Beste historie-apper for iPhone og iPad i 2020: Ta en sniktitt inn i fortiden

Hvis du vil forstå det i dag, måtte du søke i går. Pearl Buck forklarer hvilken rolle historien spiller i livet vårt. Kunnskap om historie former faktisk livet vårt når vi lærer av feilene som er gjort av våre forfedre. Det er en usynlig og uunngåelig forbindelse mellom vår nåtid og fortid. Når vi går fremover, må vi se tilbake litt tid og gruble over hendelsene og prestasjonene vi gjorde.

Imidlertid synes mange, særlig den unge generasjonen, dette emnet kjedelig og vender blinde øyne til historie og historiske hendelser. Vi gjør vårt ydmyke forsøk på å vende oppmerksomheten mot historien ved hjelp av historie-apper for din iPhone og iPad. Husk at uten kunnskap om historie; du var bare et blad som ikke visste at det var en del av et tre.

Last ned hvilken som helst historie-app fra listen og bli kjent med fortiden din på en engasjerende måte.

De beste historie- og iPhone-appene for iPhone og 2019

#1. Historie-TV

Populær TV-kanalhistorie er også tilgjengelig i form av en app, og den er 2.4.0-versjonen av appen. History tilbyr favorittklippene og episodene du ser på TV-kanalen. Du kan også se nytt innhold lagt til appen; appen lar deg dessuten opprettholde din personlige overvåkningsliste.

Hvis du er fascinert av vikinger, sumpfolk, eldgamle fremmede og pionstjerner, er historie et must på iOS-enheten din. De eksklusive klippene gir deg informasjon som ikke vises på History TV-kanalen.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. I dag i historien

Bli kjent med alle større begivenheter som fant sted i menneskets historie. Du vil få interessant informasjon om verdenshistorien i form av varsler på iOS-enheten din hver morgen.

Enten les alle hendelsene på dagen, eller velg bestemte hendelser som dødsfall, høytider, fødsler osv. Les også sitater fra fremtredende figurer fra fortiden; sjekk historiske hendelser i et helt annet perspektiv. Bli sosial ved å dele interessante fakta på sosiale medier og invitere noen kommentarer fra vennene dine.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Historiehvelvet

History Vault bringer med seg en mengde innhold for å lære om historien. Den har viser og dokumentarer som begynner med verdenskrig til antikkens sivilisasjon. Appen har alt du trenger for å tilfredsstille din tørst etter historisk kunnskap.

Appen har ikke bare gamle tv-serier, men den holder også på å legge til nye show hver uke. Det vil helt sikkert holde deg avhengig av det i lang tid. Det er gratis tilgjengelig i 7 dager, og da kan du velge å abonnere.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: 7-dagers gratis prøveperiode

nedlasting

# 4. BBC History Magazine

BBC er en av de autentiske kildene til all informasjon, og historie er ett tema som du kan stole på appen BBC History Magazine for. Last ned denne appen på iOS-enhetene dine og utforske flere internasjonale og britiske emner, som inkluderer kjente personligheter og begivenheter fra i går.

Gå tilbake så langt som gamle sivilisasjoner, fascinerende artikler, anmeldelser, fantastiske bilder og mer. Hvis du allerede er kjent med papirversjonen av magasinet, vil du sikkert like appversjonen.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Encyclopedia of World Knowledge

Dette er noe interessant for studenter på språk og historie begge deler. Encyclopedia of World Knowledge gir deg mer enn 330 000 artikler, 24 000 bilder og over 770 000 lyduttaler fra pålitelige kilder som Cambridge University Press, McGraw-Hill, Harper-Collins, etc. Hvis du er en ivrig leser av historien, er denne appen for deg ettersom det gir deg detaljerte artikler om forskjellige temaer.

Bortsett fra historie tilbyr appen deg interessant informasjon om kunst, vitenskap, næringsliv, musikk, kultur, dyr, teknologi og andre.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. World History Quiz Game

Dette er et lystig quizspill som inneholder 150 generelle spørsmål om verdenshistorien. Fra amerikansk historie, 2. verdenskrig, perioden med det gamle Egypt, pyramider til Hiroshima, Nagasaki, Tsjernobyl og den kalde krigen, består appen av et bredt spekter av fakta. Når du spiller spillet, hvis du noen gang blir fast, kan du ta hjelp av hint for å knekke spørsmålene. Den tilbyr deg også et sertifikat hvis du kan treffe jackpotten uten noen pletter!

Dessuten støtter denne quiz-appen 15 forskjellige språk som arabisk, bulgarsk, kinesisk, kroatisk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, polsk, portugisisk, russisk, serbisk, spansk, tyrkisk og thai.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Ben Franklins verden

Lytt til amerikansk historie på din iPhone. Ben Franklins verden gir deg historietimer i form av podcasten; nå kan du gi stjernerangering til favorittepisodene dine, streame episodene hvor som helst, laste dem ned og spille offline.

Appen gir deg detaljerte notater og ressurser, intervjuer og fellesskap. Appen er din beste følgesvenn hvis du er student eller historikklærer. Det er også nyttig for historieelskere, som liker å gå tilbake til fortiden for å finne løsninger på aktuelle problemer.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Borgerkrigen i dag

Civil War Today er en app designet og utviklet av History. Appen gir deg opplevelse av hvordan borgerkrig utspilte seg. Denne appen inneholder slående funksjoner som Daily Civil War-oppdateringer “In the Headlines”; foto av dagen og andre album; dagens sitat; artikler og videoer om spesielle emner; autentiske periodekart fra store slagmarker; hverdagens nord-sør quiz; bakgrunnsscener som tar deg tilbake i tid og sted for borgerkrigen. Appen tillater også Twitter-integrasjon som du kan sende et telegram gjennom Morse-kode.

Kompatibilitet: Bare iPad

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 9. Historia World

Selv om dette skal være sist på listen, satte jeg det først, siden du kan sjekke historiekunnskapene dine i begynnelsen. Historia World er en quiz du kan møte når du vet hvor mye du vet om historien.

Du må velge en kategori fra appen og deretter begynne å finne datoen for historiske hendelser. Hvis svaret ditt er nær datoen for hendelsen skjedde, vil du score høyere i appen. Du kan vinne en bok å lagre i biblioteket ditt hvis du kan samle nok poeng.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Verdenshistorisk ordbok

Hvis du er interessert i store kamper og relatert informasjon, er denne appen for deg. World History Dictionary tilbyr deg mer enn 7500 historiske vilkår og informasjon om politiske reformer, kriger, dynastier som styrte land og mer.

Det interessante med appen er at du kan bruke Glyph Translator til å oversette din egen tekst. Utforsk funksjonen This Day That Time som viser deg hvilken hendelse som fant sted på en bestemt dato i det siste.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt for nå!

Du velger?

Så, å være en historie holic hvilken app du lastet ned på iDevice?

Få med disse innleggene også:

  • Beste ordbokapper for iPhone og iPad
  • Beste leksikonapper for iPhone og iPad
  • Beste språklæringsapper for iPhone og iPad
  • Beste oversettelsesapper for iPhone og iPad

Likte du å lese denne applisten? Last ned iOS-appen din og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.