Hvordan finne falske Apple AirPods 2 eller AirPods (AirPods Fake Vs Real)

Apples AirPods er blant de beste trådløse øretelefonene du kan kjøpe akkurat nå. Uten ublu priser, tilbyr de anstendig lydkvalitet, enkel sammenkobling og klar tilgang til Siri. I mars 2019 introduserte Apple en iterativ oppdatering, AirPods 2. Fordi serien er så vellykket, har det ikke vært mangel på etterligere. AirPods er ikke de eneste falske varene. For eksempel kan farlige falske Apple-ladere skade telefonen din eller til og med skade deg.

Hvordan kan du vite om et par AirPods er legitime eller falske? I tidligere dager, da AirPods først ankom, var det lett å oppdage forfalskninger. Dette er fordi ekte trådløse øretelefoner og teknologien knyttet til dem var nye. Men de siste to årene har flere konkurrerende merker ankommet markedet. Produsenter av falske AirPods har også hatt tid til å polere replikkene sine. Dette gjør at en falske blir vanskeligere nå. Men det er fremdeles pålitelige måter. Vi viser deg her hvordan du kan sjekke om AirPods er ekte eller falske.

Hvordan identifisere originale Apple Airpods (AirPods Fake Vs Real)

Skilt 1: Vektforskjell

Apples AirPods har alltid vært litt på den heftige siden. Bortsett fra høyttalerkomponenten, har du en skreddersydd W1 eller H1 SoC der også for rask sammenkobling. Til sammen resulterer dette i en ganske heftig trådløs øretelefon. Forfalskninger har mindre komplekse kretsløp inne. De er også vanligvis laget av billigere plast. Dette gjør forfalskninger lettere vekt nesten hele tiden.

Skilt 2: Lydkvalitet

En god måte å oppdage falske Apple AirPods på er å sjekke lydkvaliteten. Selv om Apple AirPods ikke er de best klingende trådløse knoppene på markedet, er de et skritt over det meste av konkurransen på startnivå. De trådløse komponentene er dyre, noe som betyr at falske AirPods-produsenter alltid vil ofre lydkvaliteten.

Hvis du har AirPods med dårlig, gjørmete bass, et begrenset dynamisk område og tynne høydepunkter, kan det hende du har forfalskninger på hendene. Det er enklest å sjekke lydkvaliteten ved å sammenligne din med AirPods i en offisiell butikk.

Skilt 3: Priser

Ekte AirPods koster 149 dollar. Det er en bratt pris å betale for trådløse knopper, men du sikrer Apple-kvalitet. Selv om du får en renovert enhet, betaler du ikke mindre enn $ 100 for ekte AirPods. Hvis du ser på en avtale innen $ 50-60, kan du trygt anta at det er en falsk.

Skilt 4: Trådløs lading

Bekvemmeligheten med AirPods trådløs lading er et av aspektene som rettferdiggjør prisen. Elektronikken som går inn i AirPods trådløse lader er imidlertid bemerkelsesverdig kompleks. Dette gjør det vanskeligere for falske produsenter å gjenskape. Mange produsenter av AirPod-replikker snakker om dette aspektet. Hvis du har AirPods som ikke lades trådløst, er de definitivt falske.

Skilt 5: Farge og andre fysiske egenskaper

AirPods kommer bare i hvitt. Alle AirPods som angivelig kommer i andre farger som svart eller blå, er definitivt falske. Dessuten har ekte AirPods en standard design, der for eksempel høyttalergrillen og sensorene er. Og emballasje i detaljhandelen er også konsekvent. Eventuelle endringer i disse er en sterk indikasjon på falske AirPods.

Det er alle venner!

Logger av…

Falske produsenter blir bedre og bedre til å produsere replikaproduktene sine. Det kan bli vanskeligere for forbrukerne i dag å identifisere originale Apple trådløse AirPods. Det eneste garanterte middelet til å kjøpe ekte AirPods er rett fra Apple. Hvis du vil kjøpe et annet merke trådløse hodetelefoner, i stedet for å få falske AirPods, foreslår vi at du sjekker ut disse Siri-kompatible alternativene i stedet.

Du kan også gjerne lese ...

  • Beste AirPods 2 og AirPods glødende tilfeller
  • Beste AirPods og AirPods 2 tilbehør
  • Slik slår du på Siri-meldinger gjennom AirPods
  • 15 AirPods 2 tips og triks for å få mest mulig ut av de trådløse øretelefonene

Hva er erfaringene dine med falske eller virkelige AirPods? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentarene, på Facebook, Twitter og Instagram. Forsikre deg også om at du har lastet ned iOS-appen din på iPhone og iPad.