Beste PUBG-alternativer for Android i 2020: Rule Battle Royale Like a Beast

Å gå etter vinden, PUBG ser ut til å være det mest vanedannende spillet over hele linja. Men det betyr ikke at Google Play Store mangler skytespillene som kan gi "PlayerUnknown's Battlegrounds" en lang løp.

Jeg har prøvd meg på noen av de beste PUBG-alternativene for Android. Og jeg er alt i gang med å presentere toppvalgene mine som har tilstrekkelig med brannkraft til å holde dødsulykken intens.

Bare i tilfelle tiden din på dette spillet ser ut til å være litt mindre spennende, eller at smaken din krever å ta et skudd på noen av de kuleste spillene som PUBG å spille på Android-enheter, har du denne omgangen dekket. Så cruise gjennom lineupen for å velge et flott overlevelsesspill og deretter utstyre avataren din fullt ut for et kamp-royale som ikke er inneholdt!

Beste PUBG Like-spill for Android i 2019

Sticky note: For folk som rocker dette spillet på iOS-enheter, har jeg allerede skutt ut noen av de mest spennende PUBG-spillene for iPhone og iPad. Sjekk dem ut, hvis du vil ha en.

#1. REGLER FOR OVERlevelse

Enkelt sagt: “RULES OF SURVIVAL” er det mest kraftfulle PUBG-alternativet for Android. I det øyeblikket du støter på dette spillet, synes du det er ganske likt PUBG i mange aspekter.

Spillet tilbyr et stort HD 8 × 8 km-kart der 300 spillere kan kjempe for å være den siste som står ved krok eller ved kjeltring. Med luksusen til et bredt utvalg av våpen, kan du bevæpne deg med de dødelige skytevåpen og våpen for å ødelegge dine rivaler.

Du kan velge å gå ut i teammodus eller vise frem morderen din i solo-modus. Pakket med 120 overlevendes kamp, ​​har "RULES OF OVERVIKLING" fått nok ildkraft til å teste mettet ditt som spiller.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. fortnite

Hvis det er et spill som kan gi PUBG et langt løp for sine egne penger, må det være Fortnite. Battle Royale er ekstremt utfordrende, og du må være et skritt foran fiendene dine for å holde deg i live. Så, den beste måten du kan ta dine rivaler og også øke sjansen for å styre spillet, er ved å smi en robust tropp.

Og det andre trikset som kan hjelpe deg med å desimere fiendene dine, er ved å bygge et sterkt skjold. Videre kan du bruke alle ressursene som kan styrke rustningsstyrken din og også samle girene som kan skape ødeleggelser i rivalenes leir.

Med de nye modusene, dødelige våpen og tannhjul som blir lagt til ofte lar ikke Fortnite kjedsomhet krype inn i spillingen. Husk at dette spillet ikke er tilgjengelig i Google Play Store, så du må laste ned det fra Epics nettsted.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. CrossFire: Legends

Fra produsentene av vårt elskede spill PUBG kommer et annet slikt Shooting Game, CrossFire Legends. Tencent Games har utviklet dette spillet som er mer eller mindre det samme som PUBG, men på noen nivåer har det mer å tilby.

Jeg vil si at dette spillet har potensialet til å gi PUB G en tøff konkurranse. Tatt i betraktning at begge spillene er fra den samme utvikleren, har begge de flotte grafikkene, og noen av toppfunksjonene gjør dem til de beste og mest foretrukne spillene i Shooting Category of Play Store.

CFL scorer et poeng fordi den har flere spillmodus der du kan utfordre motstanderne dine. Selvfølgelig er BR Mode (den siste mannen som står) en av favorittene mine, men Mutant Mode der mutanter og mennesker kjemper mot den er ganske imponerende også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Bullet Strike

Bullet Strike, som er kjent som et av de mest spennende FPS-skytespillene, kan være verdt et skudd, spesielt hvis du vil ha snikskytespill.

Det jeg har funnet som nevneverdig i dette spillet, er den store samlingen av snikskytegevær med mange vedlegg. Derfor kan du velge og velge ammunisjon som kan hjelpe deg med å dominere spillet og bli den mest etterspurte snikskyttersmannen!

Velg PvP og PvE-modus basert på hva som passer din stil eller smaker bedre. Mens førstnevnte lar deg kjempe med andre spillere fra hele verden, lar sistnevnte deg bli kjent med triksene fra snikskyttespill.

Pass på at rivalene dine alltid ligger og venter, og bare en liten feil vil kaste deg ut av slaget. Så, lag mordetaktikker for å holde fiendene dine i sjakk og spille utrolig for å styre topplistene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Svart overlevelse

“Black Survival” er intens og har fått varene til å være ditt favorittoverlevelsesspill. Den lar deg gå i en helt krig mot 10 mennesker på en øde øy der den eneste regelen som rokker - ikke er noen regel.

Øya er delt inn i 22 områder som sykehus, skog, strand og mer. Og i PVP-shootout som varer opptil 20 minutter, må du ikke bare finne en trygg havn for deg selv, men også sende andre spillere ut av kampen.

Black Survival lar deg velge mellom opptil 35 karakterer som lege, hacker, politi, gjerder og mer. Selv om spillet bare har syv typer våpen, kan du avdekke skjulte gjenstander for å lage opptil 600 typer våpen og dødelige verktøy.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Hopeless Land: Fight for survival

Hvis du er ute etter et spill som har den nøyaktige berøringen og følelsen av PUBG da, er dette spillet ditt ultimate svar. Med grafikk så lik og polert, vil du huske å ta feil av det for PUBG.

I tilfelle du er en av disse PUBG-rusavhengige som leter etter en slags endring uten å miste essensen, vil dette spillet passe dine preferanser. Dette spillet har forskjellige asiatiske arkitekturer for å teste dine overlevelsesevner på slagmarkene.

Dra ut 120 motstandere ved å spille Solo eller Gang-Up med vennene dine og nå til Safe Zone ved å avslutte alle fiendene dine. Plukk opp noen flotte og kraftige våpen og bli den siste mannen som står, eller det siste laget som står.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Grand Battle Royale: Pixel FPS

Er du glad i militære blocky pixel-spill? Hvis ja, kan Grand Battle Royale lyse opp showet ditt med aplomb.

I dette spillet får du en sjanse til å kjempe som en vanvittig blokkerende karakter. Hvis du ønsker å se skikkelig ut, kan du kjøpe pikselblokkstreksskinn for å dekorere avataren din.

Lastet med mange topp våpen inkludert en angrepsgevær, pikselpistol, smg, hagler, og lar deg velge eiendeler som kan være din perfekte partner i kriminalitet. Med stor strålingsøy og vanskelig spill der ingenting kan tas for gitt, kan Grand Battle Royale være et hett supplement til din vaktliste.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Garena Free Fire

Utstyr for et av de mest elskede overlevelsesskytespillene for Android. Jeg liker det 10-minutters spillet der du er opp mot 49 andre spillere på en avsidesliggende øy.

Og den eneste måten kan velte alle andre er ved å blåse dem. Husk at alle motstanderne er fullt utstyrt, så du må overliste dem med masterstrokes.

Det eneste trikset som kan redde dagen din er å velge et utgangspunkt smart og finne en trygg sone tidligst. Planlegg målet og angrep fiendene dine når de ser ut til å være sårbare. Og ikke glem å rane alle verdisakene deres.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Kniver ut

“Knives Out” betyr virksomhet. Dette spillet gjør at opptil 100 spillere kjemper for den ultimate stoltheten. Og etter hvert dukker den som lykkes med å eliminere alle andre ut som seierherren.

Det tilbyr en stor slagmark med mange utfordringer. Akkurat som de fleste av sine kolleger, lar Knives Out deg også slå deg sammen, men med litt vri.

Du kan slå deg sammen med dine pålitelige kompiser i duo, tropp og fireteam-modus. Og med stemmechatten lett tilgjengelig, vil du kunne være synkronisert med lagkameratene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Kreativ ødeleggelse

“Creative Destruction” er litt forskjellig fra kollegene som er nevnt i dette innlegget. I dette sandkassens overlevelsesspill, vil du fallskjerm i en massiv slagmark på 16.000.000 kvadratmeter.

Slagmarken har så mange som 13 fascinerende steder som du vil utforske mens du spiller. Bruk din destructor ulastelig for å ta kontroll over spillet og fullfør også rivalene dine.

Den har et fint verkstedsystem som kan hjelpe deg med å lage solide bastioner. Og dra full nytte av dekslene dine for å styre dødsmatch etter din beste smak.

Pris: Gratis

nedlasting

BONUS

Stor overlevelse

Sist, men ikke minst, kan Vast Survival få mest mulig ut av deg både som hardcore-spiller og strateg. I dette multiplayer-overlevelsesspillet er opptil 26 spillere låst for å oppnå det begjærlige målet.

Du kan lage militærbaser og inngå en mektig allianse for å styrke din makt. Når du vet at ett sett med regler ikke vil ta deg hvor som helst, må du alltid være på utkikk etter hver eneste mulighet til å gjøre spillet til din fordel.

Så, velg de militære tannhjulene som kan beskytte deg mot kuler. Tøm også alt som kan øke sjansen din. Bruk nettpratfunksjonen for å holde deg oppdatert med kompisene dine underveis.

Pris: Gratis

nedlasting

Der går du! Endelig er alle de beste bildene mine på radaren din ...

Hva er din favoritt?

Ikke gå bort før du søler noen bønner om favorittene dine. Hvis de er på stedet, kan vi legge dem til i dette innlegget. I tillegg kan du dele noen verdifulle innspill om ovennevnte roundup.

Henter også opp artiklene nedenfor:

  • Beste FPS-spill for iPhone og iPad
  • Beste racingspill for iPhone og iPad
  • Beste Space Shooting Games for iPhone og iPad
  • Beste actionspill for iPhone og iPad

Vil du holde oversikt over de siste historiene våre med letthet? Hvorfor ikke laste ned appen vår og holde kontakten med oss ​​via Twitter, Instagram og Facebook.

 

Legg Igjen Din Kommentar