Bruk iPhone som webkamera med disse syv brukervennlige appene

Vekk hjemmefra og savner det søte kjæledyret ditt? Du kan enkelt spore både det vakre kjæledyret ditt og hjemme ved hjelp av et webkamera. Vel, jeg foreslår ikke at du kjøper et dyrt webkamera. Alt jeg sier er å bruke iPhonen din som et webkamera med disse toppklasse-appene!

Hold oversikt over flere live video- og lydfeeds. Juster enkelt oppløsningen på videoene. Enda bedre, få varsler for ansiktsgjenkjenning og lyd. La oss dykke rett inn for å finne ut hva mer som de beste iPhone webcam-appene kan gjøre!

De beste iPhone-appene du kan bruke iPhone som webkamera

#1. Icam

Hvis du vil streame flere livevideoer øyeblikkelig på din iPhone, er iCam appen du må installere. iCam har en spesiell funksjon ved å spille inn og spille av bevegelseshendelser. Du kan også motta varslene når iCam oppdager noe.

For å bruke denne appen, må du laste ned iCamSource-programvaren fra //skjm.com/icam eller kjøpe mobilappen sin. Med støtte for iCam-sky, blir alle iCamSource-bevegelseshendelser automatisk sikkerhetskopiert til skyen så snart de er spilt inn. Kamerakvaliteten er fantastisk, som er det viktigste aspektet du må ta i betraktning.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 2. IP-kamera

IP Cam kan fange opp alt du vil. Du kan ta datamaskinvideoene via Wi-Fi på iPhone ganske enkelt. Det er også mulig å spille inn videoene ved hjelp av denne appen.

IP Cam er også kompatibel med MJPEG-streaming. Det er også et alternativ å redusere eller øke lysstyrken, kontrasten, metningen osv., Slik at innspillingen går jevn. Gråskala- og nattsynsmodus gir den essensielle beskyttelsen for øynene dine om natten.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 3. Air Cam Live-video

Hvis du vil se live videoflaten fra datamaskinens eksterne eller interne webkamera, er Air Cam Live Video din vei å gå! Du kan enkelt sette opp et webkamera på kontoret og overvåke folk og deres aktivitet eksternt fra iOS-enheten din.

Når den er parret med et eksternt webkamera, kan appen også fungere som et veldig nyttig hjemmeovervåkingssystem. Det er også et alternativ å sette opp bevegelsesdeteksjon for automatisk å utløse videoopptak. Du kan kontrollere volum, bildefrekvens rett fra din iPhone. Dessuten støtter den både Mac og Windows.

Pris: $ 7.99

nedlasting

# 4. Webkamera

WebCamera by Shape er en veldig populær og kraftig iPhone webcam-app. Denne appen er en av få ekstremt profesjonelle apper for iPhone som tar virksomheten med å gjøre din iPhone til et webkamera veldig alvorlig.

Videokvaliteten, modusene, ventetiden er virkelig gode. Den er i stand til å fange videoer i tre forskjellige oppløsninger som 192 × 144, 480 × 360 og 640х480. Bortsett fra å være kompatible med forskjellige meldingsapper, fungerer det med videoproduksjonsprogramvare som Boinx TV, CamTwist og Camtasia. Til syvende og sist er det verdt hver krone du bruker på den.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 5. PocketCam av Senstic

PocketCam er et kjipt verktøy som gjør stort sett hva alle andre apper på denne listen gjør. Det jeg liker med det er at den enkelt transformerer iOS-enheten din til et trådløst webkamera for din Mac eller Windows-PC.

Det er ganske enkelt å sette opp og fungerer perfekt. De brukervennlige funksjonene kombinert med den gode videokvaliteten gjør denne appen til en virkelig avtale. Enda bedre, appen støtter lyd, FaceTime og til og med iMessage.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 6. iVCam

iVCam leverer HD-videoer med lav ventetid. Det jeg liker mye med det er at den støtter vanlige videostørrelser i tillegg 080p, 720p, 480p, 360p. Avhengig av behovet ditt har du muligheten til å konfigurere video / lydkvalitet og bildefrekvens. Den støtter også både liggende og portrettmodus. Enda viktigere er at den har støtte for ansiktsskjønnhet, videoflip / speil, blitz, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Øyeblikkelig webkamera

Instant Webcam er fullt utstyrt for å streame fullskjermvideoer og lyd til flere enheter i samme Wi-Fi-nettverk. Det som får den til å skille seg ut er den under 100 millisekunders latens, 30 FPS-video samt CD-kvalitet AAC-lyd. Det lar deg også velge en videooppløsning.

Basert på behovet ditt, kan du bruke kameraet foran eller bak for å ta bilder av høy kvalitet. Du vil spille inn og laste ned MPG-videoer i selve nettleseren. Enda bedre, appen fungerer med en rekke nettlesere som Safari, Chrome, Firefox, etc.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

Pakk inn

Hvilken app har du valgt for å forvandle din iPhone til et webkamera? Jeg ville være veldig glad for å kjenne valget ditt.

Det er to viktige funksjoner som jeg liker i alle disse appene - videoer av høy kvalitet og muligheten til å overvåke videomater uten problemer. Dessuten er de veldig enkle å bruke.

Du ønsker å gå på:

  • Beste iPhone Video Editor-apper
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste apper som lager collage for iPhone
  • Beste filtre og effekter-apper for iPhone og iPad

For å utforske flere slike eksklusive iPhone- og iPad-applister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar