3D Touch Fungerer ikke på iPhone eller iPad? Her er noen løsninger du kan prøve

3D Touch har ført til raskere handling for mest brukte apper og oppgaver. Som den mest brukte teknologien for brukere, har de hatt noen problemer med å betjene den. Innlegg relatert til 3D Touch-problemer blir ofte sett på Apple-fora.

For å hjelpe deg med å løse 3D Touch-problemer, har vi listet opp noen av de mulige rettelsene som kan hjelpe deg nedenfor. Dette er grunnleggende feilsøking som allerede har hjulpet brukere med å løse disse problemene.

Hvordan fikse 3D Touch ikke fungerer på iPhone eller iPad

Forsikre deg om at 3D Touch er slått PÅ

Før du går rasende på Apple om å levere deg en feil iPhone, må du sørge for at 3D Touch er slått på. For å gjøre det, gå til

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Trykk på Tilgjengelighet.

Steg 2. Trykk på Touch, bla ned til 3D Touch og trykk på det.

Trinn 3. Slå på 3D Touch.

Trykk den hardt nok

Alle av oss er redde for å ødelegge iPhone-skjermen mens vi trykker hardt på den. Men ikke bekymre deg; det er vanskelig nok for fingrene å knekke det. De fleste av brukerne gjør den samme feilen ved å trykke lett på skjermen. Prøv å plassere iPhone 6s på et bord og trykk appen med press. Du vil se en 3D Touch-popup komme opp. Hvis ikke, kan du sjekke andre mulige rettelser nedenfor.

Juster 3D Touch-følsomhet

Du kan justere 3D Touch-følsomhet for å trøste deg selv. Å ha lysfølsomhet vil påkalle 3D Touch lettere enn å ha det fast. For å endre det, gå til Innstillinger → Tilgjengelighet → 3D Touch. Trykk og dra glidebryteren til Lys eller Medium i henhold til komfortnivået ditt.

Trykk og hold, ikke dra

Forsikre deg om at fingeren ikke sklir på skjermen, noe som vil resultere i trykk og hold-funksjon og ikke 3D Touch. Trykk på appen hardt med stille fingre og sjekk om 3D-touch fungerer.

Tilbakestill alle innstillinger

Noen av dem foreslo å tilbakestille alle innstillinger av mange brukere på Apple-fora. Ved å gjøre det, klarte de å løse 3D Touch-problemer. Å tilbakestille innstillingene vil ikke slette noen av dataene dine. Det vil bare tilbakestille alle innstillingene til fabrikkstatus.

Gå til Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill alle innstillinger, og skriv inn passordet for å bekrefte.

Start fra begynnelsen

Jeg hater det når jeg skriver dette. Det er veldig irriterende å tilbakestille alt og starte fra bunnen av på en iPhone. Dette er det ultimate alternativet for å løse dette problemet. Gå til Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Slett alt innhold og innstillinger, og skriv inn passordet for å bekrefte. Kontroller om 3D Touch fungerer før du gjenoppretter fra sikkerhetskopi. Hvis det fungerer, kan du gjenopprette fra sikkerhetskopien.

Etter å ha gjort alt dette og endt uten resultat, er det siste alternativet å bestille en avtale med Apple og sjekke om maskinvaren din er feil.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar