Beste iPhone 7 marmorvesker i 2020: Kjærlig gave til en stilig smarttelefon

Din stadig kjærlige venn fortjener noe ganske spesielt på denne minneverdige høytiden ... Bekymre deg ikke; vi har en fantastisk feriegaveidee til deg og din iPhone!

En fin marmor veske til iPhone 7 (hopp over til dette innlegget for iPhone 7 Plus marmor tilfeller) kan være en kjærlig høytidsgave for vennen din. Med naturlig stil og fengslende design, vil marmoretui gjøre iPhone-en så elegant. Ditto, du vil like dem mye. La oss ta en titt!

Beste iPhone 7 marmorvesker i 2019

#1. Mikol Nero Marquina

"Mikol Nero Marquina case" er et vakkert håndverk. Laget av 100% naturlig marmor, har saken en topp kvalitet.

Den iøynefallende kontrasten fra svart og hvitt beriker designkvotienten. Slank utseende med perfekte bilder for kamera, porter, høyttalere og knapper, slik at den kan stille seg på fredelig vis.

Du kan tilpasse denne marmorvesken med spesiell gravering ved å tilby $ 25 ekstra.

Pris: 99 dollar

Kjøp det fra MikolMarmi.com

# 2. Society6

“Society6” marmorveske er designet for å være en spesiell dress for din iPhone 7. Forberedt med marmor av høy kvalitet, kan saken beholde glansen lenge.

Den tynne profilen gir et øyeblikkelig inntrykk på smarttelefonen. Svart og hvit kontrast forbedrer utseendet. Den er i stand til å gi grunnleggende beskyttelse mot dråper og riper. Saken føles behagelig i hånden.

Pris: $ 35 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon.com

# 3. Native Union CLIC

Hvis du ikke har noe imot å bruke noen ekstra kroner for en god sak, kan "Native Union CLIC" marmorsak være verdt å se på. Den er konstruert med ekte marmor, og er både holdbar og stilig.

Den elegante profilen komplementært med presise utskjæringer hjelper den å gå bra sammen på iPhone. Det kan være en stjerne for alles øyne på et kontor eller en fest. Marmorvesken kommer i to fargevarianter som svart og hvitt.

Pris: 189, 99 dollar på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon.com

# 4. Samfunn6 (svart)

Med en fascinerende kontrast i svart-hvitt farger, har ikke Society6 marmorveske store problemer med å få oppmerksomhet. Utmerket design viser frem å definere håndverk.

Det formtilpassede utseendet gjør at det gjør et fint par med iPhone. Den er utstyrt for å beskytte smarttelefonen din fra bunnen av eller mindre dråper. Jeg vedder på at saken skulle vise seg å være den virkelige vinneren både på kontoret og på et overdådig parti.

Pris: 38 dollar på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon.com

Det er alt for nå…!

Hvilken av disse marmorsakene har klart å fange oppmerksomheten din? Vi vil gjerne vite ditt favorittvalg.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å prøve ut iOS-appen på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar