Hvordan aktivere privat surfing i Safari på iPhone eller iPad

I dagens verden av stadig økende nettkriminalitet eller hacking på nettet, er det veldig viktig å ha sårt tiltrengt sikkerhet. Som du vet at Apple tar sikkerhetsspørsmålet veldig alvorlig, har det tilbudt noen svært nyttige funksjoner som privat surfing i Safari på iOS. Når den er aktivert, lar Privatmodus deg surfe på nettet uten å bli sporet.

Dessuten holder Safari ikke oversikten over websidene, søkehistorikken eller til og med Autofyll-informasjonen etter at du har aktivert privat surfing i Safari på iPhone.

Hvis du føler deg usikker på å bli sporet på nettet, eller slik kan du aktivere privat surfing i Safari på din iPhone eller iPad umiddelbart. La oss dykke fremover for å vite mer!

Hvordan aktivere privat surfing i Safari på iPhone eller iPad

Trinn 1. Start Safari .

Steg 2. Trykk på faneikonet nede til høyre.

Trinn 3. Deretter trykker du på Privat fra nedre venstre hjørne.

Det er det!

Du har aktivert privat surfing i Safari. Fra nå av kan du surfe på nettet uten å måtte bekymre deg for å bli sporet. Dessuten vil ikke informasjonskapsler eller hurtigbuffer lagres anonymt på enheten din.

Deaktiver privat surfing i Safari på iDevice

Antar at du har aktivert privat surfing for å forhindre at annonsører eller utviklere sporer deg, men du ikke lenger ønsker å holde den aktivert, hvordan vil du deaktivere det? Det er like enkelt. Følg alle de ovennevnte trinnene og trykk deretter på Privat-knappen for å deaktivere privat surfing.

Det er det! Hva synes du om privat surfing? Er det nyttig for deg? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor.

Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.