Utilsiktet klikket “Ikke stol på” på iPhone eller iPad: Hvordan angre det?

Allerede tilbake i 2013 introduserte Apple en ny funksjon som ber deg - på iPhone eller iPad - autentisere / stole på en datamaskin som du koblet til iDevice. Dialogen Trust / Don't Trust har vært en kilde til konstant trøbbel for mange mennesker, mens den også har fungert bra for andre.

Kort sagt, må du "stole på" en datamaskin for å aktivere synkronisering og dataoverføring mellom iPhone eller iPad og datamaskinen. Hvis du trykker på "Ikke stol", vil ikke iTunes i det hele tatt kunne gjenkjenne enheten din. Naturligvis kan du ikke overføre data eller synkronisere iDevice.

Av Mistake Clicked “Don't Trust” på iPhone eller iPad? Her er en Fix

Trust-dialog-loopen er et problem som vi har adressert før. Men det er et annet problem: hva om jeg ved et uhell tappet på “Ikke stol” og nå kan ikke iPhone-en min synkronisere med iTunes? Du mente egentlig ikke å gjøre det, men ved et uhell tappet du feil alternativ.

Hvordan angre dette?

Vanligvis, hvis du bare kobler fra iPhone, venter i noen minutter og deretter kobler den til igjen, får du autentiseringsdialogen igjen. Men hvis det ikke fungerer, må vi finne andre måter.

Det er to måter å fikse.

#1. Tilbakestill dialogvarsler i iTunes

Etter at du har trykket på "Ikke stol, " går det faktisk ikke tilbake så lenge iPhone-en er koblet til og iTunes kjører. Men det er et alternativ for tilbakestilling av advarsler i iTunes som kan fungere. La oss først prøve det:

  • Koble iPhone fra datamaskinen.
  • I iTunes på PC / Mac, klikk Innstillinger.
  • Klikk på fanen Avansert .
  • Klikk på knappen Tilbakestill advarsler .
  • Lukk iTunes.

Nå, koble iPhone tilbake. Hvis du ser dialogboksen Tillit / ikke tillit vises, trykker du på Tillit og problemet er nå løst. iTunes skal kunne få tilgang til iPhone-dataene dine.

# 2. Koble fra, avslutt iTunes, Vent og prøv på nytt

Den første metoden er vanligvis en sikker-skutt måte å fikse et tilfeldig "Ikke stol på" -klikk på. 99, 99% av tiden, det fungerer. I sjeldne tilfeller at det ikke fungerer, er det dette du trenger å prøve:

  • Koble iPhone fra datamaskinen
  • Avslutt iTunes på datamaskinen
  • Gå til Innstillinger → Generelt → Tilbakestill og tilbakestill alle innstillinger på iPhone. (dette fjerner ikke dataene eller appene. Det tilbakestiller bare ting som Wi-fi-passord og tømmer hurtigbufferen)
  • Åpne iTunes på PC / Mac.
  • Koble til iPhone.

(Alternativt kan du slå av iPhone og deretter koble den til datamaskinen. Dette slås på, og dialogen vises etter at iPhone slås på)

# 3. Tilbakestill beliggenhet og personvern

Trykk på InnstillingerGenereltTilbakestillTilbakestill plassering og personvern → Angi passordkode → Trykk på Tilbakestill innstillinger. Dette vil tilbakestille innstillingene for plassering og personvern.

Hvis også dette mislykkes, kan du prøve å tilbakestille nettverksinnstillinger.

# 4. Tilbakestill nettverksinnstillinger

Trykk på Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill nettverksinnstillinger.

Virket det? Hvis du prøvde på en annen måte og det fungerte, gi oss beskjed i kommentarene.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar