Beste iPhone 6 / 6s Plus trådløse lader i 2020: Gå aldri med lite batteri på iPhone

Livet kaster utallige utfordringer. En av dem er vår hjelpeløshet til å finne en stikkontakt og plugg for å lade kommunikasjonsenhetene våre. Vårt daglige liv presiseres i ledninger som vi ikke kan tenke på vår eksistens uten ledninger. Men vi må møte noen uventede og ubehagelige hendelser der vi ikke finner noe for å holde smarttelefonene og andre enheter ladet opp.

Selv om iPhones har bedre batterikapasitet enn andre smarttelefoner i kategorien, trenger de lading gitt bruken av apper, Apple Music og videoer. Produsenter av tilbehør har funnet måter å håndtere situasjoner med lite batteri på. To alternativer er tilgjengelige for iPhone-brukere: Enten har de voluminøse strømbanker, eller så får de trådløse ladetilfeller for iPhone 6 Plus og iPhone 6s Plus.

Vi har allerede delt listen over iPhone 6 / 6s Trådløse ladetilfeller. Vi har listet opp noen få trådløse ladetilfeller for iPhone 6 Plus og iPhone 6s Plus; begge smarttelefonene har samme størrelse. Derfor kan du velge en sak som er ment for iPhone 6s Plus, selv om du har iPhone 6 Plus.

Beste iPhone 6 Plus / 6s Plus trådløse ladetilfeller i 2019

#1. Besalel

Vil du slå opp iPhone-en mens du tar en kopp kaffe på Starbucks? Her er en stilig, men likevel elegant trådløs ladetaske som venter for deg. Denne smarte ladesaken fra Bezalel kan være en god følgesvenn for enheten din. Saken ser ut til å være sterk og lett å bære.

Denne sterke innebygde lynkabelkontakten lar deg lade enheten effektivt. Breddegraden passer enkelt til enheten din akkurat som en hanske, og når du holder denne saken, føles den bra. Bezalel trådløs ladetaske er tilgjengelig i svart og hvit farge.

USP: Sikker lading

Sjekk ut på Amazon

# 2. Antye

Antye tilbyr et komplett pakke for å lade iPhone 6 / 6s Plus trådløst. Den leveres med en ladepute og også etui. Ladeplaten har LED-lys som slås av når du plasserer iPhone for lading. I tillegg beskytter innebygde sikkerhetsfunksjoner din iPhone mot overlading, overstrøm og overoppheting.

Vesken er minimal i design, og den er slank og elegant og gir den et elegant utseende. Til slutt er det ingen fargevalg for saken, mens det er to fargealternativer tilgjengelig for ladeputen.

USP: Sovevennlig

Sjekk ut på Amazon

# 3. Gorilla Gadgets

Gorilla Gadgets tilbyr en elegant trådløs lademottaker for Qi trådløs ladekompatibilitet. Bevæpnet med slank design, tilføyer denne saken skjønnhet til iPhone 6s pluss.

Videre tilbyr saken full beskyttelse til smarttelefonen din. Du kan ha raskere ladehastighet med største effektivitet. TPU-ramme hjelper den med å tåle støt og gir også et sikkert grep. Utover beskyttelse, kan du velge denne saken i tre farger som svart, sølv og rosegull.

USP: TPU-ramme

Sjekk ut på Amazon

# 4. MobilePal

Denne stilige, men svært beskyttende, mobilePal trådløse ladetasken har krystallklar støtfanger, befestede hjørner og hevede kanter. Denne saken er designet for å gi den beste bekvemmeligheten, og lar deg lade enheten raskt med nødvendig sikkerhet.

MobilePal ladetui komplimenterer din iPhone. Den støtter både trådløs og kablet lading; du får fleksibilitet for å lade enheten. TI-brikkesett er integrert for å gjøre denne saken fullstendig kompatibel med WPC Qi 1.0 / 1.1-standarder.

Til slutt er MobilePal tilgjengelig i to farger som sort og gull.

USP: Krystallklar støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 5. Nillkin

Utstyrt med absorberende materiale på baksiden, gir Nillkin trådløs ladetui deg strøm på iPhone raskere. Det gir et utmerket preg og lar deg få tilgang til alle knappene jevnt.

Nillkin-saken er ganske fleksibel, da du enkelt kan løsne kontakten til lynet. Vesken fås i farger i svart og gull.

USP: Innebygde magneter

Sjekk ut på Amazon

# 6. Hanende

Hanende tilbyr også en ladepute i tillegg til en trådløs ladetaske for iPhone 6 / 6s Plus. Med 2A-utgang kan den raskt lade din iPhone sammenlignet med andre trådløse ladere. Bortsett fra det, kan den fleksible lynkontakten enkelt kobles fra for å lade iPhone-en din med en lynkabel.

Ladeputen er laget av slitesterk akryl, og utseendet ditt gir skjønnhet på skrivebordet ditt. Til slutt beskytter den også enheten mot vanlige elektriske problemer som for strøm og overoppheting.

USP: Laget av ABS solid og akryl

Sjekk ut på Amazon

# 7. ANTYE

I løpet av de første dagene med ferske iOS-versjoner, opplever mange brukere problemer med batteritap på iPhone 6 / 6s Plus. Løsningen er ANTYE trådløs ladetui. Slutt nå å finne pluginen for å lade iPhone.

Dette trådløse Qi-ladesettet er den mest futuristiske måten å lade iPhone6 ​​/ 6s Plus på; laderen lader raskt iPhone-en mens du beskytter enheten mot riper og fall.

Ta en titt på ladeplaten som kommer med LED-indikator, som vil gi ut blått lys når du lader. Laderen har 75% høy trådløs ladningseffektivitet.

USP: Kortslutningsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 8. Angeliox

Angeliox trådløs ladetui til iPhone 6 / 6s Plus er perfekt for daglig bruk. Det er fordi utseendet ligner en standard sak. Den har slank kropp, men samtidig, og gir nok beskyttelse mot vanlige fall og ujevnheter. I tillegg til at hvis du noen gang ønsker å lade iPhone-en din med en kabel, trenger du ikke fjerne saken.

For sikkerhetsfunksjoner er denne saken FCC-, CE- og ROHS-sertifisert, og gir full beskyttelse for enheten din. Til slutt er det ingen fargevalg unntatt svart.

USP: FCC, CE, ROHS-sertifisert

Sjekk ut på Amazon

# 9. Meewoo

Jeg har funnet Meewoo en anstendig trådløs lademottakerveske for iPhone 6 Plus. Takket være den slanke formfaktoren, er den en passende match med iPhone. Selv om dekselet kanskje ikke ser holdbart ut, kan det motstå påvirkning med lite volum.

Det gummierte utsiden føles ganske behagelig og tilbyr også forbedret griping. Du kan enkelt installere og fjerne dekselet. Presise utklipp gir deg tilgang til porter, høyttaler og hodetelefonkontakt.

USP: Gummiert utvendig

Sjekk ut på Amazon

# 10. Mophie

En trådløs ladetaske fra Mophie lar deg lade iPhone 6s pluss raskere. Saken forhindrer også overlading og overoppheting. Den har magnetfester, som holder din iPhone fast.

Du kan også montere enheten i forskjellige vinkler for å få bedre utsikt. Dens polstrede hjørner gir din iPhone solid beskyttelse mot høye slag. Ved å bruke det 1.560 mAh-batteriet ditt, kan du glede deg over musikk, se på film, spille spill og utforske Internett i fred.

USP: Charge Force Wireless Technology

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Hva er din favoritt?

Hvilket av de ovennevnte tilfellene kommer til å pare seg sammen med din iPhone? Gi oss beskjed om valget ditt og hvilke egenskaper som har tiltrukket deg i det?

Ikke gå glipp av:

  • Beste iPhone 6 Plus / 6s Plus lommebokvesker
  • Beste iPhone 6 Plus / 6s Plus tynne saker
  • Beste iPhone 6 Plus / 6s Plus Bluetooth-hodetelefoner
  • Beste iPhone 6 Plus / 6s Plus batteri tilfeller

Liker du denne ekstrautstyret? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste innleggene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar