Apple Watch. Klokken forblir hevet mens du blir ladet, og derfor kan du ha et komfortabelt samspill med det.

Dette ladestativet er laget av fly av aluminium. Kabelføringen er skjult på baksiden. Legeringsbasen sørger for at kaien står perfekt uansett hvor du holder den.

Denne dokken kommer i romgrå og sølvfarger. Den er kompatibel med både 38 og 42 mm Apple Watch-størrelser.

USP: Fly av aluminium

Ta en titt på HelloNomad

# 10. Conido

Nok om det vanlige ladestativet! Hvorfor ikke gå etter den som er designet for å juice opp ikke bare Apple Watch og iPhone, men også AirPods. I tillegg er det tre ekstra USB-porter som lar deg lade så mange som seks enheter samtidig.

Så hvis du ofte finner at de fleste enhetene dine går tom for damp, kan denne være et bedre alternativ for å holde dem oppe. Bortsett fra å lade enhetene raskt, beskytter det dem også mot vanlige farer som overoppheting.

Videre har den en ledningsorganiserende plass for å forhindre rot. Vil du se dokken din i attraktiv farge? Vel, du har tre fargealternativer inkludert hvitt, svart og rosa.

USP: 3-i-1-funksjonalitet

Sjekk ut på Amazon

# 11. Nattbord

NightStand er skåret ut av medisinsk silikon og har en iøynefallende matt finish. Den har en NanoPad som lar deg holde den perfekt på glatte overflater. Det horisontalt vinklede designet gjør det veldig behagelig for deg å legge til Apple Watch raskt.

Med luftsugingen står den jevn selv på en flat overflate. Du kan enkelt bære den uten ubehag takket være den minimalistiske profilen. Hvis du vil ha en brukervennlig ladestativ til Apple Watch, kan det være et utmerket alternativ.

USP: Lavprofildesign

Sjekk ut på Elevationlab

# 12. Oittm

For å være ærlig, kunne jeg ikke holde blikket vekk fra dette Apple Watch-ladestativet fra Oittm. Det står høyt i de fleste aspekter. Den utmerker seg med å lade iPhone og Apple Watch med maksimal sikkerhet og hastighet.

Blandingen av førsteklasses aluminium, silikon og ABS-plast har forsterket strukturen. Den har ledningsorganiserende plass som hjelper deg med å administrere den lange kabelen med letthet. Med de tre USB-portene ombord, kan du slå opp fem enheter på en gang.

USP: 3 USB-porter

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. BEACOO

Før du bestemmer deg for en kapabel ladedokk, bør du se grundig på dette tilbudet fra BEACOO. Docken har et trendy design og lar deg slå opp både smarttelefonen og klokken. Det tilbyr også et spesielt sted å la deg beholde AirPods.

Takket være den sakvennlige designen trenger du ikke fjerne dekslet før du plasserer enheten for lading. Den vipper enhetene dine litt slik at du får en bedre synsvinkel. Derfor vil du glede deg over den håndfrie FaceTime. Når det gjelder farger, har du tre alternativer - hvit, svart og rosa.

USP: AirPods Stand

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det!

Hva er ditt valg?

Nå som du har sett på alle de beste utfordrerne forteller oss om den som ser ut til å være lovende. Har vi gått glipp av noen få bedre alternativer? Gi oss beskjed om dem.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

  • Beste Apple Watch Series 3 band
  • Beste Apple Watch Series 3 skinnbånd
  • Beste Apple Watch Series 3 rustfrie stålbånd

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar