Hvordan slå sammen dupliserte iPhone-kontakter

Å håndtere hundrevis av kontakter manuelt kan være tidkrevende og ekstremt kjedelig. Takk til en effektiv kontaktleder for å ta kontroll over adresseboken for å la deg slå sammen / fjerne dupliserte kontakter fra iPhone.

Etter å ha testet forskjellige levedyktige konkurrenter, har vi nullet på Cleanup Duplicate Kontakter, da det er ganske enkelt å bruke. Selv om det er tilgjengelig gratis, må du bruke $ 1, 99 for å slå sammen kontaktene dine. Appen viser alle dupliserte kontakter før du ber om penger. Hvis du er fornøyd med resultatet, er pengene de spør det verdt.

Vi har testet denne appen på forskjellige iPhones, og basert på den nedenfor er veiledningen for å hjelpe deg med å slå sammen dupliserte kontakter raskt på din iPhone. Så la oss hoppe over til guiden.

Hvordan slå sammen dupliserte kontakter på iPhone og iPad

Etter å ha testet forskjellige mulige konkurrenter, har vi nullet på Cleanup Duplicate Kontakter, da det er ganske enkelt å bruke. Selv om det er tilgjengelig gratis, må du bruke $ 1, 99 for å slå sammen kontaktene dine.

Trinn 1. Først opp, last ned Cleanup Duplicate Contacts på din iOS-enhet. Appen er tilgjengelig gratis og krever iOS 10 eller nyere.

Steg 2. Når du har installert appen på enheten din, kan du starte den.

Deretter trykker du på Analyser og lar den få tilgang til kontaktene dine.

Trinn 3. Når appen har analysert adresseboken din, vil den vise deg det totale antallet kontakter og hvor mange dupliserte kontakter du har. Trykk på Review Duplicates.

Trinn 4. Neste opp, trykk på Slå sammen i øverste høyre hjørne. Du vil bli bedt om å oppgradere appen, gjør det som vanlig.

Trinn 5. Etter at betalingen er behandlet, vil appen automatisk slå sammen alle kontaktene du har valgt.

For å være sikker på det, kan du trykke på Analyser på nytt for å se om det er noen dupliserte kontakter som er igjen; mest sannsynlig finner du ingen.

Det er det! Du har slått sammen dupliserte kontakter på iPhone og fjernet rotet. For øvrig har vi også laget en roundup av toppkontaktlederne for iOS. Hvis du vil utforske alternativer, kan du se på det.

Det er ganske mange verktøy som lar deg administrere iOS-enheten din med mer bekvemmelighet. Og den vi har funnet veldig pris på er DearMob. Det som gjør det så funksjonelt er muligheten til å la deg administrere iOS-enhetsfilene med ønsket fleksibilitet. Bruk den til å håndtere bilder, videoer, musikk og til og med kontakter så glatt du vil. For å vite mer om det, ta turen hit.

Slik fjerner du dupliserte kontakter fra Mac

Hvis du har en Mac-synkronisert med samme iCloud-konto, kan du enkelt fjerne dupliserte iPhone-kontakter. I motsetning til iOS-motstykket, tilbyr macOS Contacts-appen et mye bedre alternativ for å holde adresseboken organisert og uoversiktlig. For å prøve denne metoden kan du gå over til dette innlegget:

Video: Slett eller flett kopier av kontakter på iPhone

Over til deg

Jeg vil gjerne se en innebygd funksjon for håndtering av dupliserte kontakter i iOS 13. For meg ville det være et verdig tillegg til adresseboken. Og jeg antar at jeg ikke er alene om å be om det.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste filbehandlerapper for iPhone og iPad
  • De beste merknadsappene for iPhone og iPad
  • Beste oppgavehåndteringsapper for iPhone og iPad
  • De beste prosjektstyringsappene for iPhone og iPad

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar