iPhone-reparasjon som kommer til deg: Puls Review

Vi har alle vært gjennom dette scenariet før. Du trodde at iPhone-saken din var slitesterk, solid og fullt i stand til å beskytte skjermen mot å knuse. Så øyeblikkelig skjer det utenkelige - du slipper telefonen ved et uhell, ødelegger skjermen og ødelegger dagen.

Du kan ikke bruke telefonen din, noe som gjør ting enormt vanskelig for arbeid, underholdning eller kommuniserer med dine kjære - før du har fikset enheten din. Hva er tilgjengelige alternativer for å fikse telefonen raskt?

For mange av oss er det egentlig bare to gjennomførbare alternativer. Du kan enten avtale en avtale med Apple Store eller ta turen til et lokalt verksted eller kiosk. Begge disse valgene er i virkeligheten langt fra ideelle.

La oss se logistisk på alternativ én - å gå til Apple Store. Selv om dette kan være et flott alternativ, kan det også være utrolig tidkrevende. Det kan også være ganske kostbart hvis du ikke har AppleCare +. En garanti uten iPhone 7, for eksempel, vil koste deg $ 149 pluss skatt.

Hvis du gjør en avtale i Genius Bar, er det sannsynlig at du vil bruke en stor del av dagen din på å prøve å reparere. Mellom trafikk, parkering og lange linjer kan turen til Apple lett koste deg 3-4 timer.

Hvis du (som folk flest) har en travel, fastpakket daglig timeplan, er det en luksus vi virkelig ikke har å bruke flere timer av vår dyrebare tid på å pendle til og fra butikken. For ikke å nevne at hvis du trenger batteribytte, har mange Apple-butikker ikke nok batterier klare, noe som betyr at du kan ende med å vente i flere uker.

Alternativ to er også en gamble. Å dra til en lokal butikk eller kiosk er ikke mye bedre. Kanskje det er noe i nærheten, i nabolaget ditt, men de virker ikke pålitelige, erfarne eller anerkjente. I tillegg kan du fremdeles ende opp med å vente flere timer (eller til og med dager) på en iPhone-skjermreparasjon. Lang historie kort - det er ikke bra.

Ville det ikke være litt mer praktisk hvis du kunne fikse enhetene dine raskt, uten å måtte endre hele dagens rutine? Ja, det ville virkelig være et mye bedre alternativ. Møt “Puls” - det on-demand iPhone reparasjonsstedet - som fjerner all stress fra deg!

Pluss iPhone Repair Site Review: iPhone-reparasjon på forespørsel

Puls, en San Francisco-basert oppstart, bringer iPhone-reparasjon til deg raskt og enkelt. Puls-teknikere kan møte deg hvor som helst og når som helst og gi deg erfarne fagpersoner i en praktisk opplevelse på døren. Du vil aldri mer måtte vente i lange linjer, takle trafikk eller lide av stresset i butikken for å fikse iPhone-en din.

Hvordan virker det?

Reparasjonsplanleggingsprosessen er utrolig rask og enkel. Puls-teknikere vil møte deg praktisk talt hvor som helst - hjemmet ditt, kontoret ditt, treningsstudioet; uansett hvor du passer. De er åpne hver dag, fra 8 til 21, inkludert helger og helligdager. Ikke bare fikser de ødelagte skjermer, men de kan også reparere mange andre problemer, for eksempel funksjonssvake knapper, ødelagte hodetelefonkontakter, batteribytte og mer.

For å bestille en reparasjon på nettet, går du ganske enkelt til Puls.com, velger din spesifikke enhetsmodell og farge (dvs. iPhone 7, rosegull).

Deretter legger du inn postnummeret, forteller dem problemet ditt (dvs. ødelagt skjerm), velger en tidsluke (alternativer for samme dag er tilgjengelige) og oppgir kontaktinformasjonen din.

Etter det er du klar - Puls-teknikere vil møte deg på ønsket sted, innen opptil en time.

Løs alle enhetene dine: iPhones, iPads og mer

Når det gjelder spesifikke enheter, kan Puls reparere alle iPhone 6, iPhone 7 og iPhone 8 enheter. De tilbyr også iPhone X-skjermreparasjon ( er bare tilgjengelig i New York City og Los Angeles foreløpig. ) Prisene er rimelige (vanligvis varierer fra $ 69-109 pluss lokal skatt for skjermreparasjon), og de inkluderer livstidsgaranti for reparasjonen hvis du er misfornøyd med ting etter tjenesten.

I tillegg til iPhone-reparasjoner, betjener de også iPads, Motorola Moto X4-telefoner, og de er Google-sertifisert for å betjene alle Google Pixel-enheter. De tilbyr også TV-montering og -installasjonstjenester på forespørsel, slik at du får alle dine digitale behov dekket uten å forlate huset.

Puls gir deg enkel, praktisk iPhone-reparasjon når du trenger det, slik at du kan få enheten i gang - uten å måtte gå av sofaen din. Borte er dagene med å pendle til og fra butikken, vente rundt og endre hele dagsplanen din bare for å fikse iPhone.

Bestill en telefonreparasjonsavtale med Puls online for praktisk og pålitelig service som kommer til deg når du trenger det mest - når som helst og hvor som helst.

Hva tar du for dette reparasjonsstedet for iPhone? Del tankene dine i kommentarene.

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar