Aloha nettleser for iPhone og iPad: Nyt gratis og ubegrenset VPN

Personvern er en av de grunnleggende menneskerettighetene som ikke skal koste. Imidlertid må smarttelefonbrukere betale et gebyr for å glede seg over et privat digitalt liv. Det er her Aloha gjør hele forskjellen for iPhone- og iPad-brukere. En nettleser med gratis og ubegrenset VPN-bruk har for lengst vært forfalt. Aloha Mobile-utviklere lyttet til offentlig etterspørsel og brakte en perfekt nettleser for iOS-brukere.

Nettleserappen pakker mange utmerkede funksjoner som gjør nettopplevelsen din smidig og sikker. Videre har Aloha et interaktivt men greit brukergrensesnitt for brukere i alle aldre og forståelser. Med noen forhåndsinstallerte ikoner av Google, Facebook, Amazon og Twitter kan du raskt få tilgang til disse nettstedene uten å skrive inn URL-ene deres.

Aloha Browser for iOS-enheter: Rask og privat nettleser med gratis VPN-bruk

Brukergrensesnitt

Til å begynne med kan brukerne bli fastkjørt av grensesnittet til Aloha nettleser på iPhone eller iPad. Men bruk noen sekunder der, og selve appen bretter ut de beste funksjonene. Du kan enkelt få alt når du banker rundt og utforsker nettsteder.

Den fremtredende søkelinjen griper oppmerksomheten umiddelbart, så du vet at du trenger å skrive inn nettadresser der nettsteder der. For din daglige dose nyheter gir Aloha deg hurtigknapper for innholdskategorier, dvs. nyheter, underholdning, sport, penger, livsstil, helse, reiser og biler. Du kan bla gjennom nettsteder etter din interesse.

Angi passord

Mer sikkerhet for deg. I motsetning til andre apper for nettlesing, lar Aloha deg låse appen med en passordkode. Det er ikke meningen at du skal bruke noen tredjeparts låse-apper, da du kan angi passordet ditt fra Aloha-innstillingene.

Å gjøre slik,

Trinn 1. Trykk på tannhjulikonet → Trykk på Personvern.

Steg 2. Slå på bryteren ved siden av passordkoden → Angi iDevice- passkoden og bekreft den.

Når du har satt opp passordet, ber appen deg om å oppgi passordet hver gang du åpner Aloha-appen. Du kan bruke det samme for Face ID eller Touch ID.

Din personlige informasjon på Facebook, Twitter og Gmail forblir ganske trygg hvis du får tilgang til disse nettstedene i Aloha nettleser.

Last ned bilder / videoer

Aloha har en innebygd nedlastingsbehandling, som lar deg administrere nedlastede bilder og videoer på en effektiv måte. Det beste med dette nedlastingsbehandlerverktøyet er at det er utilgjengelig for andre apper. På din iPhone eller iPad oppretter Aloha en privat mappe, som ikke kan nås av andre apper. Du kan lagre store eller små filer i denne mappen og endre mappenavn.

Ubegrenset VPN

Gratis og ubegrenset VPN er en av de skarpe funksjonene i Aloha nettleser. Dette kommer godt med når du er ute og reiser og vil bruke et virtuelt privat nettverk. I stedet for å laste ned og abonnere på en VPN i en uke eller fjorten dager, er det å bruke Aloha et bedre valg ettersom appen tilbyr ubegrenset VPN uten ekstra kostnad.

Bare trykk på det VPN-ikonet før søkefeltet og gi nødvendige tillatelser til appen; nå er du god å gå. Merk at når du lukker Aloha, vil appen deaktivere VPN; så neste gang du trenger å trykke på VPN-ikonet for å aktivere denne funksjonen før du surfer på nettsteder. Aloha komprimerer og krypterer VPN-trafikk for å bruke mindre båndbredde.

Blokker annonser

Du må oppgradere til en premiumversjon av Aloha for å blokkere annonser. Denne appen krever at du betaler $ 2, 99 / måned og $ 24, 99 / år for å blokkere annonser i nettleseren. Det er en helt annen opplevelse å surfe på nettsteder i et annonsefri miljø. Med premium tilgang kan du også bruke VPN i andre apper, bortsett fra Aloha.

nedlasting

Det var alt folkens!

Oppsummering ...

Aloha er det riktige valget for profesjonelle som ønsker å bruke VPN på sine iOS-enheter. Utforsk Innstillingene på denne appen, så finner du mer interessante ting der. Google er standard søkemotor på appen; du kan endre den til hvilken som helst annen søkemotor som Yahoo, Bing, DuckDuckGo, Yandex, Baidu og Yahoo Japan.

Du kan også gjerne utforske:

  • Slik lukker du alle Safari-faner samtidig på iPhone eller iPad
  • Hvordan lagre og dele nettsiden som PDF i Safari på iPhone eller iPad
  • Hvordan administrere Safari-nedlastinger på iPhone og iPad
  • Slik blokkerer du nettsteder i Safari på iPhone eller iPad

Tror du iOS-brukere vil bytte til Aloha fra standard Safari? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese om andre iOS-apper.