Beste iPhone 6s vanntette tilfeller i 2020: Beskytt din dyrebare telefon mot vannskader

Jo smartere dingsen er, jo mer beskyttelse trenger de. Din siste iPhone 6s er et aktivum for deg, og derfor må du beskytte den mot eventuelle skader som støv, skitt, svette og vann. Hvis du tror at et flerbruks beskyttelsesdeksel eller etui bare kan finnes i drømmer, er det på tide at du våkner.

Her er en liste over de beste vanntette koffertene til din iPhone 6s. Sakene er laget av høyeste kvalitet, smartgjort av farger og andre rekvisitter. Kjente iPhone tilbehørmerker har laget perfekte etui til iPhone 6s. Bla gjennom listen og velg en som passer ditt behov.

Beste vanntette tilfeller for iPhone 6s i 2019

#1. FITFORT

FITFORT vanntett etui kan overlates helt for å holde smarttelefonen din sikker. Den er laget for å være superkompakt; passer godt på enheten din. Den innebygde skjermbeskytteren tilbyr høy gjennomsiktighet og beskytter skjermen fra bunnen av. Den har ikke-gjennomtrengelige membraner mikrofon og høyttalerdeksler som gir tydelig lyd. Til slutt er blå, hvit og svart de tre fargevariantene.

USP: Formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Temdan

Temdan vanntett etui gir beskyttelse mot kroppen din til iPhone. Med vern av militær karakter sikrer det at enheten din tåler sjokk. Med deksler foran og bak kan du montere og fjerne denne kompakte saken. Ettersom den er lett, ser ikke smarttelefonen din klumpete ut i det hele tatt. Denne vanntette saken kommer i to farger - svart og blått.

USP: Militærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. ImpactStrong

Impactstrong vanntett etui har et robust utseende. Den gir fullstendig beskyttelse til smarttelefonen din, ikke bare mot vann, men også mot sjokk. Laget av det fineste materialet, det er ekstremt robust og holder lenger.

De uttalte knappene har et godt klikk. Den lar den ikoniske Apple-logoen skinne gjennom. Dette solide vanntette etui er tilgjengelig i fem farger som svart, rosa, hvit, rød og havblå.

USP: Solid konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 4. Livssikker 77-52568 FRE

Denne vanntette saken fra Lifeproof er lett den beste i bransjen. Det som gjør det til et must for eventyrlystne karer er den kompakte designen. Selv om du har det veldig bra, vil enheten holde enheten grundig beskyttet. Du får lett tilgang til alle portene, knappene og funksjonene på smarttelefonen. Dessuten kommer denne klassiske vanntette veske i så mange som ni fargealternativer.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Cos2be

Det jeg virkelig liker med den vanntette saken til Cos2be er den slanke profilen. Med det minimalistiske designet ser det virkelig imponerende ut på iPhone-en din. Du kan stole helt på denne faste saken for å holde vannet borte og til og med forsvare enheten mot påvirkning. Du vil ikke ha noen problemer med å få tilgang til alle funksjonene på enheten din. De fire fargealternativene inkluderer klart, gull, rosegull og romgrått.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 6. ALOFOX

Med allsidig beskyttelse, holder ALOFOX etui din iPhone beskyttet ikke bare mot vann, men også mot sjokk. For alle som er så beskyttende, er denne vanntette saken vesentlig slank. Den sportsklare ryggen som gjør at smarttelefonen din kan fortsette å vise fram stilen uten hindring. Det gir problemfri tilgang til alle funksjonene og knappene på enheten din. ALOFOX kommer i to farger - svart og hvitt.

USP: Slank profil

Sjekk ut på Amazon

# 7. OTBBA

OTBBA-saken er grunnlagt til å være en stilig vanntett dress til din iPhone. Med IP68-karakter gir det deg den nødvendige friheten til å glede deg til å svømme til ditt hjerte uten å være bekymret for sikkerheten til enheten din.

Takket være den robuste konstruksjonen, kan denne saken tåle enda stygg innvirkning. Det er dekket knapper er veldig lydhøre. Denne vanntette vesken holder det minimalistiske utseendet på enheten intakt og er lett.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Joto

Hvis jakten på en meget funksjonell vanntett sak ikke er fullført ennå, må du ta JOTO en alvorlig vurdering av å leve opp til oppgaven din. Den er laget for å passe til alle smarttelefonene med 6, 0 ​​diagonalstørrelse.

Det kommer med det klare vinduet på begge sider som gir mer komfort i stykket. Du kan enkelt få tilgang til alle funksjonene på enheten din. Det er også en håndleddsstropp som lar deg bære den komfortabelt. Det er ikke alt; du har åtte fargevalg å velge mellom.

USP: Berøringsvennlig

Sjekk ut på Amazon

# 9. KUTECK

KUTECK tar vanntetting av din iPhone veldig alvorlig. Trekket forsegler din iPhone helt og lar motstand under vann under 20 fot. Et viktig poeng her, kan du få tilgang til sideknappene, men kan tydeligvis ta bilder under vann.

Den klare skjermbeskyttelsen foran og bak tillater 100% funksjonalitet på 3D berøringsskjerm. Dekselet gir en helhetlig beskyttelse mot smuss, støt og riper. En nakkestropp gjør det enkelt å bære iPhone mens du koser deg.

USP: Dirt Proof Durable Case

Sjekk ut på Amazon

# 10. Inateck

Et tettsittende, vanntett deksel fra Inateck beskytter din iPhone på sitt beste mot vann, snø, skitt og støv. Den vanntette IPX8-saken holder vann borte fra iPhone-en din for enhver pris, slik at du kan glede deg over din favoritt-vannsport. Med Inatecks ​​krystallklare filmdesign er det så enkelt å sjekke e-postmeldinger, klikke på bilder eller ta bilder.

Denne beskyttende vanntette saken kommer i tre fargealternativer som svart, grønn og rosa.

USP: Meget beskyttende

Sjekk ut på Amazon

# 11. Eonfine

Eonfine står opp for merket fra alle sider. Laget med det fineste TPU-materialet, det er veldig mykt og passer perfekt på enheten din. IP68-rangeringen er på nivå med de beste.

Den er også i stand til å bekjempe enda ekkel utslag. Siden det er veldig følsomt for berøringen, vil du ikke ha noen problemer når du bruker enheten. Eonfine vanntett etui kommer i bare to fargealternativer - svart og rødt.

USP: Mykt TPU-materiale

Sjekk ut på Amazon

Pakk sammen

Så, hvilken vanntett sak har du valgt å la deg revidere svømmetiden? Det ville være veldig kult å vite navnet på saken som har bestått syretesten din - fra alle aspekter.

For meg er det beskyttelse over hele kroppen og problemfri tilgang til alle funksjonene, så vel som knapper som gjør disse vanntette kasser til hverandre. Dessuten tilbyr de viktig beskyttelse mot dråper og riper.

Du ønsker ikke å gå glipp av:

  • Beste iPhone 6s Kickstand tilfeller
  • Beste iPhone 6s lommebokvesker
  • Beste iPhone 6s slanke tilfeller

For å lese flere slike topplister tilbehør til iPhone, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar