Beste iPad- og iPhone-apper for håndtering / sporing av lekser og oppgaver i 2020

Som student fryktet jeg aldri den stadig økende arbeidsmengden, og utfordringen med å bli den bedårende studenten noensinne presset meg tilbake til veggen. Det eneste som drepte meg - oftere enn ikke - var å spore oppdrag, da jeg ofte ville savne noen få av dem. Akk, jeg hadde ikke et kraftig nettbrett som iPad og intelligent laget apper i disse dager! Jeg er virkelig glad for å se de beste iPad- og iPhone-appene som gjør styring og sporing av lekser og oppdrag til en smertefri opplevelse.

Så hvis du synes at barnet ditt er tynget av mye lekser og ikke lenger ønsker at han / hun skal løpe fra søyle til innlegg for å overvåke oppdrag, kan du utforske disse topp iOS-appene som kan la det lille rart komme deg på toppen av oppgaver med fullstendig letthet. Jeg vedder på at barnet ditt alltid vil være et skritt foran og aldri glemme å fullføre en oppgave.

Topp 10 apper for iPad og iPhone for å styre skolearbeid - utgaven av 2019

#1. Dokumenter av Readdle

Synes du det er litt kjedelig å administrere mange filer og viktige dokumenter? Bruk ikke lenger tid på å holde filene dine synkronisert med den høye etterspørselen ved å gjøre det beste til den beste filbehandleren for iOS — Dokumenter.

Appen fungerer med flere skytjenester som Apples iCloud, Microsofts OneDrive Dropbox og Box for å sikre at du har ønsket effektivitet for å administrere dokumentene dine. Ved hjelp av flere kraftige verktøy kan du redigere dokumenter, kommentere PDF-filer, bla gjennom bilder og lese e-bøker. Å ja, du kan også se videoer og spille av favorittmusikken din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Socratic Math & Homework Help

Rangerte som den åttende beste appen i utdanningskategorien og oppnådde 5 stjerner av nesten 10K-rangeringer, “Socratic Math & Homework Help” er det ingen introduksjon, ikke sant? Det jeg har funnet virkelig beundringsverdig i denne appen, er muligheten til å være en fantastisk guide for å hjelpe barna med å løse lekser og matematikk.

Barnet ditt trenger bare å knipse bildet av en matematisk ligning for å få det raske svaret. Takket være trinn-for-trinn-guiden, vil han lett kunne forstå trikset for å løse problemene. Enda bedre, appen støtter flere fag inkludert matematikk (algebra, kalkulus, statistikk, grafikk, etc.), vitenskap, kjemi, historie, engelsk, økonomi, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Wunderlist

Nok en app som ikke først og fremst er utviklet for studenter, men som kan være veldig nyttig for dem. Wunderlist gjør det ganske greit å legge til, organisere og planlegge oppgavene. Du kan også angi påminnelser for å holde alt i sjakk.

Du kan trygt surfe på nettet og lagre artikler for å lese offline. Videre har Wunderlist støtte fra en rekke språk, inkludert engelsk, albansk, arabisk, bulgarsk, katalansk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, georgisk, tysk, gresk, hebraisk, ungarsk, islandsk, italiensk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Lommeplanlegger

Å spore opp klasser og oppgaver er et stykke kake med Pocket Schedule Planner! Appen kan skryte av et ryddig brukergrensesnitt og brukervennlige funksjoner som gir den vesentlige bekvemmeligheten ved å få oppgaven gjort uten stress i det hele tatt.

Basert på behovet ditt, kan du enkelt organisere hele kursene og overvåke dem med letthet. For å ta bryet ut av ligningen, kan du sortere alle oppgavene dine i en egen seksjon. I tillegg lar den deg også administrere detaljert informasjon om guiden din, slik at ingenting går glipp av.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. myHomework Studentplanlegger

"MyHomework" er en av de mest pålitelige programmene for skole. Med denne appen kan du enkelt følge med på klasser, lekser, oppgaver og tester. Det er en smart kalenderdisplay som lar deg øyeblikkelig finne ut nødvendig informasjon.

Støtten for tids-, blokkerings- og periodebaserte tidsplaner gir deg mer fleksibilitet til å komme på toppen av oppgaven din. Påminnelser om lekser lar deg aldri glemme viktige ting. Hvis du noen gang føler deg begrenset, kan du oppgradere til premiumversjonen ($ 4, 99) av appen for å låse opp alle funksjonene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. OmniFocus 3

OmniFocus har alltid vært en av mine favoritt app manager manager for både iOS og macOS. Selv om det ikke er spesielt utviklet for studenter, kan det være veldig viktig å hjelpe dem med å administrere oppgavene og oppgavene sine. Appen lar deg enkelt gå inn i en oppgave og tilordne en forfallsdato. Med varslingspåminnelser holder det deg ansvarlig.

Ettersom det er stedsbevisst, vil du kunne tilordne et sted til en spesifikk oppgave og bli påminnet om det når du kommer til det stedet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Fantastisk 2 for iPad / iPhone

Ikke bli overrasket over å se denne fineste kalenderappen for iOS og macOS på denne listen. Fantastical 2 er funksjonsrik og har alle funksjonene som hjelper deg å være på topp med oppgavene dine og håndtere dem med største letthet.

Dashbordet med flere visninger lar deg raskt følge med på hendelsene og påminnelsene dine. Åh, du kan også tilpasse dashbordet med enkle bevegelser for å passe bedre til dine behov. Angi datoer, klokkeslett og også geofences (ankomst og avgang) for å få arbeidet ditt gjort i tide. Enda bedre, Fantastical er kompatibel med flere språk, inkludert engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, spansk, etc.

Pris: $ 9.99 for iPad

nedlasting

Pris: $ 4.99 for iPhone

nedlasting

# 8. Lekser-appen

Dette er hva du bør velge for å administrere hele leksene dine med fullstendig sinnsro! Du kan enkelt legge til oppgavene dine og fullføre dem i tide. For å sikre at du ikke går glipp av viktige oppdrag, vil du også kunne følge med på dem.

Den lar deg legge til underoppgaver for å holde leksene dine organisert. Med tilpassede påminnelser vil du forbli våken for ting du må gjøre. Det er en kalender i appen som hjelper deg med å raskt sjekke oppgavene dine daglig, månedlig og årlig. Til slutt støtter denne utdanningsappen bare to språk som engelsk og koreansk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9 . iStudiez Pro Legendary Planner

På tide å øke produktiviteten! iStudiez Pro kan få det beste ut av deg ved å la deg fullføre prosjektene dine mer effektivt. Appen har en smart innebygd planlegger som lar deg enkelt legge inn alle typer tidsplaner. Du kan legge til ferieperioder og avbryte separate klasser i tilfelle enestående arrangementer.

Du vil også kunne organisere oppgavene dine etter dato eller etter kurs eller etter prioritering eller sortere dem i påvente og fullføre. Det lar deg se på kalenderhendelser fra tredjepart også. En annen bemerkelsesverdig funksjon ved denne appen er kompatibiliteten med flere språk som engelsk, arabisk, katalansk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk og mer.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 10. Klasseansvarlig - My Homework App

Administrer alle klasser, oppgaver, økter og mange andre ting ved å bruke det intuitive grensesnittet til appen. Du kan også merke leksene dine med den spesifikke klassen som vil gjøre det lettere å organisere ting. Dessuten kan du sortere leksene dine etter forfall, og gjøre ting lett tilgjengelig når du vil.

Du kan også angi påminnelser om lekser, oppgaver og klasser. For å gjøre ting enklere igjen, er det forskjellige synspunkter for lekser, oppgave, klasser og andre ting. Totalt sett har appen alle funksjonene du måtte trenge for å holde utdanningen din synkronisert. Gi det et forsøk.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Nå som du har undersøkt de beste appene for utdanning, la oss få vite hvilke du har valgt til barnet ditt. Og fortell oss dine tilbakemeldinger om appene som er nevnt over.

Ta også en titt på disse innleggene:

  • Beste kalenderapper for iPhone og iPad
  • Beste Oppgavebehandler-apper for iPhone og iPad
  • Beste utdanningsapper for iPhone og iPad
  • Beste iPad Pro tegne-apper

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned iOS-appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.