Beste iPhone 6 / 6s Plus armbånd i 2020: Hold din iPhone trygg under intense treningsøkter!

Tonnevis med armbånd har kommet for å omfavne iPhone 6 Plus / iPhone 6s Plus Akkurat som den nyeste iPhone, er de også klare til å imponere deg med deres eksklusive utvalg og alle nye funksjoner.

Ser du etter armbånd som kan gi telefonen full sikkerhet mens du er på flukt, jogger eller trener, og bare ikke vil holde den utenfor øynene? Her er vi med akkurat det du leter etter! Etter å ha sjekket ut så mange armbind som er tilgjengelige akkurat nå, har vi tatt med oss ​​noen av de beste iPhone 6 / 6s Plus armbånd basert på kvaliteten deres.

Beste iPhone 6 / 6s Plus armbånd i 2019

#1. Newppon

Newppon presenterer et universelt armbånd til din iPhone 6 / 6s Plus. Du er ikke pålagt å fjerne iPhone-saken din om OtterBox og LifeProof. Dessuten kan du betjene telefonen din selv om den er pakket inn i armbåndet. Du kan ringe og motta anrop og lese meldinger mens telefonen er installert.

Armbåndet har en super fleksibel stropp, som passer rundt de fleste armer. Dette bandet har to stroppespor og justerbare borrelåsfester, som kan monteres rundt alle armstørrelser fra 9 ″ til 16 ″.

USP: Universal armbånd

Sjekk ut på Amazon

# 2. PORTHOLIC

En av de skarpe funksjonene i Portholic's armbånd er tilgang til fingeravtrykk. I motsetning til andre tilfeller av armbånd, som dekker telefonene fullt ut, tilbyr denne tilgang til fingeravtrykk. Vesken er laget av myk og pustende Lycra og Neoprene, noe som gjør den hudvennlig, lett og luktfri.

Forlengelsesstroppen passer lett rundt armstørrelsen fra 9 til 18, 5 tommer. Den tredobbelt svette motstandsfunksjonen hindrer svette i å komme inn i saken. IPhone-en din er fullstendig svettesikker.

USP: Fingeravtrykkstilgang

Sjekk ut på Amazon

# 3. Stamme

Dette er en perfekt værbestandig veske til din iPhone 6 eller 6s Plus. Armbåndet fra Tribe er laget av høy strekk, børstet PU og en blanding av myk lycra og neopren. Materialene holder din iPhone beskyttet mot regn eller svette, slik at du kan fortsette treningen selv om det regner utendørs.

Armbåndet gir deg tilgang til berøringsskjermen på telefonen, og du kan også bruke hodetelefonkontakten til å høre på favorittmusikken din under treningen.

USP : Berøringsskjermtilgang

Sjekk ut på Amazon

# 4. Tune Belt

Denne har en armbåndstropp som er justerbar (9-16 tommer). Armbåndet er laget spesielt for å passe til store størrelser. Den kan forlenges opp 6, 5 tommer. Den er utstyrt for å kontrollere hodetelefonkabler. Laget av neopren, armbåndet holder seg godt og holder din iPhone 6+ trygg.

USP : Myk demping

Sjekk ut på Amazon

# 5. DEDENI

Dedeni har designet denne armbåndvesken for mellomstore iPhoner, og dermed passer din iPhone 6 / 6s Plus komfortabelt i dette tilfellet. Den bemerkelsesverdige egenskapen til dette armbåndet er to spor for stroppen å passere gjennom. Med sin justerbare borrelås, passer denne stroppen rundt armstørrelsen på 10-15 tommer.

Siden stroppen er laget av fleksibel lycra, påvirkes den ikke av svette, og holder båndet tørt i lang tid. Lagringsplassen lar deg plassere kort-, nøkkel- og hodetelefonkabelen mens du trener.

USP: Ekstra lagring

Sjekk ut på Amazon

# 6. Maxboost

Maxboost er et kjent merke som handler innen iPhone-tilbehør. Dette armbåndet har komfortabel plass til iPhone 6 og 6s Plus på storskjerm. Mest viktig er at denne saken er kompatibel med dine OtterBox- og Lifeproof-saker. Dette betyr at du ikke trenger å fjerne saken før du setter telefonen i armbåndet.

Denne saken er laget av strekkresistent neopren. Siden saken er berøringsskjermkompatibel, kan du bruke iPhone-en mens du er på treningsstudioet eller utendørs. Du kan ta anrop, administrere spillelisten eller aktivere stoppeklokke uten å fjerne saken.

USP: Strekkresistent neopren

Sjekk ut på Amazon

# 7. VUP

VUP har to viktige tillegg i dette armbåndet til din iPhone 6 / 6s Plus. Dette bandet har et åpent ansikt og 180 graders rotasjon. Disse to funksjonene lar deg bruke iPhone-en slik du bruker når den er i hendene dine. Du kan raskt få tilgang til alle portene og knappene ved å rotere iPhone mens den er montert på båndet.

Denne sportsstroppen har en innebygd skjult nøkkelholder for å oppbevare din bil eller husnøkkel. Ikke hold hodetelefonkabelen løs og dinglende. bare brett den og før den gjennom løkken som er gitt på båndet.

USP: Open-face design

Sjekk ut på Amazon

# 8. SUPCASE

Dette er et mykt, elastisk borrelås-armbånd fra Supcase. Den passer til armer som er 9 - 21 tommer i omkrets. I tillegg til å gi all-round beskyttelse, gir det enkel tilgang til alle porter og kontroller med huden på plass. Du kan sette inn og fjerne din iPhone 6+ i løpet av sekunder. Det ser ut til å være et lett sportsmontert armbånd.

USP: Silikonhud

Sjekk ut SUPCASE

# 9. Smartlle

Hvilke funksjoner trenger du i en armbåndveske når du er ute og trener? Forestill deg kravene dine, så finner du alt i denne Smartlle armbåndvesken til din iPhone 6 / 6s Plus.

Tidlig på morgenen kan du låse huset ditt og legge nøkkelen i dedikert lagring. Du kan føre hodetelefonkabelen gjennom løkken for å holde den upåvirket mens du kjører. En kortholder-spor er noe unikt, siden du ikke finner slik lagring i andre armbind. Du kan lade enheten din selv om den er beskyttet inne i båndet.

USP: håndvaskbar

Sjekk ut på Amazon

# 10. Moko

Dette armbåndet fra Moko har en justerbar borrelåsstropp som ikke bare beskytter telefonen, men også holder den fast plassert. Den er vannavstøtende, svettefast og leveres med et innebygd spor for nøkkelholder. Armbåndet gir enkel tilgang til øretelefoner og kontroller. Og det er livstidsgaranti også. Selv om alt høres ganske kult ut, er det ikke sikkert at dette armbåndet passer til alle armer.

USP: Justerbar krok og løkke

Sjekk ut på Amazon

BONUS

Trianium

Trianium er et annet populært merke som produserer tilbehør av høy kvalitet til iPhones og iPads. Denne armbåndvesken passer til din iPhone 6 eller 6s Plus. Denne saken er laget av strekkresistent neopren, og derfor kan du enkelt bøye, vri, brette og bøye.

Nyt full tilgang til telefonens berøringsskjerm, da saken tilbyr berøringsskjermkompatibilitet; Du kan motta anrop, administrere spillelisten din og aktivere stoppeklokke uten å ta telefonen ut av saken.

USP: Utklipp av hodetelefoner / lader

Sjekk ut på Amazon

Oppsummering ...

Armbåndet er et av de viktigste tilbehørene for fitnessentusiaster. I stedet for å forlate iPhone-enheten din usikker, kan du alltid holde den med deg under treningsøktene dine. Enten du er på treningsstudioet eller utendørs, er telefonen din med deg hele tiden.

Relaterte innlegg:

  • Beste iPhone 6 Plus lærvesker
  • Beste iPhone 6 Plus tilfeller med stativ
  • Beste iPhone 6 Plus belteklipsvesker
  • Beste iPhone 6 Plus skjermbeskyttere for herdet glass

Hvilket armbånd vil du kjøpe for din iPhone 6 / 6s Plus? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske mer tilbehør til din iPhone.