Slik endrer du bærelogo på iPhone ved å bruke CustomCarrierLogo for Windows

Å tilpasse transportørlogo på iPhone er muliggjort takket være en pen programvare som heter CustomCarrierLogo for Windows. For de som ikke er kjent med denne interessante programvaren, er det søsterprogramvaren kalt CarrierEditor for Mac som lar deg endre bærers logo på iPhone.

Det er mange mennesker som liker å tilpasse transportørens logo. Selv om jeg ikke er en stor tilhenger av det, har jeg ikke noe imot å prøve det bare for å legge til litt personalisering på iPhone-en. Vil du vite hvordan det fungerer? Værsågod!

Merk: Sprint-brukere ser ut til å ha problemer. Det fungerer ikke.

Hvordan tilpasse transportørlogo på iPhone

Trinn 1. Gå til denne lenken for å laste ned CustomCarrierLogo på din Windows-PC.

Steg 2. Deretter må du kjøre filen "CustomCarrierLog.exe."

Trinn 3. Nå, klikk på "La oss komme i gang."

Trinn 4. Nå vil den spørre den gjeldende versjonen av transportøren som kjører på din iPhone. Du må oppgi navnet under "Gjeldende operatørversjon."

Merk: Bare i tilfelle er du ikke sikker på navnet, åpne Innstillinger → Generelt - Om på din iPhone og sjekk leverandørversjonen.

Trinn 5. Etter dette skriver du inn enhetstypen (iPad / iPhone) og velger deretter transporttype.

Trinn 6. Du vil se "Bla gjennom" -knappen på høyre side av den svarte logoen. Klikk på den for å velge logoen du velger → Hvis du velger en bestemt logo, klikker du på "Create IPCC Carrier Bundle" for å bygge oppdatering av transportør. Et varsel vises når IPCC-filen er fullført.

Trinn 7 Neste opp, må du koble iOS-enheten din til PCen og starte iTunes.

Trinn 8. Åpne iTunes, og velg deretter enheten din fra øverst til høyre. (klikk på navnet)

Trinn 9. Når du ser Sammendrag-siden i iTunes, holder du nede Skift og trykker på Gjenopprett iPhone ... og velger iPhone / iPad Carrier Configuration-filer (* .ipcc) fra drop-listen. I søkevinduet velger du den nyopprettede .ipcc-filen (fra skrivebordet).

Trinn 10. La iTunes fullføre gjenopprettingen og iPhone starter på nytt. Merk at det ikke er en fullstendig gjenoppretting, slik at du ikke trenger å bekymre deg for data. Den holder seg intakt.

Det er det.

Bærelogoen skal nå erstattes med din tilpassede logo / tekst når enheten din er startet på nytt.

Din ta?

Så dette er den enkleste måten å tilpasse transportørlogoen på iOS-enheten! Antar at du allerede har tatt dette interessante trikset for en tur. Vil du dele tilbakemeldingene dine om det? Det ville virkelig være kult vet det fra deg.

Du vil se på:

  • Hvordan tilpasse iPhone-appikoner
  • Beste Live Wallpaper-apper for iPhone
  • Hvordan tilpasse iMessage App Drawer
  • Hvordan tilpasse tagger i filer-appen på iPhone og iPad

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike interessante innlegg.

 

Legg Igjen Din Kommentar