Beste laserskrivere for Mac i 2020: Gjør utskrift raskt og problemfritt

Laserskrivere kan være dyrere, men når det gjelder å levere utskrifter med høy effekt, er de uten sidestykke. Dessuten er de mer i stand til å håndtere store krav til papirhåndtering. Basert på muligheten til å trykke skarpt og tilby en kostnadseffektiv løsning, er dette de beste laserskriverne for Mac, som du gjerne vil ha for å spare ikke bare din verdifulle tid, men også penger.

De største høydepunktene for disse skriverne er hastigheten og effektiviteten. Dessuten kan de ideelt passe inn i dine små til mellomstore bedriftsbehov. La oss dykke rett inn for å utforske listen!

Beste laserskrivere for Mac i 2019

#1. Canon imageCLASS MF244dw

Hvis du vil ha en svært effektiv laserskriver til Mac-en uten å bruke mye penger, kan du gå til Canon imageCLASS MF244dw.

Utskriftsoppløsningen på 1200 x 1200 dpi og muligheten til å skrive ut opptil 28 sider per minutt gjør det opp til merket. Den har 250-arks kassett, 35-arks enkel ark automatisk arkmater, samt en 1-arks flerbruksskuff som hjelper deg med å håndtere papirhåndtering enkelt.

Takket være Canons ekte toner leverer den bildebehandling av høy kvalitet. Dessuten støtter Canon imageCLASS Canon PRINT Business, Apple AirPrint, Mopria Print Service og Google Cloud Print for å la trykket ditt trygt fra din mobile enhet.

USP: Støtte for Apple AirPrint

Sjekk ut på Amazon

# 2. Brother MFCL2750DWXL

Dette tilbudet fra Brother er et ideelt valg for små og mellomstore bedrifter. MFCL2750DWXL kan skrive ut opptil 36 sider per minutt. Og med tosidig utskrift underveis, vil du kunne få arbeidet raskere gjort.

Den leveres med opptil 250 arks papirskuff i tillegg til 50 arks automatisk dokumentmater som gjør det veldig nyttig. Det skyldes hovedsakelig den overlegne toneren, og den tilbyr utskrift av høy kvalitet.

Alternativet til å skrive ut fra og skanne til skytjenester som Google Drive, Dropbox, OneNote, Evernote gjør det dessuten svært brukervennlig.

USP: Kan skrive ut opptil 36 sider per minutt

Sjekk ut på Amazon

# 3. Brother Monochrome MFCL2710DW

Årsaken til at jeg har valgt “Brother Monochrome MFCL2710DW” er at den er svært rimelig, men likevel veldig imponerende. Takket være tilstedeværelsen av 50-arks automatisk dokumentmater og 250-arks skuff, kan den leve opp til den grunnleggende etterspørselen.

Tosidig utskrift på 32 sider per minutt kan øke produktiviteten og også spare tid. Den er også kompatibel med AirPrint, Google Cloud Print 2.0, Brother iPrint & Scan, Mopria for å la utskriftene dine fra andre iPhone-enheter som støttes.

Hva mer er, monokrom skriver leveres med tonersparingsmodus slik at du kan redusere tonerkostnadene.

USP: Tonersparingsmodus for å redusere tonerkostnaden

Sjekk ut på Amazon

# 4. Canon LBP6030w

Før noen år introduserte Canon LBP2900, og det var en super hit. Resultatene ble verdsatt av de fleste av de personlige, som kontorbrukere. Nå har selskapet introdusert en mer effektiv oppgradering med LBP6030w-modellen. Denne har trådløs tilkobling, egnet for hjemmekontor eller små kontorer.

Den har en 5000 utskriftssyklus per påfyll, og magasinet kan inneholde 150 ark om gangen. Med det ene kassettsystemet tar det knapt mer enn ett minutt å skifte toner. Hvis du er ute etter en kompakt, budsjettvennlig og trådløs skriver; Canon LBP6030w er veien å gå.

USP: Kompakt i størrelse

Sjekk ut på Amazon

# 5. Xerox Phaser 6510

Jeg har funnet Xerox Phaser 6510 veldig imponerende. Laserskriveren kan skrive ut farger og svart / hvitt-dokumenter med en oppløsning på 1200 X 2400 dpi. Hastigheten på 30 spm kan passe inn i ditt behov med god effekt.

Den har en ekstra papirskuff for å legge i ytterligere 550 ark på en gang for å øke utskriften. Phaser 6510 leveres med overlegen Xerox EA Tonerformulering for forbedret reproduserbar prikk. Dessuten reduserer det også energikostnadene.

USP: Superior Xerox EA Toner formulering

Sjekk ut på Amazon

# 6. PANTUM

PANTUM P3302DW er en billig laserskriver ($ 79.99) som er god nok til å imøtekomme den personlige etterspørselen. Det er lett og sportskompakt design.

Takket være metallrammen er P3302DW holdbar. Muligheten til å skrive ut dokumenter opp til 33 spm hastighet er litt på den langsommere siden sammenlignet med high-end laserskrivere. Men hvis du ikke bry deg om hastighet, skal det være greit.

Skriveren har en 1500-siders startkassett og støtter også AirPrint for å la utskriftsdokumentene dine fra iPhone og iPad.

USP: Lavpris / 1500 sider startkassett

Sjekk ut på Amazon

# 7. Canon imageCLASS D1620

Canon er kjent for å produsere en av skriverne for Mac og Windows. Og Canon imageCLASS D1620 er intet unntak.

Når jeg snakker om funksjonene, er det første som har fått meg til å ønske det utskrift av høy kvalitet. Selskapet hevder å levere hastighet på opptil 45 sider per minutt, noe som gir et kutt over enn mange av rivalene.

Med den innebygde støtten for AirPrint er utskrift fra både iOS og macOS-enhet ganske raskt og praktisk. I tillegg lar berøringsskjermen på 5 you deg gå gjennom installasjonen mer komfortabelt.

USP: Bildebehandling av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 8. Lexmark C2425dw

Grunnen til at jeg har valgt ut “Lexmark C2425dw”, er at det ser ut til å være en pålitelig og kostnadseffektiv laserskriver for Mac. C2425dw kan skrive ut opptil 25 sider per minutt, noe som er anstendig hvis du vil ha en enkel skriver for små bedrifter.

Når det gjelder utskriftskvalitet, er det mer enn godt nok til å skaffe skarpe dokumenter. I tillegg tillater dupleksutskriftsfunksjonen å gjøre arbeidet ditt litt raskere. Dessuten kommer det også med teknologien for å redusere tonerforbruket.

USP: Automatisk tosidig utskrift

Sjekk ut på Amazon

# 9. Xerox 3330 / DNI

Det som gjør at Xerox 3330 / DNI skiller seg ut er den raske hastigheten som den skriver ut dokumenter (1200 dpi) med. Den hevder å levere den første siden på bare 9, 5 sekunder og tilbyr opptil 42 spm utgang, noe som er langt bedre enn utgangskapasiteten til alle kollegene som er nevnt ovenfor.

Med dyktig tosidig utskrift sammen med 15 000 siders tonerkassetter, er den fullt utstyrt for intensiv papirhåndtering. Om nødvendig kan du også dra nytte av det andre papirmagasinet som kan legge i ytterligere 550 ark.

Videre fungerer det effektivt med Apple AirPrint, Mopria, Google Print Cloud og Wi-Fi Direct, slik at du skriver ut fra iOS-enheten din eller andre kompatible Android-smarttelefoner.

USP: 42 spm utgang

Sjekk ut på Amazon

# 10. Xerox WorkCentre 3215 / NI

Xerox WorkCentre 3215 / NI er kostnadseffektiv og bør oppfylle forventningene dine til iøynefallende utskriftsdokumenter med ønsket hastighet. Lasertrykket har en utskriftshastighet på opptil 27 sider i minuttet, noe som gjør det på nivå med det beste i bransjen.

Det gir oppløsning på 600 × 600 dpi for fantastisk bildekvalitet. Med den lette og kompakte designen krever det mindre skrivebord. Hvis du vil ha en laserskriver til engangsbruk eller for et lite team, kan denne være verdt å sette pengene dine på.

USP: USB-, Ethernet- og trådløs tilkoblingsalternativer

Sjekk ut på Amazon

Pakk sammen

Så dette er toppvalgene mine! Forutsatt at du er imponert over disse overlegne laserskriverne. Velg nå riktig alternativ i henhold til dine spesifikke behov. Hvis du ikke vil bruke mye penger, men likevel ønsker å ha mer enn bare en praktisk løsning, kan du gå til rimelige alternativer. Hvis kompromissløs kvalitet er på toppen av listen din, kan du legge pengene dine på de litt dyrere skriverne.

Hvilken laserskriver vil du bruke med Mac-en? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å lese:

  • Beste MacBook Pro / Air Stands
  • Beste MacBook Pro-ermer
  • Beste MacBook Pro-vesker
  • Beste utskriftsapper for iPhone
  • hvordan du skriver ut dobbeltsidig på Mac

Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook og Twitter for å lese flere slike topplister.

 

Legg Igjen Din Kommentar