Beste iPhone 7 lommebokvesker i 2020: Premium Design oppfyller det ønskede valget

Når det gjelder luksuriøs sjarm, høy komfort, kompromissløs beskyttelse og misunnelsesverdig stil, vinner lommebokvesker enkelt løpet. Ingen overraskelse de er ønsket av de fleste smarttelefonbrukere. I et nøtteskall er en iPhone 7 lommebokveske en komplett pakke.

Med tanke på behovet ditt og ønsket om å gi din iPhone 7 den ideelle suiten, har vi forberedt den fortjent utvalg av de beste iPhone 7 lommebokvesker . Med all ny design og profil er det lurt å vise lommebøkene sine verdier. Er du klar til å forhandle kvalitetene deres? La oss ta en rask gjennomgang!

Beste iPhone 7 lommebokvesker i 2019

 • Dreem
 • SnakeHive
 • ICARECASE
 • TUCCH
 • Spigen Slim Armor CS
 • Vena vCommute
 • WenBelle
 • SHILEDON
 • v6 Sport lommebokveske
 • Caseowl
 • Rssviss
 • FYY
 • Snugg
 • HANSMARE
 • Silke
 • Gear Beast
 • Lupa
 • Valentoria
 • PASONOMI

#1. Dreem

Håndlaget med premium faux skinn med et luksuriøst preg for enhver aldersgruppe. Denne lommebokvesken til iPhone 7 er en perfekt kombinasjon av skjønnhet og dyret. Den indre saken er laget av TPU, noe som gjør det tilnærmet umulig å bryte; mens hevede kanter tilfører et lag ekstra sikkerhet for skjermen. Alt dette uten å legge til enda litt bulk er et stort pluss.

Funksjonelle funksjoner inkluderer enkle flips med magneter, vertikal og horisontal kickstand for håndfri visning, og 3 kortspor som kan inneholde opptil seks kort og få av kontantregningene dine. Til slutt er det ni livlige farger tilgjengelig som passer din stil.

USP: Vertikal og horisontal kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 2. SnakeHive

Lommebokvesken fra SnakeHive er helt håndlaget med europeisk Nubuck skinn av høyeste kvalitet og som gir det et stilig utseende. Etuiet har tre spor for kort og et spesielt rom for notater. Bortsett fra det, støtter den også flere visningsvinkler for håndfri visning.

IPhone-holderen er laget med myk TPU som beskytter enhetene dine mot vanlige fall og ujevnheter. Presise kutt på saken gir uhindret tilgang til alle porter og funksjoner på din iPhone. Til slutt får du også velge mellom fem forskjellige farger.

USP: Håndlaget av ekte lær av høyeste kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 3. ICARECASE

Hvis du har et lite budsjett på budsjettet, men likevel ønsker å ha en skinn-lommebokveske til iPhone 7, er dette en perfekt match. Det er håndlaget av faux skinn av høy kvalitet, enkel og elegant design som gir et luksuriøst utseende og magnetiske vipper for å holde alt trygt og sikkert. Den indre TPU-saken passer på normale fall, smuss og støv.

Det kan skilte med tre kortspor og en plass til noen av kontantregningene dine. Den har også kickstand-design for håndfri visning. Når det gjelder farger, har du tre alternativer å velge mellom sort, brunt og rosegull.

USP: Enkel vanlig design

Sjekk ut på Amazon

# 4. TUCCH

TUCCH lommebokveske har lav profil. Konstruert med PU-lær av høy kvalitet, er det ganske glatt. De tre kortsporene og en pengehylse er gode nok til å dekke dine behov.

Beskyttelse i alle hjørner og hevet leppe sikrer at enheten din har den essensielle beskyttelsen mot fall og riper. Pengeklaff lukker saken ordentlig. Lommebokvesken kommer i tre farger som svart, brun og rød.

USP: Fleksibel TPU-veske, ekstra slank

Sjekk ut på Amazon

# 5. Spigen Slim Armor CS

“Spigen Slim Armor CS” er for deg som vil stjele en lommebok i toppklasse til en overkommelig pris. Denne har en imponerende design, og er laget for å være en langsiktig partner for din iPhone 7.

Luftpute-teknologien gir beskyttelse til alle de fire hjørnene på smarttelefonen. Det dobbeltlagrede foringsrøret gir mer muskler til konstruksjonen. Kortlagringen som ligger på baksiden lar deg beholde et par kort. Fire fargealternativer inkluderer gunmetal, jet hvitt, svart og rosegull.

USP: Dobbelt lagdelt TPU med stiv PC for ekstra sikkerhet for iPhone

Sjekk ut på Amazon

# 6. Vena vCommute

“Vena vCommute” er en eksepsjonelt beskyttende lommebokveske sertifisert etter militær drop-teststandard. Dobbeltlagskonstruksjonen med polykarbonat og TPU-materiale er robust når det gjelder å beskytte enheten din fra bunnen av eller ved et uhell.

Det er et skjult spor for et kort. Med magnetlåsstativet vil du kunne bruke enheten håndfri og få mest mulig ut av favorittvideoene dine til alle tider. Vena vCommute er tilgjengelig i tre farger inkludert romgrått, rosegull og gull.

USP: Militær dråpsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 7. WenBelle

Stilig, profesjonell, men allikevel vennlig på lommen, er den beste beskrivelsen for WenBelle lommebokveske til iPhone 7. Design, farge, følelse og funksjoner er det vi ser etter i en lommebokveske, og denne har alt. Saken har tre spor for kort og en kontantlomme for alle regningene dine. Designen er elegant nok til å passe både profesjonelle og studenter.

Magnetvippene sikrer at kontanter og kort er trygt. Den har også kickstand-visning. Når det gjelder fargevalg, kan du velge enten blått, brunt eller grått.

USP: Super tynt og attraktivt design

Sjekk ut på Amazon

# 8. SHILEDON

I motsetning til noen få av de andre lommebokvesker, er denne laget av ekte skinn. Den har en enkel design, for det meste egnet for profesjonelle. Den indre saken som holder din iPhone er laget av myk, men slitesterk TPU med ekstra myke kanter for å motstå normale støt.

Som alle andre lommebokvesker, har også denne kickstand-funksjonen tilgjengelig for håndfri visning. Når det gjelder lommebokfunksjoner, kan den enkelt ta med seg tre av kortene i sporene mens en kontantlomme til å bære noen av regningene dine. Presise utklipp gir deg uhindret tilgang til alle porter på iPhone. Til slutt er det syv farger tilgjengelig å velge mellom.

USP: Vanlig enkel design med elegante fargealternativer

Sjekk ut på Amazon

# 9. v6 Sport Wallet Case fra Dock Artisan

Ikke villig til å gå på akkord med de fremtredende funksjonene i kvalitet? V6 Sport Wallet Case kan være det mest passende svaret på din trang.

V6 er konstruert med toppkornsskinn, og er ikke bare en langvarig dress for din iPhone 7, men også et ikon for stil og komfort. Premium lommebok har spor for kort. RFID-blokkeringen sikrer informasjonen på kortene dine. Du kan skyve magnetkassen tilbake for å svare på en samtale på en enkel måte. V6 er meget slagfast, og sikrer at iPhone-en din kan trosse skader på eventuelle dråper.

USP: Ekte lær av høy kvalitet

Kjøp det fra Dockracyan

# 10. Caseowl

Caseowl lommebokveske kommer med et knippe funksjoner som passer dine behov. Den har tre spor for kortene dine og et rom for noen av notatene dine. Utenom det har den også en avtakbar armbånd som du kan bruke når det er nødvendig. Selve saken er flyttbar fra lommeboken; du kan bruke det som iPhone 7-etui.

På toppen av det kan saken også monteres på et magnetisk bilfeste mens du kjører. Til slutt er det laget i faux lær av høyeste kvalitet og tilgjengelig i tre livlige farger.

USP: Magnetisk bilmontering

Sjekk ut på Amazon

# 11. Rssviss

Denne lommebokvesken fra Rssviss er laget av PU-lær i førsteklasses kvalitet, og som alle andre har også tre spor for kortene dine og et eget rom for litt penger. Bortsett fra det, støtter det også håndfri visning. TPU-holderen holder og beskytter din iPhone 7 mot vanlige fall og ujevnheter.

Gitt den minimale tykkelsen på saken, støtter den trådløs lading uten å fjerne saken. Til slutt er det tre levende fargevalg tilgjengelig.

USP: Støtter trådløs lading uten å fjerne saken

Sjekk ut på Amazon

# 12. FYY

FYY lommebokveske har et vakkert design. Laget av PU-lærmateriale av høy kvalitet, det er veldig holdbart. Det kommer med RFID-skjermingsteknologi som sikrer informasjonen på kortene dine. Den har et kosmetisk speil inni for sminke.

Det er en håndstropp som lar deg bære enheten komfortabelt. Den har to kortspor og en pengemuff. Standsfunksjonen er ideell for å se på film. FYY lommebokveske kommer i syv sjarmerende farger som rød-gull, lilla-gull.

USP: RFID-teknologi for å holde kortene dine trygge

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Snugg

Snugg lommebokveske er konstruert med det miljøvennlige PU- og TPU-materialet. Nubuckfiberinteriøret absorberer støt og forhindrer enheten din fra bunnen av.

Snugg kan komfortabelt holde opptil tre kort. Det er også en pengesekk for å holde penger. Det sammenleggbare bakpanelet er perfekt for å se dine kjære show. Dessuten har du 17 flotte fargealternativer.

USP: Flere visningsvinkler i kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 14. HANSMARE

HANSMARE lommebokveske er håndlaget med høykvalitets kuskinn og har et profesjonelt utseende. Den har fire spor; mens tre er for kort, er det ene for kontanter.

Det glinsende kamemønsteret på forsiden dekker sjarm til designen. Til tross for at den har et sunt utseende, er det holdbart. Denne lommebokvesken er tilgjengelig i flere farger som gullbrun, vinrosa, marineblå, metallsvart, skoggrønn.

USP: Slitesterk lærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 15. Silke

Denne lommebokvesken fra Silk er forskjellig fra alle de ovennevnte når det gjelder funksjoner, design og sikkerhet. Saken kommer med trådløs ladekompatibilitet. Det betyr at du ikke trenger å fjerne din iPhone fra saken for trådløs lading.

Utenom det har den tre spor for kort og litt kontanter. På sikkerhetssiden inkluderer saken gratis skjermbeskyttelsesfilm, strukturer med høye grep og sider som gjør det umulig å skli din iPhone. Det er tre fargealternativer tilgjengelig, men du kan også tilpasse ditt eget design mens du bestiller det.

USP: Trådløs lading kompatibel

Sjekk ut på Amazon

# 16. Gear Beast

"Gear Beast" kommer med alle funksjonene du ønsker å se i en premium lommebokveske. Det er fire kortspor og en pengehylse som gir deg den nødvendige tryggheten mens du reiser.

Kvalitet TPU og polyuretan skinnmateriale styrker konstruksjonen. Det tilfører ikke mye bulk til enheten din. Den hevede rammen holder skjermen på enheten din beskyttet. Gear Beast lommebokveske er tilgjengelig i to farger som marineblå og svart.

USP: Knappelåser for ekstra sikkerhet for kort og kontanter

Sjekk ut på Amazon

# 17. Lupa

Lupa lommebokveske ivaretar alle behovene til en bruker. Det har god plass til å holde deg opptil 3-4 kort og 4 dollar regninger. Laget av topp kvalitet PU-lær, og er utstyrt for å beskytte enheten mot mindre støt.

Med de hevede kantene sikrer lommebokvesken at skjermen på enheten din forblir beskyttet når den plasseres flat. Den magnetiske lukkingen holder alle verdisakene dine inne. Lupa lommebokveske er tilgjengelig i fire farger som, sort, rosegull, burgunder og turkis.

USP: Bredt utvalg av fargealternativer

Sjekk ut på Amazon

# 18. Valentoria

Denne lommebokvesken til iPhone 7 er spesielt for folk som liker å ha alt på ett sted i stedet for å bære forskjellige ting. Med ni kortspor og en kontantlomme, ser jeg ikke behov for å ha med en ekstra lommebok, når du kan lagre nesten alle lommeboka eiendeler i dette tilfellet.

Hvis vi snakker om kvaliteten og funksjonene, er denne laget av premium vintage skinn, magnetiske flipper, kickstand-funksjon og alt annet for å holde eiendelene dine trygge. I tillegg har den også en håndleddsrem. For fargeelskere er det syv alternativer tilgjengelig.

USP: 9 kortspor og kontantlomme for ekstra lagring

Sjekk ut på Amazon

# 19. PASONOMI

Bulkvarsling på forhånd! Denne lommebokvesken er en glidelås som kan ta med seg hele lommebokens eiendeler sammen med iPhone 7, og det er dette som tilfører litt bulk til det. Saken har også en magnetisk låsemekanisme for å få tilgang til din iPhone uten å bruke glidelåsen. Magnetflippen har også 3 kortspor som du kan bruke til å lagre kort som ofte brukes.

Glidelåsen har to lommer for å lagre kontanter og andre eiendeler. Bygget av lommebok består av PU-skinn, mens det indre etui er laget med TPU, noe som gjør det til en perfekt duo av luksus og sikkerhet. Den har tre fargealternativer tilgjengelige i skrivende stund.

USP: Glidelås lommebok sammen med flip lommebok for å ta med flere ting

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Disse lommeboksakene er kanskje ikke prisgunstig, men de har egenskapene til å dekke dine behov. Evnen til å pakke større punch enn hva de er verdt, gjør disse lommebøkene så brukervennlige.

Hvilken av disse lommeboksakene har fått flere stemmer fra deg? Del valget ditt med oss ​​i kommentarene.

Det kan være lurt å utforske disse listene også: beste iPhone 7 Plus lommebokvesker, beste iPhone 7 slanke vesker, beste iPhone 7 kickstand-etuier og beste iPhone 7 foliovesker, etc.

Del valget ditt med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone.

 

Legg Igjen Din Kommentar