Beste iPhone 8 Plus klare saker i 2020: Slitesterkt kabinett med ultra-gjennomsiktig design

Mange mennesker elsker å flagre iPhone. De liker å vise frem smarttelefonen sin i fullverdig form. Og hvorfor ikke, en dyr phablet som iPhone 8 Plus fortjener å få all oppmerksomhet og takknemlighet, ikke sant? Villig til å kjøpe en ultra-transparent dress til din nye iPhone? Se nøye på disse beste iPhone 8 Plus klare sakene!

Det jeg har likt mest i disse topp 10 gjennomsiktige sakene for iPhone 8 Plus er den holdbare konstruksjonen. For alle er ekstremt prangende, er de beskyttende og lager et godt passformpar med smarttelefonen.

Merk: Alle iPhone 7 Plus får plass på iPhone 8 Plus

Beste iPhone 8 Plus klare saker i 2019

#1. Spigen Crystal Shell

Spigen Crystal Shell har en ultratransparent design som lar din iPhone strømme inn uten begrensninger. Den klare saken har robust PC-bakpanel og myk TPU-kant. Forsterkede hjørner gir konstruksjonen større styrke; styrke det til å motstå påvirkning.

Den hevede kanten sikrer at kameraet og skjermen forblir beskyttet mot bunnen av. Uttalte knapper er enkle å trykke på, og de gir naturlig tilbakemelding. Du kan velge denne gjennomsiktige etui i tre farger: klar, mørk og rosa krystall.

Pris: $ 9.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

# 2. SUPCASE Unicorn Beetle Style

Med den solide strukturen er SUPCASE Unicorn Beetle Style laget for å være den veldig beskyttende saken. Den harde PC-en og mykt TPU-materiale har styrket konstruksjonen. Hybriddesignen ser fin ut på iPhone.

Framleppen sørger for at berøringsskjermen forblir beskyttet. Det er også hevet rammen for dobbeltkameraet for å holde det skjermet fra bunnen av. Den passer sømløst på iPhone; som gir et sikkert grep for å forhindre utglidninger. Til slutt kommer denne kompakte, klare saken i seks farger inkludert rosegull, svart, gull osv.

Pris: $ 13.99 på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon

# 3. JETech

JETech har designet et støtdempende støtfangerdeksel for iPhone 8 Plus. Denne klare saken er laget med PC og TPU for å oppnå den slanke designen. Videre holder materialet saken ultra-gjennomsiktig og ripebestandig. Den UV-resistente kvaliteten beholder gjennomsiktigheten i lang tid.

Denne klare saken beskytter telefonens skjerm og kamera med de hevede rammene. Sjekk de nøyaktige utklippene, som lar deg få tilgang til alle viktige porter og knapper uten problemer.

Pris: $ 6.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

# 4. Caseology Skyfall Series

Velg ut denne flamboyante saken fra Caseology for å flagge smarttelefonen din med stil. Det lar enheten din skinne gjennom. Dette gjennomsiktige etui i militær klasse laget av førsteklasses bøyelig akryl- og PC-materiale. Det beskyttende kabinettet tåler ujevnheter med letthet, mens mykt belegg gir forbedret grep.

Med avfaset kant forblir skjermen og kameraet beskyttet. Taktile knapper reagerer veldig på pressen, mens eksakte utskjæringer gir enkel tilgang til alle funksjonene på enheten din.

Pris: $ 24.99 [$ 12.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Kjøp det fra Amazon

# 5. TORRAS

Torras har et mykt deksel med en galvanisert ramme, som holder denne saken ultra-slank. TPU gel-saken passer nøyaktig på din iPhone 8 Plus. Siden den bare er 1 mm tykk og lett, tilfører ikke saken noe bulk til iPhone-en din.

Med sin krystallklare gjennomsiktighet kan du vise den originale fargen og designen til din premium iPhone. Sjekk de fargede kantene som skiller din iPhone fra andre enheter.

Pris: $ 11.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

# 6. OtterBox SYMMETRY

OtterBox i SYMMETRY-seriens etui har kombinert stil og beskyttelse effektivt. OtterBox tilfører sin unike fantasi i sakskonstruksjonen og produserer eksepsjonelle produkter. Denne saken forbedrer livet mens du er på farten og beskytter din mest verdifulle ting - iPhone 8 Plus.

Dobbelt materiale er nøkkelen da det kan skryte av elegant stil og utmerket beskyttelse. OtterBox er kjent for å produsere robuste etuier, men denne saken er et unntak ettersom den flaunts både solid innhold og fantastisk stil.

Pris: $ 18.69 på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon

# 7. Ny Trent

Clearsoft har lavprofildesignet som spiller den andre fele-rollen for å sikre at iPhone fortsetter å rase rampelyset. Et annet viktig trekk ved denne saken er den gummierte ryggen som absorberer støt.

Med den myke kanten har du det bedre grepet når du holder saken i håndflaten. Når du er ekstremt glatt og fleksibel, vil du ikke ha problemer med å installere og fjerne den. Knappene blir enkelt klikket, mens de presise utklippene gir rask tilgang til kamera, høyttaler og port. Skjermbeskytter gir berøringsskjermen det viktigste forsvaret for å sikre at den er i stand til å holde skrapingen av.

Pris: $ 19.99 [$ 15.99 på Amazon mens vi skriver dette.]

Kjøp det fra Amazon

# 8. POETIC Affinity Series

POETIC Clear Case har en beskyttende design, og er en pålitelig dress for iPhone. Den har klar rygg med den solide støtfangeren.

PC-bakskallet er i stand til å motstå slag, mens TPU-kanten gir forbedret grep og også motstår støt. Sidegrepsmønster forsterker ikke bare designet, men forhindrer også sjansen for glidning. Forhøyet leppe lar ikke skjermen berøre overflaten. Du kan velge denne klare saken i fire farger som, sort, blå, rosa og klar.

Pris: 9, 95 dollar på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon

# 9. SaharaCase

For så vidt gjelder kvaliteten, er SaharaCase en av de fineste klare sakene tilgjengelig i markedet. Det har robust bakpanel for å sikre at støt ikke klarer å skade enheten.

Den myke støtfangeren tilfører mer styrke i armeringen, samtidig som den gir mye bedre grep. Det kommer med herdet glassskjermbeskytter som ikke bare gir full beskyttelse mot berøringsskjermen, men også gir HD-klarhet. Med hevet leppe beskytter det dobbeltkameraet mot skraping. Fremfor alt kommer denne vakre, klare saken i åtte sjarmerende farger å velge mellom.

Pris: $ 29.99 [$ 18.99 på Amazon mens vi skriver dette.]

Kjøp det fra Amazon

# 10. Spigen Ultra Hybrid S

Leter du etter mer en funksjonell klar sak? Du kan ikke bli bedre enn Spigen Ultra Hybrid S. Det som gjør denne transparente saken til en virkelig avtale, er den innebygde metallstativet som gjør din iPhone til mini-mediesenter for å la deg se filmen mer komfortabelt. Mens bakpanelet er laget av hard PC, er støtfangeren laget av myk TPU.

Strukturen er robust nok til å tilby smarttelefonen din beskyttelse mot dråper. Den har også forhøyet leppe for skjerm og kamera for å beskytte dem mot skraping. Forbi funksjonene kommer denne stilige klare saken i to farger: krystallklar og romkrystall.

USP: Innebygd kickstand

Pris: $ 29.99 [$ 13.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Kjøp det fra Amazon

Det er det! Forutsatt at du likte å utforske listen sammen med meg.

Plukket ditt?

Så hvilken av disse klare sakene har vunnet deg? La oss kjenne valget ditt og kvalitetene du har likt i din gjennomsiktige favorittveske.

Du vil også utforske disse listene:

  • Beste iPhone 8 Plus tynne saker
  • Beste iPhone 8 Plus batteri tilfeller
  • Beste iPhone 8 Plus lommebokvesker
  • Beste iPhone 8 Plus ringeholdervesker

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar