Beste Apple Watch-notat-apper fra 2020: Record Notes On the Go

Smarte og innovative ideer bør fanges opp så snart de slår tankene. Ellers kan de forsvinne eller forsvinne helt i glemmeboken. Med Apple Watch som alltid sitter rett på håndleddet, er det problemfritt å spille inn notater - uansett hvor du er -. Bare trykk på postknappen, dikter termin, og du er klar til å gå!

Jeg har stilt opp noen av favorittappene mine fra Apple Watch, som gjør innspillideer superenkle. Hvis du vil ha en til smartklokken, kan du ta dem en titt. Jeg er sikker på at du vil finne disse notat-appene veldig brukervennlige.

Top Notes-apper for Apple Watch i 2019

#1. Evernote

“Evernote” er utvilsomt den mest intuitive notat-appen for Apple Watch. Du kan bruke den til å diktere notater, og de blir umiddelbart transkribert.

Appen lar deg også diktere søk slik at du raskt kan finne de spesifikke merknadene. Og med muligheten til å stille påminnelser lett tilgjengelig, kan du holde deg i sløyfen med alt som betyr noe for deg.

Men det som gjør Evernote foran kurven er den universelle tilgjengeligheten. Jeg mener du kan bruke den ikke bare på Apple Watch, men også iPhone, iPad og Mac. Så det spiller ingen rolle hvor du er; vil du kunne få tilgang til de fangede tankene dine enkelt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Microsoft OneNote

Microsoft OneNote er funksjonsrik og en av de høyt rangerte notat-appene på alle plattformene. Så du kan forvente at den lever opp til etterspørselen på Apple Watch.

Når vi snakker om brukergrensesnittet, ser det ut til å være ganske pent og rent. Du kan enkelt registrere tankene dine og følge med på alle notatene dine. Og med rettidige varsler, hjelper OneNote deg med å holde deg oppdatert.

Enda bedre, den har kompatibiliteten med mange internasjonale språk, slik at du kan velge å fange ideer i din foretrukne lingo.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Notisbok

Zoho Corporation's Notebook har lenge vært en av de ledende notat-appene for iOS. Og følgesvenn-appen til Apple Watch er like imponerende.

Med denne appen på vei, kan du spille inn alt som er i ditt sinn når som helst og hvor som helst. Dessuten vil du også skritte tanker rett på håndleddet. Ettersom alle notatene dine vil være et blikk unna, bør det ikke være noe særlig spørsmål å slå en titt på dem alle.

Dessuten fungerer Notebook nøyaktig og støtter flere språk, inkludert fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Bjørn

Når det gjelder å gi en bedre notat- eller skriveopplevelse, har Bear vært et topp alternativ. Denne appen vant Apple Design Award 2017 og var årets app i 2016.

Ved hjelp av Bear note-appen vil du kunne diktere notater nøyaktig på smartklokken. Takket være det rene brukergrensesnittet, gjør denne appen det enkelt å holde rede på alle oppgavene dine.

Ettersom det også er tilgjengelig for iPhone, iPad og Mac, kan du synkronisere de fangede tankene dine på tvers av enhetene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Utkast 5

“Utkast 5” er en enkel og pragmatisk app med alle effektive verktøy for å registrere ideer mens du er på farten. personlig; Jeg har funnet UI sømløst som gjør samhandling mer praktisk.

Enten det er å diktere nye utkast eller skribleri, det har du fullstendig dekket. I tillegg kan du legge til eller avhenge utkastene dine med letthet.

Dessuten vil du også bruke kodene for å holde alle notatene dine organisert. En annen fordel med tagging er at den raskt lar deg finne spesifikke utkast.

Pris: Gratis

nedlasting

Så dette er appene som har toppet mitt utvalg. Forhåpentligvis fant du dem merkverdige.

Hva er ditt beste alternativ?

Dessverre støtter ikke mange populære notat-apper som Notability og GoodNotes Apple Watch. Likevel synes jeg at appene ovenfor er gode nok til å klare oppgaven ganske bra. Så la oss få vite om den som skal installeres på klokken.

Forsikre deg om at jeg vil legge til mer verdige apper i denne samlingen. Så ikke glem å bokmerke dette innlegget.

Du vil gjerne referere disse artiklene også:

  • Slik legger du til notater til kontrollsenteret på iPhone og iPad
  • Hvordan legge til notater til låseskjerm på iPhone og iPad
  • 18 tips for å bruke Apple Notes-app på Mac på en bedre måte
  • 20 tips for å bruke Notes-app på iPhone og iPad som en proff

Likte du denne appoppdateringen? Hvis ja, ta en sjanse til iOS-appen vår, og slå følgeknappen på Facebook, Twitter og Telegram, slik at sporing av våre siste innlegg blir litt enklere for deg.