Det beste iPhone-gjenopprettingsverktøyet du kan få: EaseUS MobiSaver

EaseUS MobiSaver er programvare hvis funksjon du sannsynligvis er godt kjent med: data utvinning fra iPhones og iPads.

Over her på iGeeksBlog, har vi dyppet med datagjenoppretting ganske mye og dekket massevis av programvare som gjør det riktig. Mange av dem er ganske bra for det de tilbyr, og nesten hver og en av dem er betalt programvare. De har gratis prøvelser, men de er begrenset.

Det er sannsynligvis den eneste USP med EaseUS MobiSaver, men det er så forbannet viktig at hvis du tenker på iPhone-datarekonstruksjon når iPhone-en din er i bløt, bør du umiddelbart tenke på EaseUS også.

Det beste iPhone-gjenopprettingsverktøyet du kan få: EaseUS MobiSaver

EaseUS MobiSaver gjør bare én ting og bare én ting: det hjelper deg å gjenopprette data (12 typer dem) fra iPhone, iPod, iPad eller til og med en grunnleggende iTunes-sikkerhetskopi du har. Når iPhone eller iPad er nede og ute, kan det være lurt å få tilbake alle dataene før du treffer gjenopprettingen som en siste utvei.

EaseUS sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for denne prosessen ved å plukke opp alle dataene du vil ha fra din iPhone eller iPad nøye.

EaseUS er ganske populært etter å ha omtalt steder som Softpedia, Chip, PC World, etc. Vi er ganske glade for å ha funnet dette verktøyet fordi dette bare gjør alt så enkelt.

EaseUS kan gjenopprette data fra:

#1. Kamerarull

# 2. bildestrøm

# 3. videoer

# 4. Kontakt

# 5. meldinger

# 6. Kalender

# 7. Samtalehistorikk

# 8. Notater, påminnelser,

# 9. Safari-bokmerker

I motsetning til noen få andre programvarer som ikke støtter eldre / nyere modus, har EaseUS en universell evne. Den støtter iPhone 6s Plus, 6s, 6 Plus, 6, 5 5, 4, 4S, 3GS, alle iPads, og iPad Mini og iPod Touch.

EaseUS kan gjenopprette data ikke bare fra din iPhone / iOS-enhet direkte, men den kan også plukke data fra all iTunes-sikkerhetskopi du har, og den fungerer på Windows.

Last ned EaseUS

  • Last ned EaseUS for Windows (50% rabatt i en begrenset periode)
  • Last ned EaseUS for Mac (50% rabatt i en begrenset periode)

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad for å lese mer spennende historier mens du er på farten.

 

Legg Igjen Din Kommentar