Apple Watch svarer ikke på eller slår på, hvordan fikser jeg det?

Har du noen gang funnet at Apple Watch er helt uten svar? Hvis ja, er du ikke alene. Det er en rekke brukere som har rapportert at klokken ikke svarer eller slår på. Skjermen reagerer ikke på kraner eller håndleddsbevegelser for å bli frosset.

Selv om klokken slås på, ser det ut til å sette seg fast under oppstart. Hva kan være den mulige årsaken til denne irriterende ulempen, og hvordan fikse du det enkelt?

Klokken din vil ikke svare på kraner eller håndleddsbevegelser i to mulige situasjoner.

#1. Hvis den har lite batteri .

# 2. Hvis den er i strømreservemodus .

  • I en slik situasjon, trykk og hold inne sideknappen på Apple Watch. Hvis du bare ser tid på klokkeskjermen, betyr det at klokken er i strømreservemodus.
  • For å få den ut av strømreservemodus, trykk og hold inne sideknappen i omtrent ti sekunder til du ser Apple-logoen på skjermen.
  • Hvis du ser et rødt ikon ved siden av tiden, må du lade klokken med en gang.

Slå av skjermteppet via Apple Watch-appen på iPhone

I tilfelle du ser Apple-logoen på klokkeskjermen etter at enheten har startet på nytt og hørt beskrivelsen av skjermelementene, må du slå av skjermgardin .

Trinn 1. Start Apple Watch-appen på din iPhone.

Steg 2. Trykk på Generelt etterfulgt av Tilgjengelighet.

Trinn 3. Trykk på VoiceOver.

Trinn 4. Slå av skjermteppet samt VoiceOver.

Det er det! Forutsatt at klokken ville svare som vanlig. Del erfaringen din hvis disse triksene fungerer for deg i kommentaren nedenfor.

Sørg også for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar