Slik justerer du iPad-ikonstørrelse på startskjermen i iPadOS

Startskjermen til iPad-en din er fullpakket med appikoner som du regelmessig bruker. Selv om du er nyttig med å få tilgang til nevnte apper raskere, kan det hende at du kanskje ikke liker utseendet til dem. Inntil nå kunne du bare flytte dem rundt for en viss variasjon, men iPadOS lar deg endre størrelsen på dem.

Med iPadOS kan du endelig tilpasse startskjermen. Du kan ikke bare bytte mellom lys og mørk modus, men kan til og med justere iPad-ikonstørrelsen på startskjermen. Selv om du ikke kan velge en vilkårlig størrelse for appikonene, virker valget mellom to forhåndsinnstillinger som en god start.

Hvordan endre iPad-ikonstørrelse på startskjermen i iPadOS

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen på iPad Pro

Steg 2. Trykk på Display & Brightness fra venstre meny.

Trinn 3. Bla ned til delen Ikonstørrelse. Du vil se to valg, trykk på det du foretrekker.

Mer : Standardinnstillingen, dette viser opptil 30 mindre appikoner i et 6 × 5-rutenett.

Større: Dette viser opptil 20 større appikoner i et 4 × 5 rutenett.

Bortsett fra den tilsynelatende forskjellen i ikonstørrelse og rutenett, vil disse innstillingene gi en endring til på startskjermen. I More-innstillingen plasseres widgetområdet i venstre hjørne av skjermen. Mens i større innstilling vil dette vises som et gjennomskinnelig overlegg på skjermen.

Spesielt er funksjonen for å gjøre appikoner på iPad mindre eller større i iPadOS eksklusiv og er for øyeblikket ikke utvidet til iOS 13.

Det er bare så enkelt

Det er alltid mange spennende funksjoner som er integrert i hver oppgradering, og iOS 13 er ikke annerledes. Bortsett fra størrelsen på ikoner, kan du til og med tilpasse skriftstørrelsen i Safari-appen din også.

Sjekk ut mer interessante innlegg:

  • Hvordan bruke markering i iPadOS 13
  • 20 superkule iOS 13 og iPadOS 13 skjulte funksjoner
  • Slik bruker du QuickPath Sveip tastatur i iOS 13 og iPadOS
  • Slik bruker du musen med iPad-en din for å få mest mulig ut av det

Hvordan har du tilpasset startskjermen? Foretrekker du store ikoner eller mindre? Hva er din nye favorittfunksjon på iOS og iPadOS? Del tankene dine om saken i kommentarfeltet nedenfor. Spør oss gjerne, i tilfelle spørsmål om den nye oppdateringen, bare slipp inn spørsmålet ditt nedenfor eller på Facebook, Instagram eller Twitter.

 

Legg Igjen Din Kommentar