De beste bryllupsplanleggerappene for iPhone og iPad i 2020 for å forenkle dine bryllupsplaner

Spør noen, “Hvilken var den mest minneverdige dagen i livet ditt?”, Og det vanligste svaret du kan få er— ”Min bryllupsdag!” Gjennom hele livet ønsker du å ha en sjelfull partner som kan elske og ta vare på deg fra hjertets crux.

Og når du endelig møter Mr / Mrs perfekt, ønsker du å gifte deg med partneren din og ønsker å gjøre bryllupet ditt til en fantastisk opplevelse. Det er da de beste bryllupsplanleggingsappene for iOS kan legge den sårt tiltrengte vingen til hele saken din!

Fra å la deg planlegge en omfattende sjekkliste og få alt gjort glatt, telle hvert sekund som fører frem til bryllupet ditt for å hjelpe deg med å kle deg vakkert og mer, kan disse appene vise seg å være den største eiendelen. Så utforsk de populære partyplanlegger-appene og start planleggingen med en gang!

12 beste iOS-apper for bryllupsplanlegging i 2019

#1. Bryllupsplanlegger av The Knot

Hvis du vil ha en mer personlig og en-stopp-løsning, ikke se lenger enn denne svært populære bryllupsplanleggeren for iOS. Et av de største høydepunktene i denne appen er at du får et massivt bibliotek med over 250 000 leverandører og arenaer å velge mellom. Derfor trenger du ikke bruke mye tid på å finne riktig sted og leverandør basert på dine krav.

Du kan lage en fullt tilpassbar bryllupssjekkliste og holde deg i takt med dem. Nedtellingen sikrer at du kan fullføre oppgavene som planlagt.

Dessuten kan du også lage bryllupsnettsteder for å gjøre det litt enklere for gjestene dine å finne ut all nødvendig informasjon fra ett sted. Enda bedre, det gir også forslag om tingene du bør unngå for å kutte ned unødvendige utgifter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Wedding Planner av WeddingWire

Denne bryllupsplanleggeren for iPhone fra WeddingWire har rett på pengene når det gjelder å forenkle hele prosessen. For å komme i gang lager du en liste over alle oppgavene du må utføre og fullfører dem perfekt til tiden. Og avhengig av dine spesifikke krav, vil du også personalisere sjekklisten.

Du kan ta 3D-turer på flere arenaer, og hvis noe fanger blikket, besøker du dem til din egen praktiske tid. Det kan skryte av en massiv katalog for bryllupsleverandører, slik at det å velge en mer egnet en aldri blir en stor sak.

Videre vil du også bli med i det stadig voksende samfunnet for å samhandle med andre engasjerte par for å dele ideer og få noen drapstips også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Trello

Første ting først, Trello er et organisasjonsverktøy og ikke en tradisjonell bryllupsplanlegger. Det kan imidlertid være enormt brukervennlig å hjelpe deg med å planlegge den store dagen din.

Å organisere en stor begivenhet som et bryllup og administrere hundrevis av gjester perfekt er aldri en lett oppgave. Og det er derfor en app som "Trello" kan utgjøre en avgjørende forskjell.

Det som gjør denne appen til en fin innsats, er at den lar deg planlegge alt arbeidet ditt systematisk. Derfor vil du kunne utføre hver oppgave i tide med ønsket resultat. For en mer forenklet opplevelse kan du legge til sjekklister, etiketter og forfallsdatoer for å sikre at hvert viktig arbeid får den nødvendige oppmerksomheten og blir fullført i god tid før fristen.

En annen ting som gjør det så merkbart, er det fullt tilpassbare grensesnittet. Så det spiller ingen rolle om du planlegger en søt bryllupsfest eller lager et stort prosjekt, det kan leve opp til etterspørselen din sømløst.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Knyt knuten

Ønsker du å huske hvert øyeblikk som ledet frem til din store dag? "Tie The Knot" kan legge til mer krydder i hvert øyeblikk.

Appen lar deg lage en nedtelling for bryllupet ditt, slik at du kan komme nærmere den spesielle dagen på en fin måte. Du vil legge til dato og klokkeslett for bryllupsdatoen og til og med angi bildet ditt på nedtellingen.

Appen sender deg varsel om nedtellingen hver dag og lar deg til og med dele den via sosiale medier. Bortsett fra å legge glede til følelsen din, kan det også hjelpe deg med å holde planleggingen i riktig synkronisering.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. WeddingHappy

"WeddingHappy" er det du bør velge for å planlegge ditt kommende bryllup akkurat slik du vil. Det jeg liker mye med denne bryllupsplanleggeren er et fullt tilpassbart grensesnitt. Det betyr at du får full kontroll over alt som betyr noe for deg.

For å komme i gang, er alt du trenger å gjøre å oppgi den forventede bryllupsdatoen og deretter fylle ut oppgavelistene. Deretter kan du enkelt følge med på alle viktige ting inkludert utgiftene. Med sanntidsvarsler holder appen deg oppdatert.

Du kan finne fagfolk i bryllupet og kontakte dem rett fra appen. Og ja, du vil dele hvordan ting panoreres med vennene dine via Facebook og Instagram.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. LadyMarry

Det siste, men ikke minst, LadyMarry er en funksjonsrik bryllupsplanlegger. Og det som gir denne appen en fordel foran mange av sine rivaler, er bekvemmeligheten som den bringer til bordet.

Med denne appen til disposisjon vil du ikke ha noe problem med å komme på toppen av alle nødvendige oppgaver. I tillegg kan du følge med på fremdriften uten problemer.

Du får muligheten til å velge fra en omfattende liste over leverandører basert på både budsjett og behov. Du kan også invitere vennene dine til å delta i planleggingen også. I tillegg gjør det enkelt å administrere gjestelister og spore utgifter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Appy Par Bryllup App

“Appy Couple” har mye å tilby. USP for denne appen er muligheten til å la deg ideelt ta kontroll over alle behovene for deling av bryllup. For mer fleksibilitet støtter den flere administratorer og leveres med en super hendig RSVP-manager.

Det er en komplett gjestebok slik at du perfekt kan administrere gjestene dine. Den har også nyttig nedtelling for å holde deg oppladet. På toppen av alt gjør tillegg av registre og gavelister det til en viktig bryllupsplanlegger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Bryllupspott

Finn det perfekte stedet for bryllupet, er ikke stort når du har en app som "Wedding Spot." Appen lar deg bla gjennom over 10.000 høyt rangerte bryllupssteder i USA.

Du kan søke etter arenaen etter beliggenhet, budsjett og til og med gjestetelling. Og hvis noe sted ser ut til å passe inn i dine krav, vil du bestille en avtale direkte.

Dessuten tilbyr Wedding Spot også spesielle rabatter og støtfangertilbud. Dermed kan du dra nytte av de eksklusive tilbudene for å spare penger!

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. WedMeGood

En førsteklasses bryllupsplanlegger som “WedMeGood” bør alltid settes nøye. Gjett hva; Jeg har funnet denne appen stedet for å få jobben gjort med den nødvendige teft.

Du kan bruke denne appen til å finne populære bryllupsleverandører og bestille dem. Og bare i tilfelle du ønsker å ta en informert beslutning, vil du også få en sjanse til å lese anmeldelser. Dessuten lar det deg filtrere alternativene basert på forskjellige aspekter som prisen, slik at du lykkes med å få den foretrukne leverandøren.

Vil du ha litt inspirasjon for å gjøre feiringen din til en bemerkelsesverdig opplevelse? Vel, appen tilbyr deg også mordereideer, slik at den etterlengtede begivenheten din kan vinne alles hjerte!

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Honeyfund bryllupsregister

Hvis du er ute etter en topp app for bryllupsregisteret, må du ikke se lenger enn til denne. Denne appen lar deg lage et attraktivt bryllupsregister og også legge til et interessant sosialt element.

Honeyfund har mange iøynefallende designverktøy som hjelper deg å tilpasse registeret. Så hvis du ønsker å få det til å se ut av boksen, vil ikke appen skuffe deg. I tillegg sender den deg gavevarsler, slik at du vil lykkes med å kjøpe en flott gave til din kjære.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Bryllupsplanlegger & invitasjon av Wedivite

Skulle du tenke på å få mest mulig ut av en sosial bryllupsplanlegger for å legge til litt krydder til den mest minneverdige feiringen av kjærlighetslivet ditt, vil jeg foreslå at du holder denne appen under radaren din. Så, hva gjør det til et så varmt valg?

Vel, du kan lage et utmerket sosialt bryllupssenter for å holde alle vennene dine og kjære informert om bryllupet på en unik måte. Du vil også lage et imponerende digitalt kort for å invitere vennene dine. For å tilby ekstra informasjon til den spesielle invitasjonen din, har du muligheten til å passordbeskytte den.

Enda bedre kan gjestene dine foreslå sanger og til og med legge til bilder. Med integrasjonen iTunes og YouTube får du også kule sangforslag.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. iWedPlanner

Vil du ha mer kontroll over oppgavene dine? iWedPlanner kan være det beste alternativet for å gi den perfekte utførelsen til din dos.

Den kommer med en smart oppgaveliste som holder deg synkronisert med alt du vil gjøre. For å sikre at du ikke glemmer å gjøre en viktig oppgave i tide, sender den deg også påminnelser. Dermed kan du følge med på alle oppgavene og fullføre dem bedre.

iWedPlanner lar deg organisere alle favorittleverandørene dine slik at det ikke er noen hindring i siste øyeblikk. Det som tilfører kirsebær til profilen sin er imidlertid gavesporeren og muligheten til å liste opp varme sanger!

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det!

Valget ditt?

Jeg ønsker deg alt godt for ekteskapet i god tid! Måtte dine nye omganger gi deg masse glede i livet ditt!

Før du kommer i gang med planen, gi meg beskjed om appene som har fått oppmerksomheten din. Og ja, også foreslå de du vil se i oppstillingen ovenfor.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste produktivitetsapper for iPhone og iPad
  • Beste kalenderapper for iPhone
  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de nyeste appoppdateringene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar