De beste eksterne desktop-appene for iPad i 2020: Kontroller datamaskinen din sømløst fra hvor som helst

Du er borte fra kontoret og husker plutselig at du måtte fullføre et større prosjekt i dag. Hva ville du gjort? Slippe det viktige prosjektet? Ikke lenger! Prøv ut de beste appene for eksternt skrivebord for iPad (de fleste av dem fungerer også med iPhone) for raskt å få tilgang til Mac eller PC fra hvor som helst i verden og få jobben gjort som om du sitter rett foran datamaskinen.

Det er en veldig mobil måte å kunne få tilgang til filer og programmer på datamaskinen din på avstand. Selv om de ikke er nyttige for en større andel av markedet, brukes apper for eksternt skrivebord av profesjonelle og andre mye. Siden dette faller inn under iPad for virksomhet, vil de fleste eksterne desktop-appene du ser være litt kostbare. Fokuset er imidlertid på kvalitet og levere en sømløs opplevelse over tilkoblede enheter. Her er en liste over de 10 topp-desktop-appene for iOS!

De beste eksterne desktop-appene for iPad og iPhone fra 2019

#1. LogMeIn

Den virkelige essensen av LogMeIn eksisterer i enkelhet og evnen til å levere jevn ytelse. Den eksterne skrivebordsappen lar deg få alle datafilene dine og redigere dem etter ønske. Du kan fjernstyre og kontrollere apper, endre visningsfarge, oppløsning og til og med nettverkshastighet.

Musen og skjerminnstillingene gir den nødvendige komforten i spillet. Få mest mulig ut av videoene i HD og stream favorittlåtene dine.

Med sveipingen med tre fingre kan du enkelt bytte mellom skjermer. Forstørrelsesglass og zoomglider styrker brukeropplevelsen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. VNC Viewer

VNC Viewer er kanskje ikke så kraftig som noen av de største rivalene, men når det gjelder å få jobben gjort med godt resultat; det er opp til merket. Ved hjelp av skytjenesten tilbyr den en rask tilkobling til datamaskinen din.

Du vil opprette en øyeblikkelig forbindelse til din PC drevet av VNC-kompatibel programvare. Appen lar deg ta sikkerhetskopi og synkronisere forbindelsene dine på tvers av enhetene.

Bruk avanserte taster som Windows, Kommando for å få fart på arbeidet ditt. Enda bedre, den har også støtte for Bluetooth-tastatur.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Splashtop Personal

I en verden av eksterne desktop-apper for iOS-økosystemet, står Splashtop helt på toppen. Et forbløffende blikk på utmerkelsene gir en ide om hvor populær appen er: den er Apples Topp 25 mest solgte iPad-apper gjennom tidene. Dessuten er den rangert som nr. 1 iPad-app i mer enn 30 land inkludert USA, Storbritannia, Japan, Canada, Australia. Denne eksterne desktop-appen er anerkjent som den viktigste forretningsappen i mer enn 100 land.

Du kan raskt få tilgang til Mac- eller Windows-PC-en din fra nettbrettet. Se og rediger Microsoft Office- og PDF-filer. Den lar deg surfe på nettet ved hjelp av Chrome, IE og Firefox med full Flash i tillegg til Java-støtte.

Du får tilgang til hele mediebiblioteket og dokumentene. Appen støtter flere språk som engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk og tradisjonell kinesisk. Dessuten kan du også spille 3D PC- og Mac-spill rett fra nettbrettet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Jump Desktop

Velg Jump Desktop for å oppnå fantastisk bekvemmelighet å håndtere datamaskinen din fra hvor som helst i verden. Appen fungerer med nesten hvilken som helst datamaskin og OS. Det er ganske enkelt å sette opp og fungerer med RDP og VNC (Virtual Network Computing).

Bluetooth musestøtte gjør det veldig nyttig. Du kan beskytte serverinnstillingene ved å bruke Touch ID. Å være fullt optimalisert for å jobbe med iPads multitasking-funksjon og Apple Pencil, og lar deg jobbe med den nødvendige teft.

Pris: $ 14.99

nedlasting

# 5. Screens

Enten det er topplinjefunksjoner eller å stå opp til merket med tanke på funksjonalitet, anses Screens VNC å være rett på toppen av stigen. Det beste med denne appen er at du enkelt kan sette den opp.

Appen kommer med gardinmodus slik at du kan skjule skjermen på datamaskinen din for å få mer privatliv. Ved hjelp av glatte styrefeltbevegelser kan du kontrollere Mac-, Windows- eller Linux-PCen din effektivt. Del tekst, bilder, URL og mer ved å bruke utklippstavlen til Mac-en.

Sørg for ekstra sikkerhet for innholdet ditt ved å bruke Touch ID. Funksjoner som snarveistaster, berørings- og styreflate-modus, varme hjørner, støtte for AirPlay-speiling hjelper det å levere den strømlinjeformede eksterne skrivebordopplevelsen.

Pris: $ 19.99

nedlasting

# 6. Teamviewer

TeamViewer er sannsynligvis den numero uno eksterne desktop-appen på alle plattformer. På iPad er det det beste gratis alternativet til Splashtop. Det gir deg sikker ekstern tilgang til Mac-, Windows- og Linux-systemene. Takket være de intuitive berørings- og kontrollbevegelsene kan du enkelt kontrollere datamaskinen.

Den fulle tastaturfunksjonaliteten som Windows®, Ctrl + Alt + Del, appen gjør det lettere å la deg utføre oppgaven med den nødvendige flyt. Det lar deg overføre og dele filer frem og tilbake.

Du kan chatte med klienter og venner. Med 256-biters AES-øktkoding og 2048 Bit RSA-nøkkelutveksling, gir det det essensielle skjoldet til dataene dine.

Enda bedre, appen har støtte fra flere internasjonale språk, inkludert engelsk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Microsoft Remote Desktop

Hvis du er på jakt etter en Windows-spesifikk ekstern desktop-app for iPad, er Microsoft Remote Desktop det desidert mest pålitelige alternativet. Med appen kan du enkelt koble deg til din eksterne PC og arbeidsressurser. RemoteFX sikrer at du er i stand til å gjøre arbeidet raskere og med den nødvendige effektiviteten.

Den eksterne skrivebordsappen støtter både Windows Professional og Windows Server-versjoner. Du kan streame lyd og video så komfortabelt du vil, uten tap av kvalitet.

Det gir en problemfri forbindelse til eksterne skjermer for presentasjoner. Alle dataene og appene dine får ønsket sikkerhet. Støtten fra flere språk tilfører mer fjær til hetten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. GoToMyPC

Når det gjelder å levere pålitelig funksjonalitet, synes jeg GoToMyPC er et ganske bra alternativ. Med denne appen for eksternt skrivebord har du øyeblikkelig tilgang til nettverket, filer og programmer. Siden den er designet for å fungere perfekt med brannmuren, trenger du ikke å utføre spesielle konfigurasjoner for den.

300% zoom sikrer at du enkelt kan se alle detaljene til filene dine. Med tillatelse av den fullstendige tastaturfunksjonaliteten med spesialtastene som Alt, Ctrl og Tab, gjør det deg i stand til å gjøre arbeidet ditt jevnt. Kopier og lim enkelt elementer mellom datamaskinen og appene dine enkelt.

Med støtte fra multitasking hjelper det deg å fullføre oppgaven mer effektivt. 128-biters AES-kryptering, autentisering fra brukeren og to passord styrker sikkerhetsfaktoren.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. iTeleport Remote Desktop

iTeleport er en robust app for eksternt skrivebord som lar deg kontrollere og administrere flere datamaskiner. Det er kjent for å gi den lynraske forbindelsen til Mac-en. Fra Microsoft Word til Photoshop kan du få tilgang til alle apper på datamaskinen din.

Med tillatelse fra det pene grensesnittet kombinert med de raske kontrollene, vil du navigere gjennom datamaskinen din med aplomb. En annen viktig av denne appen er støtte for internasjonale tastaturer og støtte for Bluetooth-tastatur.

Ved hjelp av 128-bit AES-kryptering sikrer det at dataene dine forblir skjermet. Det fungerer også med VPN-basert kryptering.

Pris: 24.99 dollar

nedlasting

# 10. AccessToGo

AccessToGo tilbyr effektiv og sikker tilgang til datamaskinen din fra iPad-en som om du sitter foran den. Den hevder å løpe 10 ganger raskere enn andre RDP. Den har en nyttig funksjonslinje som viser noen av de mest brukte tastene inkludert Esc, Tab, Ctrl, Alt og Windows, etc.

Appen forbedrer kvaliteten på kart, video, 3D-bilder, Adobe Flash betydelig. Den støtter også pekeplate og flytende pekere.

Dessuten bruker den opptil 90% mindre RDP-båndbredde enn vanlige RDP-klienter. Med bruk av berøringsbevegelser kan du styrke produktiviteten. Den flerspråklige brukergrensesnittet forbedrer omdømmet sitt som en topp-desktop-app for topp kvalitet.

Pris: Gratis

nedlasting

Valget ditt?

Med så mange svært effektive eksterne desktop-apper tilgjengelig, må det ha vært enklere å finne det rette alternativet for ditt spesifikke behov. Hvilken RDP-klient er det, og hva er egenskapene du har likt i den? Gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine.

Du vil kanskje også sjekke ut disse innleggene:

  • Beste iPad Pro-spill
  • Beste iPad-prosjektledelsesapper
  • Beste iPad CRM-apper

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår, og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike topp iPad-applister for virksomheten.

 

Legg Igjen Din Kommentar