Beste iPhone 6s designtilfeller i 2020: Artistic Rendition Oppfyller vidunder av teknologi

Utformingen av den nye iPhone 6s er nesten identisk med forgjengeren, iPhone 6. Selv den gang har tilbehørsselskapene lansert tusenvis av nye saker spesielt for iPhone 6s.

Vi har allerede listet opp saker som husker forskjellige kategorier brukere vil se ut. Dette inkluderer lommebokvesker, tresaker, lærvesker og mange flere. I dag lager vi en runde med designer-saker. Listen er utarbeidet ved å huske på både publikum: Mann og kvinne. Så ta en titt og kle opp iPhone 6s med stil.

Beste designervesker for iPhone 6s i 2019

#1. ESR

Sparkles på ESR-designervesken skaper et inntrykk av stjernestatus. Når du kommer ut av bling-effekten av saken, kan du legge merke til den tre-i-en-strukturen i saken. Det er tre lag: TPU, fargesminke og PC-lag.

ESR har laget en tynn sak for å gjøre den lett. Dessuten vil brukerne alltid sette pris på en slank profil av saken uansett hvor attraktiv den ser ut. Du kan raskt få tilgang til alle knappene og kontrollene på telefonen, siden saken nøyaktig er kuttet ut.

USP: Bling-sak

Sjekk ut på Amazon

# 2. Akna

Det er en glamorøs sak for iPhone 6s. Akna har designet denne designervesken for jenter. Det fantastiske blanke mønsteret fanger oppmerksomheten din umiddelbart. Under den blendende glansen ligger mykt TPU-materiale som beskytter din iPhone.

3mm hevet leppe løfter din iPhone berøringsskjerm fra overflaten og beskytter skjermen mot riper. Akna har brukt den patenterte FingeReaction-teknologien som tilbyr perfekt respons på knapper.

USP: FingeReaction-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 3. VIVIBIN

Vivibin presenterer en marmor designveske til din iPhone 6s. Forlater allfarvei, Vivibin har kartlagt sin egen vei ved å lage en elegant og stilig lommevennlig veske med fantastiske mønstre.

Denne saken er laget av TPU og gjennomsiktige plastmaterialer. Du får direkte tilgang til alle knappene, kontrollene og portene på telefonen. Den nettopp laget saken kan du ta bilder uten å fjerne den.

USP: Marmor design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Lakaka

Elsker du havet og strendene? Denne harde saken viser temaet for en strand på forsiden. Det er sand, hav, sol og tilbaketrukkethet - alt du vil gjøre livet ditt fredelig.

Sammen med ro, har saken også andre viktige funksjoner som et beskyttelsesdeksel bør ha. Det er hardt plastdeksel og myk gummi rundt fire sider. Det gir deg et behagelig grep når du holder telefonen i hendene. Denne saken passer nøyaktig på telefonen din og viser utmerket håndverk og null bulk.

USP: Utmerket håndverk

Sjekk ut på Amazon

# 5. RT-TECH

RT-TECH har designet en kobling i beige sjekkdesign. Design, mønster og farge - alt roper at saken er laget for kvinner. Den romslige saken har dedikert fire spor for å lagre kort og en lomme for å holde kontantene.

En streng festet til dekselet gir deg enkel håndtering. Om konstruksjonen har RT-TECH brukt slitesterkt syntetisk skinn.

USP: Klassisk design

Sjekk ut på Amazon

# 6. MOSNOVO

MOSNOVOs designerveske tilbyr iPhone-en, to-lags beskyttelse. Den har en støtdempende TPU-ramme og en robust PC-rygg. TPU-rammen beskytter telefonen mot fall, og PC-rygg sikrer sikkerhet mot skrap og ujevnheter.

Vis originalfarge og design på iPhone ved å installere denne gjennomsiktige og slanke saken. Denne saken er nettopp designet rundt Apple-logoen for å vise den frem med de nyeste motetrendene.

USP: Gjennomsiktig støtfangerveske

Sjekk ut på Amazon

# 7. Maxboost

Maxboost er et kjent merke som produserer forskjellige etui og deksler til iPhones og iPads. Denne designeren Technicolor drømmeveske til iPhone 6s har et sikksakkmønster på en glatt overflate. Den geometriske passformen gir utmerket grep og hjørne- og sidesikring.

Maxboost har ansatt et team av kunstnere for å designe høykvalitetssaker som imponerer deg med levende design og trendy farger.

USP: sikksakkmønster

Sjekk ut på Amazon

# 8. Hundromi

Diamanter er for alltid, og denne saken er belagt med mange diamanter overalt. Det er en gummihud og beskytter din iPhone 6s med glitter for å få nok øyne på deg på festen. Den beskytter også din iPhone mot riper, støv og skitt.

Perfekte kutt på saken gir deg full fokus mens du bruker kameraet eller andre taster. Til slutt er det tre forskjellige design å velge mellom.

Pris: $ 7.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå!

Hva er designet ditt?

Designervesker endrer hele utseendet til iPhone 6s. Kjøp flere designervesker, og du kan eie en ny iPhone hver dag. Bortsett fra stil, gir designvesker også styrke og beskyttelse til enheten din. Lag en uimotståelig moteerklæring med elegante saker.

Relaterte innlegg:

  • Beste iPhone 6s støtfangervesker
  • Beste iPhone 6s vanntette tilfeller
  • Beste iPhone 6s skjermbeskyttere
  • Beste iPhone 6s lommebokvesker

Hvilken designerveske liker du mest? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Last ned appen vår for å utforske flere tilbehør til iPhone 6s mens du er på farten.

 

Legg Igjen Din Kommentar