Beste iPhone 6s Plus lærvesker i 2020: Fineste kvalitetsskinn for å beskytte telefonen din

Skinnprodukter har fortsatt opprettholdt nytten i nærvær av billig plast og gummiert plastmateriale. Skinn har funnet sin plass i moteverdenen så vel som innen elektronisk utstyr; livsstilsegment er veldig avhengig av skinnindustri, mens elektronisk arena hjertelig velkommen til skinn for å tilpasse smarte enheter.

Det nåværende surret rundt de nyeste iPhonene har igjen funnet skinn i roret. iPhone 6s og iPhone 6s Plus selger som varme kaker, og brukere leter også etter iPhone-saker. Tidligere dekket vi de beste iPhone 6s Plus-dekslene og iPhone 6s Plus-støtfangere, og i dagens runde opp har vi listet opp lærvesker til din splitter nye iPhone 6s Plus ...

De beste lærvesker til iPhone 6s Plus i 2019

#1. OtterBox STRADA-SERIEN

Skulle du tenke på å gi phablet ditt et førsteklasses preg, kan OtterBox STRADA SERIES være et topp utvalg. Enda bedre, for tiden er denne saken tilgjengelig på bare $ 14, 95 ned fra $ 59, 95.

Når vi snakker om funksjonene som gjør STRADA SERIES etuier til et bedre alternativ, forsterker den ekte lærkonstruksjonen holdbarheten. Med den lommevennlige designen glir denne kompakte saken enkelt inn i lommen. Du kan stole på den for å beskytte iPhonen din mot både utilsiktet fall og riper.

USP: Holdbar konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 2. AceAbove

AceAbove presenterer en vakker lærveske til iPhone 6s Plus. Med en streng festet til denne PU-lærvesken gir den deg frihet til å holde mobilen med en enkelt finger. Du kan også henge telefonen ned fra en knagg på veggen, slik at barna ikke kan nå ut til iPhone 6s Plus ofte.

Fagpersoner kan enkelt lagre kreditt- / debetkort og trygdekort i fire forskjellige kortplasser. En viktig funksjon i denne saken er at du kan klikke på bilder med telefonen festet til saken, ettersom kamerautskåret er tilgjengelig på den harde saken.

USP: Ekte Cordoba skinn

Sjekk ut på Amazon

# 3. Hoofur

De fleste lommebokvesker har magnetisk flip-lignende design. Denne lommebokvesken til iPhone 6s Plus er annerledes. Den har en flip, men på baksiden, noe som gjør den til en slank og elegant lommebokveske. Det er totalt tre lommer - 2 for kort og en for noen av kontantene. Når det gjelder beskyttelse, har den en ekstra støtfanger på hjørnene for å beskytte mot støt og støt.

Magnetknappene på baksiden passer perfekt og tett, slik at ikke kortene dine eller kontantene faller. Til slutt er du frihet til å velge mellom fire forskjellige farger som passer din personlighet.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Belemay

Gå til denne vesken vintage lommebokvesken fra Belemay, hvis du virkelig beundrer det beste håndverket. Dekselet er laget av høykvalitets kuskinn og har håndlaget design.

Takket være lærtekstur, kan Belemay beholde appellen lenge. Med standfunksjonen til disposisjon kan du tilby smarttelefonen din for en forbedret medieopplevelse.

Med flere kortspor og en kontantlomme, tar den vare på dine grunnleggende behov. Og ja, du får også noen fargealternativer som svart, blått og mer.

USP: Bedårende håndlaget design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Jisoncase

Skulle du tenke på å gi en elegant og pent designet lærveske til iPhone, er Jisoncase veien å gå. Det er skåret av skinn av topp kvalitet og passer perfekt. Utklippene og de utpekte er på plass slik at du ikke får smerter når du bruker smarttelefonen.

Når det gjelder beskyttelse, kan dette lærveske tåle mindre dråper. Med det glatte ytre skallet får du den behagelige følelsen mens du holder smarttelefonen i håndflaten.

USP: Slank profil

Sjekk ut på Amazon

# 6. Torro

Torro har en enkel og stilig lærveske laget av kuskinn. Enhver iPhone-elsker vil sette pris på den minimale eksterne og interne designen.

Sjekk ut de tre sporene for å lagre kort og en intern spalte for valuta; Legg også merke til den avtakbare hardmagnetiske kassen, som kan festes tilbake til foliedekselet.

Kos deg med videoer, bilder, e-bøker og nett ved å bruke en kickstand av Torro iPhone 6s lærveske. Få tilgang til alle porter, knapper, høyttalere, sensorer og kameraer uten problemer.

USP: Toppskinn kuskinn

Sjekk ut på Amazon

# 7. Lupa

Fire og et halvt stjerners rangering av nesten 1800 kundeomtaler viser at LUPA lommebokveske har fått kvaliteten til å være en fin dress for iPhone 6s Plus. Det er tre kortspor og et stort rom for lagring av litt penger.

Den magnetiske lukkingen spiller en pålitelig rolle i å la deg holde alle verdisakene dine trygt inne. Og når du ønsker å gå håndfri under FaceTime-samtalen, kan du dra full nytte av kickstand-funksjonen. Dessuten er LUPA tilgjengelig i seks fargevarianter inkludert svart, brunt og burgunder.

USP: Myk PU skinn

Sjekk ut på Amazon

# 8. Debin

Debin presenterer et hylster for din iPhone 6s Plus. Men før du eier dette, må du forsikre deg om at iPhone-en allerede er pakket inn av en annen rustningskasse, da hylsteret er for stort for en avdekket iPhone.

Vesken er utstyrt med tre belteklemmer, og dette gjør den virkelig mandig; selv om damer med ulik smak alltid kan bruke denne vesken som en clutch til iPhone 6s Plus. Denne nye veskeposen beskytter din iPhone mot sprekker og riper med mykt innerfor.

USP: Ekstra belteløkker

Sjekk ut på Amazon

# 9. WenBelle Blazers Series

Med WenBelle Blazers Series ser du på en enkel lommebokveske som ideelt oppfyller dine grunnleggende krav. Det er laget av faux skinn av høy kvalitet og kommer med flere kortspor. I tillegg er det en liten lomme for å holde litt penger.

Forsiden dekker også rollen som et stativ for å se på videoer. Og det slagfaste interiøret gjør det mulig å tåle dråper. Dessuten kommer Blazers Series deksler i tre flotte farger som blått, brunt og grått.

USP: Faux skinn av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 10. ZVE

Hvis du finner en minimalistisk lommebokveske på hodet, kan du gi ZVE en sjanse til å imponere deg. Vesken har en ganske kompakt design med TPU-støtfanger og mykt skinn. På grunn av den støtdempende støtfangeren er den fullt ut i stand til å gi den nødvendige beskyttelsen til iPhone 6s Plus.

Den har et spor på baksiden der du kan lagre opptil tre kort og noen dollar. Takket være utløserknappen får du raskt tilgang til kortene dine og kontanter. Dessuten fungerer frontleppen som en pålitelig beskyttelse for skjermen.

USP: Kortspor på baksiden

Sjekk ut på Amazon

Og det er det, folkens!

Din favoritt skinnveske?

Nå som du har utforsket hele oppdateringen; fortell oss om din favoritt skinnveske. Hvis du synes at det er noen andre omslag som er verdt å ta alvorlig vurdering, kan du gi oss beskjed om det.

Ikke gå glipp av:

  • Beste iPhone 6s Plus tilfeller
  • Beste iPhone 6s Plus lommebokvesker
  • Beste iPhone 6s Plus tynne saker
  • Beste iPhone 6s Plus armbånd

Likte du å lese denne artikkelen? Sørg for å laste ned appen vår og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste tilbehørene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar