Slik kontrollerer du iPhone-oppgraderingsberettigelse

Et par timer senere skal Apple ha lansert iPhone 6s og kanskje iPhone 6s Plus også. Som en ivrig fan av iPhone, må du planlegge å oppgradere iPhone. Men har du sjekket kvalifiseringen for oppgradering av iPhone?

Hvis ikke, kan du sjekke med denne enkle metoden. Vi har listet opp fire forskjellige måter for fire mobiloperatører: Verizon, AT&T, T-Mobile eller Sprint. Hvis du bruker en av disse mobiltjenestene, kan du sjekke kvalifiseringen for oppgradering av iPhone.

Hvordan finne ut om din iPhone er kvalifisert for oppgradering

Verizon

Hvis du er en Verizon-abonnent, er det ganske enkelt å sjekke iPhone-oppgraderingsberettigelsen. Bare sjekk nettstedet til Verizon, eller du kan sjekke valgbarheten på din iPhone.

Åpne denne Verizon Wireless-koblingen i nettleseren din og logg deg på. Gå til My Verizon, hvor du kan finne datoen for oppgraderingsberettigelse på Upgrade Your Device Page. Kontoen din vil vise en liste over mobilnumre; under hvert mobilnummer kan du se datoen for oppgradering av kvalifisering.

Du kan også sjekke kvalifiseringen av din iPhone-oppgradering fra mobiltelefonen din. Ring # 874, så mottar du en tekstmelding med oppgraderingsberettigelsen.

Du blir bedt om å velge ett av de to alternativene: få en ekstra to-års forlengelse eller betale for din egen enhet. Det andre alternativet tilbyr ytterligere to alternativer for å foreta forhåndsbetaling eller betaling i 24 månedlige avdrag. Dette anlegget er tilgjengelig hvis din iPhone er kvalifisert for en oppgradering på Verizon.

AT & T

I likhet med Verizon-abonnenter kan AT&T-brukere også følge den lignende metoden for å sjekke hvorvidt telefonoppgraderingen er kvalifisert - enten ringe eller sjekke online.

Hvis du vil bruke iPhone for å sjekke for å oppgradere kvalifiseringen, kan du ringe * 639 # fra telefonen. En SMS dukker opp på din mobilskjerm fra AT&T med nødvendig informasjon om oppgraderingsberettigelsen.

For nettbrukere, åpne AT&T nettsted på datamaskin eller nettbrett og logg inn på myAT & T. Gå til oversiktssiden og klikk på rullegardinmenyen “Jeg vil”. Velg alternativet "Administrer planen og tjenestene mine", og klikk deretter på kvalifiseringen for oppgradering.

I likhet med Verizon tilbyr AT&T også ytterligere to års forlengelse hvis iPhone-enheten din er kvalifisert for en oppgradering; Hvis du ikke vil gå for dette alternativet, er det et annet tilbud å velge for AT & Ts neste plan. Med denne planen kan du få en ny iPhone eller en hvilken som helst annen smarttelefon hver 12. måned ved å betale for en iPhone i månedlige avdrag.

T-Mobile

Dessverre vil T-Mobile-abonnenter bli skuffet ettersom oppgraderingsberettigelsen ikke er relevant for denne operatøren. T-Mobile tilbyr ikke subsidierte rabatter for telefoner lenger.

Sprint

I motsetning til AT&T og Verizon, som lar deg sjekke kvalifiseringen av iPhone-oppgradering på to måter, går Sprint et skritt videre og tilbyr tre alternativer for å sjekke - tekstmelding, online og kundeservice.

Tekstmelding

Bare send en tekst "oppgradering" til 1311 og motta informasjon om telefonens oppgraderingsberettigelse.

Kundeservice

Ring Sprints kundeservice ved å trykke * 2 på din iPhone; trykk nå 1 og skriv inn telefonnummeret ditt. Trykk deretter på en gang til for å sjekke kvalifiseringen.

på nett

Åpne url for oppgraderingskvalifisering herfra. Logg på Min Sprint og klikk på Min konto-knapp. Sjekk koblingen "oppgradere telefon" i delen "Jeg vil" ved siden av telefonen du vil oppgradere.

I likhet med AT&T og Verizon, tilbyr Sprint også ytterligere to års forlengelse til kundene. Eller de kan velge Sprints nye iPhone Forever-plan. I henhold til denne planen får du en ny iPhone eller smarttelefon ved å betale månedlige avdrag.

eple

Endelig kan du også sjekke kvalifiseringen av din iPhone-oppgradering på Apples nettsted. I motsetning til over mobiloperatører, vil Apple be om kontohaverens personnummer.

 

Legg Igjen Din Kommentar