Hvordan få Apple News-app på Mac utenfor USA, Storbritannia og Australia

Da jeg ble kjent med at Apple News har kommet til Mac med introduksjonen av macOS Mojave, kunne jeg ikke skjule min glede. Men da jeg oppdaget at appen bare er tilgjengelig i noen få utvalgte land som USA, Storbritannia og Australia, følte jeg meg litt skuffet. Heldigvis ble jeg snart påminnet om et triks som fungerte med å få Apple News-appen i macOS Mojave i India til tross for begrensningen.

Er du også på samme vei som meg og ser du etter en måte å bruke Apple News i ditt land der det ennå ikke skal rulleres offisielt? Ta en titt på dette tipset, og jeg er sikker på at det heller ikke vil skuffe deg.

Få Apple News-app på macOS Mojave utenfor USA, Storbritannia og Australia

Trinn 1. Klikk på Apple-menyen øverst til venstre.

Steg 2. Nå, klikk på SystemvalgSpråk og region .

Trinn 3. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Region og velg USA fra listen over land.

Neste gang starter datamaskinen på nytt . Når den har startet på nytt, åpner du Launchpad . Apple News vil være live på skjermen.

Merk: Hvis du ikke ser Nyheter-appen i Launchpad, kan du gå til Programmappen i Finder for å få tilgang til appen. For å sette appen i Launchpad, drar du bare Nyheter-appen fra Programmappen og slipper den på Launchpad .

Nå, gå foran og bruk appen, sett den opp perfekt og utforsk alle historier som appellerer deg mye.

Vær oppmerksom på at så snart du endrer landet ditt, forsvinner News-appen. Husk denne ulempen, slik at hvis du tilfeldigvis mistet appen, ville du vite hvordan du kan bringe den tilbake.

Video: Få Apple News-app i macOS Mojave Outside USA

Det er alt du trenger!

Over til deg:

macOS Mojave har mye å forbedre brukeropplevelsen din. Det er ikke bare sikrere, men også funksjonsrikt. Hva tar du for deg de nyeste macOS-ene?

Du vil gjerne lese disse innleggene også:

  • Hvordan aktivere mørk modus i macOS Mojave
  • Hvordan installere macOS Mojave beta 1 på Mac
  • macOS Mojave-kompatible Mac-maskiner

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar