De beste iPhone-sykkelappene for 2020 for syklister [vår fitness-serie]

IPhonen er, som vi har sett, en fantastisk gadget for fitnessentusiaster. Fra fantastiske treningsapper til ubernyttige treningsapparater som er bygget rundt iPhone, er dette markedet i live og sparker hele tiden.

Foruten jogging, er sykling en av de enkleste måtene å holde seg i form og sunn i lang tid. Med den interessen folk har for å sykle som et kondisjonsregime, har vi sett ganske mange fantastiske apper som ruller ut. Her er en samling av noen av de fantastiske iPhone-appene for Sykling. Vi har noen trackere, en sykkelreparasjons-app og en sykkeltrener dekket.

Beste sykkelapper for iPhone i 2019

#1. Runkeeper

Jeg har funnet Runkeeper ganske smart! Appen fungerer som en god coach som følger nøye med på treningen og tilbyr avgjørende tips og forslag som viser seg å være veldig avgjørende.

For å komme i gang, lag en mer personlig plan og gi ditt beste for å oppnå den. Du kan spore ytelsen din i sanntid. Med lydmeldingen ombord, vil du forbli fokusert gjennom hele. Det er ikke alt; appen belønner deg også når du gjør det ekstremt bra.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Strava Sykling

En iPhone-sykkelapp-liste uten Strava vil antagelig gi bort vår manglende erfaring på dette feltet. Tuller. Strava er en fantastisk app som kombinerer tre ting effektivt: sporing av sykling, lar deg utforske nye steder å sykle og et sosialt aspekt som lar deg klatre på topplistene.

Appen lar deg analysere treningen og tilbyr også forslag for å nå målet ditt. Ta del i de månedlige utfordringene for å vise frem ferdighetene dine. Enda bedre kan du også bli med i det store samfunnet og se bilder og prestasjoner lagt ut av andre idrettsutøvere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Peloton Digital

Med Peloton Digital til din disposisjon, dekkes de fleste behov perfekt. Den ene funksjonen som gjør det til en ganske fin treningsapp er det enorme biblioteket på mer enn 10 000 klasser. Så uansett om du er villig til å forbedre utendørs løping, øke styrke eller øke innendørs sykling, er den designet for å hjelpe deg med å nå ditt mål.

Basert på behovet ditt, kan du velge å utforske og eksperimentere med en rekke klasser. Når instruktørene fortsetter å gi deg nyttige tips og motivasjon, vil du kunne gi dine 100%. Etter en uke med gratis prøveperiode, må du oppgradere til premiumversjonen ($ 19.49 / månedlig) av appen for å fortsette.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Training

TrainingPeaks er en av de beste sykkelappene for triatleter, syklister, løpere, fra nybegynner til proff. Uansett hva ditt treningsmål er, hjelper denne appen deg absolutt med å oppnå de beste resultatene. Denne appen kan fungere med mer enn 100 andre apper og enheter.

En bemerkelsesverdig funksjon er Auto Sync, som lar deg synkronisere treningsøktene dine fra enheter som Garmin, MyFitnessPal, Suunto, Wahoo Fitness og mer. TrainingPeaks har diagrammer og grafer for å spore kondisjonens fremgang, slik at du kan holde øye med treningsøktene dine selv mens du er på farten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Syklemeter GPS

Cyclemeter er designet for å være en komplett guide for syklister. Appen støtter forskjellige aktiviteter som sykling, løping, gåing, skøyter, ski og mer. Velg mellom 120 tilpassbare kunngjøringer som avstand, tid, hastighet, høyde og hjertefrekvens for å få ønsket resultat.

Du kan se trafikkart ved å bruke Google Maps rett fra appen. Sjekk ut forskjellige diagrammer for å bli kjent med hvordan du går gjennom oppgaven din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Endomondo

VeloPal gjør best mulig bruk av iPhone-en din med GPS, og er utstyrt for å spore treningene dine feilfritt. Du kan opprette tilpassede ruter og tilpasse oppsettet for datafeltene dine etter behov. Velg mellom noen spesifikke parametere som tid, hastighet, avstand, forbrenne kalorier og mer.

Appen tilbyr også trening med høy intensitet for å presse deg hardere. Tilpassede grafer tilbyr sammenligninger av data som gjør det mer praktisk å holde en oversikt over fremdriften. I tillegg kan du gjennomgå fremgangen din og bli kjent med områdene der du trenger å jobbe hardere for å styrke ytelsen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Runmeter GPS

Runmeter GPS er laget for å spore antall aktiviteter som sykling, sykling, turgåing, løpekjøring, ski osv. Nøyaktig. Den er i stand til å registrere et ubegrenset antall treningsøkter. Du kan sjekke søylediagrammer for å få bedre innsikt i fremdriften.

Den automatiske stoppdeteksjonen utelukker stoppetid for registrering av nøyaktige data. Du har muligheten til å velge mellom over 120 konfigurerbare kunngjøringer som avstand, tid, hastighet, høyde og mer. Dessuten kan du også følge med på den virtuelle konkurransen din i graf og kart for å finne ut måtene å forbedre ytelsen din på.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. CycleCast

Ser du etter innendørs syklingskurs for å styrke din kondisjon? CycleCast kan være et utmerket alternativ da det tilbyr mer enn 500 spin-treninger, som er pent blandet med kul musikk og motivasjon. De tilpassede instruksjonene fra erfarne instruktører sikrer at du kan nå målet ditt.

Appen lar deg velge treningsøkter avhengig av behovet ditt. Du kan for eksempel velge en treningsøkt på bare 20 minutter når du ikke har mye tid og gå til et 60-minutters maraton når du ønsker å satse mye. CycleCast kommer med en 7-dagers gratis prøveperiode, og deretter må du abonnere ($ 9.99 / månedlig eller $ 89.99 / årlig) på pro-versjonen av appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. iSmoothRun Pro

Med bruk av GPS og skritteller har iSmoothRun Pro blitt designet for å registrere aktiviteten din perfekt. Den endrer modus automatisk basert på GPS-signalstyrken. Hvis du stopper ved et trafikklys, stopper appen automatisk og fortsetter når du starter treningen.

Når du har laget treningen din, vil iSmoothRun guide deg som en ideell coach og oppfordre deg til å gi 100% for å oppnå målet ditt. Etter å ha sporet dataene som avstand, plassering, rapporterer den ved bruk av lydmeldinger med avstandsintervaller eller konfigurerbar tid.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 10. Sykkelreparasjon

Ypperlig detaljert manual for sykkelreparasjoner som ikke bare er tekst. I utgangspunktet er det en visuell guide til å reparere og ta vare på sykkelen din. Appen har også noen andre løsne ting som hva du skal ha (sykkelutstyr) og hvor du kan kjøpe din neste sykkel med prissammenligning.

Den har 58 svært detaljerte fotoreparasjonsveiledninger. Dra full nytte av sykkeltipsene og triksene for å holde deg motivert og oppnå målet ditt. Videre er det også et stadig voksende samfunn, som er flott for å utveksle synspunkter.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er din favoritt?

Disse sykkelappene utmerker seg med å spore treningsøktene dine nøyaktig og kan tilpasses for å gi det beste resultatet. Jeg er sikker på at de vil oppfylle oppgaven din. Å ha tilbakemeldinger om dem ville være hyggelig.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Beste iPhone og iPad helseapper
  • Beste kjørende apper for iPhone og iPad
  • Beste treningsapper for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for flere slike spesielle lister. Ikke glem å laste ned iOS-appen din på iDevices.

 

Legg Igjen Din Kommentar