Beste iPhone 5 / 5s lommebokvesker som passer på iPhone SE i 2020: Hold lommeboken unna!

iPhone 5 / 5s lommebokvesker er faktisk kule. Ja, de er i motsetning til andre vanlige polykarbonatvesker som er tynne og lette, men det er en spesiell fordel med disse lommebokveskene - disse sakene fungerer også med den nye iPhone SE. Vi har selvfølgelig allerede laget en egen liste over lommebokvesker for iPhone SE.

Siden iPhone 4 har lommebokvesker vært ganske kjent. Det eksisterer et nisjemarked for akkurat dette produktet, og en håndfull mennesker er veldig innstilt på å få lommebokvesken til iPhonene sine. Mange selskaper er naturlig nok involvert i å lage slike saker.

Vi tok en spasertur gjennom markedet og fikk tak i en liste over gode til utmerkede iPhone SE / 5s / 5 lommebokvesker. Her er til deg:

Beste iPhone SE / 5s / 5 lommebokvesker i 2019

#1. WPCase

WPCase har åtte fargerike og floral design i denne lommebokvesken. Det imponerende mønsteret i denne saken skaper en uimotståelig sjarm. Den håndlagde designen gir deg et klassisk preg.

Bortsett fra sin skjønnhet, viser denne lommebokvesken noen kraftige funksjonelle funksjoner som to kortspor og en pengelomme. Du kan konvertere saken til en kickstand for å se videoer og filmer håndfri. Og sjekk den magnetiske klaffen for å holde telefonen lukket og beskyttet.

USP: Blomsterdesign

Sjekk ut på Amazon

# 2. MOLLYCOOCLE

MOLLYCOOCLE tilbyr et unikt design, som skaper dynamisk skimmer med sitt gjennomtenkt utvalgte materiale. Skjønnheten (fremhevet av trendy mønstre) i denne saken falmer ikke over tid, og dette er den største fordelen med MOLLYCOOCLE.

For å gjøre det funksjonelt tilbyr MOLLYCOOCLE to spor for å lagre kreditt- / debetkort, og en lomme for å lagre kontanter. For sikkerheten til din iPhone, sjekk den magnetiske lukkingen, som holder saken tett lukket.

USP: Trendy mønstre

Sjekk ut på Amazon

# 3. BookBook for iPhone 5 / 5s

BookBook trenger selvfølgelig ingen introduksjon. Denne iPhone 5 / 5s-lommebokvesken fra TwelveSouth - produsentene av noe av det fineste Apple-relaterte tilbehøret - er omtrent den samme BookBook-tingen som disse gutta har produsert lenge.

BookBook iPhone 5 / 5s veske sørger for at din iPhone er ultrasikker og at tingene du oppbevarer i lommebokvesken er trygge. For ikke å glemme, selve saken ser ut som en miniatyrbok. Fra 1800-tallet.

USP: Håndlaget veske

Sjekk ut på Amazon

# 4. FYY

FYY har skåret en nisje i fasjonable lommebokvesker for kvinner. Nesten alle lommebokvesker designet av FYY fanger oppmerksomheten til kvinnelige forbrukere, og denne er ikke noe unntak. Den tåkete rosafargen i denne saken er favoritt blant kvinner med kresne smak.

Flip folio skinn lommebokvesken er laget av premium PU skinn. Du kan konvertere denne saken til en kickstand for å se på filmer, videoer og bla gjennom bilder og nett.

USP: Fasjonabel design

Sjekk ut på Amazon

# 5. ProCase

For din daglige bruk tilbyr ProCase denne lommebokvesken til din iPhone. Vesken er stilig og funksjonell, noe som er en sjelden prestasjon oppnådd av ProCase. Den intelligente designen dekker alle dine behov.

ProCase gir en snor som gir deg et bedre grep når du bærer din iPhone. Sjekk de to innebygde kortsporene og en lomme for å lagre penger. For det siste øyeblikkets oppslag gir denne saken deg også et speil.

USP: Intelligent design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Wisdompro

Wisdompro har spesialdesignet denne saken for å gi din iPhone en perfekt passform. Selskapet har brukt slitesterkt, men mykt premium PU-lær og hard-shell rustning for å tilby bedre beskyttelse mot riper, støt og dråper.

Du kan effektivt bruke iPhone når saken er installert på enheten. Det fine med Wisdompro-saken er at den gir håndleddsnøkkel for enkelhets skyld og rask tilgang til iPhone-en mens du er i bevegelse.

USP: Slitesterkt PU-skinn

Sjekk ut på Amazon

# 7. Destilunion Wally Stick-On

Wally er faktisk ikke en fullverdig sak. I stedet er det en stick-on som tar sikte på å forenkle livet ditt. Haster du til kjøpmennene? Du trenger ikke å velge lommebok og iPhone. Med Wally på kan du oppbevare noen få kort og regninger i Wally-vesken som fester seg på baksiden av iPhone. Laget av italiensk skinn av høy kvalitet.

USP: Stick-on-sak

Sjekk ut på Amazon

# 8. TUCCH

Utformingen av en lommebokveske overvelder noen ganger brukere, og de lurer på hvordan de kan få tilgang til viktige funksjoner på telefonen. Vel, TUCCH har fjernet all tvil ved å lage en enkel, men kraftfull design for din iPhone.

En lommebokveske rommer alt du ville ha lagret i den heftige lommeboka. Du kan lagre kontanter, kreditt- / debetkort og mer. Nå trenger du ikke å lete etter lommeboken før du drar på kontoret.

USP: Magnetisk lukking

Sjekk ut på Amazon

# 9. Silke

Hvis tilfeller av jeans, skinn eller folio-type ikke er din favoritt, er her en smart lommebokveske fra Silk. Vesken har en slitesterk konstruksjon og har en spalte på baksiden for å få plass til flere kort og kontanter.

Polykarbonatskallet beskytter din iPhone mot ujevnheter. I tillegg tilbyr den også et pålitelig forsvar mot berøringsskjermen ved å holde riper unna. Til slutt er det fem forskjellige fargealternativer tilgjengelige i skrivende stund.

USP: Skjult kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 10. iPhox

Etui fra iPhox er ganske elegant i utseende og perfekt for folk som leter etter en anstendig lommebokveske til iPhone 5, 5s eller iPhone SE. Det er laget av premium PU-skinn med lommebokfunksjon for å ta med tre av kortene dine og litt kontanter også. Polykarbonatskallet beskytter telefonen mot normale fall. Til slutt har saken også visning av videoer, bilder eller lesing av e-bøker i liggende modus ved å bruke alternativet Kickstand.

USP: Full kroppsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 11. Vofolen

I motsetning til tradisjonelle lommebokvesker, har Vofolen kombinert funksjonene i lommebokvesker og støtfangervesker. Merket har tatt designet av kofangere og funksjonalitet til lommebokvesker. Ved å fjerne folio har Vofolen laget en kompakt lommebokveske som du enkelt kan gli i lommen.

Vesken er beskyttet av støtsikkert hardt PC-deksel, som også tilfører en jevn og stilig sjarm til saken. For å beskytte telefonens skjerm har denne saken hevet lepper.

USP: Kompakt lommebokveske

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Oppsummering ...

Lommebokvesker er alltid min favoritt. De er stilige, sterke og funksjonelle. For din iPhone 5 og 5s kan det ikke være noe annet bedre valg. Bare gå for det!

Du vil kanskje utforske flere tilbehør til iPhone SE, 5s eller iPhone 5:

  • Trendy iPhone SE, 5s og iPhone 5 Vesker
  • Beste iPhone SE, 5s og 5 tilfeller under $ 20
  • De beste iPhone SE-, 5- og iPhone 5-batteriene
  • De beste iPhone SE-, 5- og iPhone 5s-dokkingstasjonene i tre

Hvilken lommebokveske vil du kjøpe til din iPhone 5s eller iPhone 5? Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske mer tilbehør til iPhone.

 

Legg Igjen Din Kommentar